Inlägg

Inlägg som ddog har skrivit i forumet
Av ddog
Skrivet av gustavwester:

Hur gör dom på typ intersport eller i ishallen det? har dom nån slags värme blåsare då ? eller har de nåt varmt man lägger i?

Du sätter på dig dom och sätter ner fötterna i en typ av ugn som sedan trycker och värmer skridskorna så de formas efter dina fötter. Då är det bara att sitta där 20-30 minuter tills de är klart.

Av ddog

@TaunyTiger: a ser, men hur monterade du din reservoir? Jag har eks res fäste men eftersom jag inte har mina 5,25" platser känns de inte som att jag riktigt har något ställe att montera de på.

Edit:

Blev en gettoborrning i chassit, ser väl inte perfekt ut men den sitter åtminstone. Håller på med läcktest nu så får väl se om detta funkar.
Vill tacka alla här som tog sig tiden att hjälpa mig med alla frågor.
Kan passa på att ställa en sista fråga på ett tag(om detta), filtret i reservoaren, ska den alltid vara där? verkar samlas väldigt mycket luftbubblor i det.

P.s kabeldragningen är ful som fan men orkar inte pilla mer just nu.

http://i.imgur.com/ykcCFqF.jpg

Edit 2:

Bootade precis och ligger på 27C idle på båda grafikkorten och mellan 26-30 på olika kärnor på processorn.
Återigen tack, otroligt tyst o mysig

Av ddog
Skrivet av TaunyTiger:

@ddog:
På fråga 1. De gör inget att drainslangen är klämd. Du får räta ut den sen när systemet ska tömmas.

Fråga 2. Kika gärna i mitt galleri som du hittar i sign, så får du kanske lite idéer. Vart har du tanken?

Kollade på ditt, sitter iofs på telefonen men du har en pump res combo, tror det ör mitt problem att ja inte har de. Skulle spara väldigt mycket plats på de.
Som de är nu tänkte jag nog sätta reservoaren i plåten som moderkortet sitter i fast längst ut typ vid räsor remsorna, och så får jag väl använda 150 mm, om jag inte hittar något nytt nu när jag kommer hem

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog

Flikar in med att ställa 2 frågor:
1a, får min drain slang vara "vikt"? Funderar på om vattnet kommer söka sig den vägen även om det är stängt.

http://i.imgur.com/ShJgOdu.jpg

2a, Har ni någon ide på hur ja ska dra min loop. ev. också vart jag ska montera min res.
Så som jag tänkt just nu så blir alla avstånd med slang så himla korta och det är väldigt svårt att få sträckorna raka, så slangen viker sig direkt.

http://i.imgur.com/rff2NPM.jpg

Jag har tillgång till både en 250 eller 150 res.
Känns som jag har tänkte helt fel som de är just nu. Sitter direkt en 90 graders i utloppet från pumpen och de känns inte så himla optimalt.
Just nu har jag monterat pumpen på ett fläktfäste från ek som också skulle kunna sätta pumpen vertikalt om någon har någon ide utifrån de.

Hoppas ni har en lösning på mitt problem! Tack på förhand!

Av ddog

att klocka din processor skulle absolut trycka upp din fps en del också.

Av ddog

300 + frakt för NZXT hue+ med extensions.

Av ddog

@Turbonisse: Tack så mycket, får åka dit nästa gång om jag behöver skruv

Av ddog

Ett sätt som jag är relativt säker på skulle fungera är om du bootar datorn med externt system. Ex. hdd med el cap installerat på. Därifrån använder du ett program som heter Disk Warrior.
Alternativt om du kommer in i systemet ordentligt installera Disk Warrior där och kör den.

Finns säkert andra hårddiskprogram som fungerar lika bra men det är enbart detta jag använt när man stöter på ditt fel.

Det disk warrior gör är att återställa partitionskartan som gör att du sedan kan formatera disken på samma sätt som du försöker med idag.

