Inlägg

Inlägg som Dan_89 har skrivit i forumet
Av Dan_89
Skrivet av Startrance:

Gearbox har i princip bara Borderlands serien, och 3,an var ju allt annat än bra. Så man får väl se om Take Two kan vända på skutan med nästa spel.

Trean var ju ändå inte en flopp. Otroligt bra gameplay även om storyn fallerade. Men Gearbox har hög ribba att leverera med 4:an. Känns som make or brake för serien. Wonderlands kändes som en flopp dock. Samma nivå på gameplay men där fallerade dom. Hörs dock som de kommer fortsätta på wonderlands serien.

Av Dan_89
Skrivet av Peterrrrr:

Vi gick från en Pioneer 5090H(50" plasma) till en Sony OLED på 77", skillanden är brutal.
Och då står sig 5090H väldigt bra jämfört med andra nya tv....
Kravet var OLED för ett byte pga LCD-bilden inte är i närheten på många parametrar.

Gjorde exakt samma resa förra våren. Gick från en Pioneer 5090H till en Sony XR-77A80J
Var mest bildstorleken som gjorde att jag kände att det var dags för ett byte. Riktigt nöjd dock!

Av Dan_89

Sitter kvar på plasma, sista generationen av Pioneer lx5090h.

Den får gå tills röken läcker ut. Då blir det en Oled.

Av Dan_89

Plasma här 👋

Av Dan_89

Har du inte tummen mitt i handen är det inga problem. Följ någon guide på Youtube så fixar du det på under en timme. Gjorde det på min Ps4 pro innan jag sålde den. Gjorde riktigt stor skillnad på ljudnivån.

Av Dan_89

Nu har ni ju hittat rätt spel som ts sökte men tyckte det lät rätt likt Incoming? Minns man satt och spelade det i samma tidsperiod.

https://youtu.be/WkQs6mAaKcU

Av Dan_89

Vi använder den till motorer på jobbet. Har inte prova dränka den jättemycket men för priset så är det inget att prata om för oss iaf.

Av Dan_89

Den går över wifi. Man kopplar upp sig ad-hoc mellan mobilen och kameran. Fullt duglig bild. Tror den är på 1080p?
Vad har du för användningsområde?

Av Dan_89

https://sonic-equipment.com/en/products/2-megapixels-wifi-end...

Den där har vi på jobbet. billig och fungerar bra . Köps på valfri Mekononen butik

Av Dan_89

Angående byggmaterialet. Jag har tidigare ramlat över en kille på Youtube som gjort ett par byggda i plexiglas med ganska trevliga resultat.

Länkar en av hans klipp här.
https://youtu.be/e1Nz7d0pROY

Av Dan_89

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://...

Prova gör en reset på den. Fungerar inte det känns det som något med hårdvaran är fel. Du har ju garanti på dom fortfarande.

Av Dan_89

Kom över en från Amazon igår. Var in i tråden bara några minuter efter det uppmärksammades här. Fick notis strax efter lunch idag att den var redo att hämtas ut! Inte illa med en dags frakt till Norrland! Har haft en beställning på CyberPhoto sen Sony släppte priset men inte hört någonting från dom. Låter den ligga kvar ifall kompisen inte får tag i någon innan dess.

Av Dan_89
Skrivet av Bankai:

Det som gör mig snäppet mer sugen på PSVR är priset och att det verkar vara lätt att komma igång(?) om man jämför med vive. Jag vill egentligen bara kunna sätta mig ner och lira lite VR när suget kommer. Men om PSVR lider av dålig upplösning eller andra tekniska problem så kanske det är värt att spara lite mer pengar och investera i ett vive?

Visst PSVR har lägre upplösning men det har inte stört min upplevelse. Mediamarkt brukar ha haft PSVR demos. Du skulle fått prova ett och bildat dig en uppfattning

Skickades från m.sweclockers.com

Av Dan_89
Skrivet av Bankai:

Har fått upp suget för PSVR men vet inte om det är värt att investera i. Är det något man använder med jämna mellanrum eller har ni som äger ett, märkt att det mest är en kul grej när polarna är över? Hur är det med spelen, finns det långa singleplayer eller är det mycket små spel?

Har testat en Vive på PC och tyckte det var riktigt fräsigt, men ganska jobbigt att få allt bra och sätta igång.

Köpte mitt PsVr i mellandagarna. Hade aldrig testat riktig Vr innan men är nöjd med det. Har spelat det som följer med och provat lite PS+ spel jag fått under åren. Astro bot är ett singelplayer spel som fått riktigt bra kritik men vet inte hur långt det är.

Köpte hem Borderlands 2 Vr som jag tänkt spela igenom eftersom jag är stort Borderlands fan. Kul och se en värld man lagt 500h plus, i Vr. Köpte även Beat Saber I veckan riktigt kul.

Har du redan en PC som är Vr kapabel skulle jag gått på en Vive eller liknade. Men har du ingen sådan så är PsVr bra substitut. Biblioteket på PSN är 200+ titlar stort med fler spel få väg. Men räkna med i budgeten ett par Move controllers eller en Aim controller också. Inte helt nödvändiga för att spela men öppnar upp för mycket bättre upplevelse i flera spel.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Dan_89

Har trixat lite nu och är nere på 25sek från att man trycker på knappen till skrivbordet. Inte supersnabbt men det får duga.

Av Dan_89

Fastboot är aktiverat. Ska kika på det andra

Av Dan_89

Långsam post/boot med Skylake bygge.

Har ett "problem" med min nya dator. Det tar väldig lång tid att den postar och det gör att boot/uppstart tiden blir väldigt lång. Min 6år gamla laptop startar snabbare.

Moderkort: Asus Z170i pro gaming nyaste bios
Cpu: I7 6700k stock för tillfället
Minne: Corsair vengeance lpx 16gb 3000mhz
Lagring: Samsung 950pro 250gb
Gpu: Zotac gtx 760
Operativsystem: Windows 10

Har försökt söka runt lite har sett att det är andra som haft problem med långa boot tider på z170 men inte funnit någon lösning. Har ni några tips på vad jag kan göra?

Av Dan_89

Har ett Gigabyte H87n moderkort. Socket 1150.

Av Dan_89

Ajjemen. Det var något där omkring jag anade. Får se hur det blir!

Av Dan_89

Köpråd om begagna dator

Jag har blivit erbjuden att köpa resterande komponenter som blev över när kompisen gick över till atx chassi. Det är delar som bara ligger oanvända nu så jag funderar på komma med ett bud men vet inte hur man ska värdera dom riktigt.

Komponenterna i fråga
Fractal design node 304
Gigabyte h87n-wifi itx
Zotac 760 2gb
Psu 450w vet ej mer om den

Vad kan det vara värt?
Sen tillkommer ju CPU,minne och lagring för att få en komplett dator

Vad är en lämplig CPU att matcha med? Har tänkt till vardaglig användning och spela med