Av ddog
Skrivet av PuMaH:

Skam den som ger sig! Uppdatera sen

Du ville ha update. Jag ringde posten igen vid 16.00 efter ha suttit där sen 09.30. Då blir jag meddelad att den inte alls kommer idag. Jag börjar ljuga om att jag tagit ledigt från jobbet osv osv(har egentligen semester tills skolan börjar nästa vecka). Så de sa att förhoppningsvis kommer det imorgon istället. Vi får väl se. Jag skulle ringa på morgonen igen om det var värt att åka dit och sitta av tiden som ett jävla mähä.

Av ddog

Grymt cool, har 3 nallar från honom också. Så fort ja flyttar till något större blir de fler

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog

Sitter just nu ute på min gård(lägenhet) o väntar på att postnord ska leverera mina vattenkylningdelar till dörren. Jobbigaste är att jag inte bor i lägenheten ja satte leveransen på för tillfället då de håller på med stambyte o jag kunde flytta hem till föräldrarna så länge. Har suttit här i 3,5h så känns dumt att dra sig ur nu...

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog

Förstår inte vad som är konstigt? Om du skickar in en produkt det inte är fel på så har de ju gjort ett arbete de annars inte får betalt för.

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog
Skrivet av turbomaniac:

Burarna kan lätt avvaras för info, har en ssd där som kan flyttas till annan plats, får klista fast den nånstans

Berätta gärna om ditt paket så kan vi dela tankar sen

Funderade på en 360 radiator i toppen men det kanske är overkill, gillar overkill iofs, men sen är det massa kopplingar å sånt jag inte har koll på

Jag budade på ett vattenkylningskit på marknaden som jag tyckte va ett skammpris och vann. Så tyvärr har jag inte valt allt som jag kanske hade önskat men tror det blir bra ändå.

Jag bygger i ett define r5 och kommer ha en en 360 som jag i skrivande stund tänkt blåsa ut ur chassit med pull. Sedan en 240 rad i fronten som blåser in med en push/pull. Fanns trots de ganska mycket plats kvar.
Tänkte som det ser ut just nu montera pumpen(ekwb d5) antingen i den undre front fläkten eller på fläktplatsen som är bredvid nätagget.

Det är så långt jag har kommit. Såg precis på postnord att mitt paket kommer idag så får se hur de faktist blir i slutändan.

Edit:
Precis som kotlett säger under har ju r5 ssd platser på baksidan, gissar på att du har fler än 2, precis som jag. Jag tänkte montera min 3e sed precis under de andra 2. Snett längst ner i hörnet. Kände att med lite dubbelhäftande tejp kan den nog sitta ganska bra där, samt kabeldragningen borde bli go(så nära dom andra)

Av ddog

om du inte använder hdd burarna kan du även få in en 240 i fronten.
Vad gäller paket vågar jag inte sätta ihop något då jag också är helt ny och väntar på mitt paket från ek.

Av ddog

@Anomi151: Det är nog inte jätte många saker som är obligatoriska. Nu var detta iofs basår jag pluggade förra året men, jag gick inte på mer än 4 föreläsningar per kurs. Istället valde jag att sitta 14-15 timmars dagar ca 1 vecka innan tentor. Skulle kanske inte rekommendera detta för någon som vill lära sig sakerna men jag brydde mig inte om faktan skulle sitta kvar.
Kuggade inte en ända tenta, men vet andra som pluggade desto mer och va på alla föreläsningar som ändå lyckades kugga.

Testa dig fram och se vad som känns bäst.
Tilläggas bör att jag första läsperioden satt mina 8-17 varje dag i skolan och sedan när jag kom hem rörde jag inte skol saker och detta fungerade också.

Av ddog

Jag skulle absolut vänta och det är precis vad jag gör.
De borde åtminstone nämna en ny datormodell eller uppgradering vid nästa konferens, precis som någon nämnde ovan, är i september tillsammans med iPhone presentationen. Annars vette fan va de håller på med i Cupertino.

Av ddog
Skrivet av Brainsplitter:

@ddog: Denna butik kanske är i närheten av dig?
http://goteborg.reservdelsrc.com/product/pan-head-screw-m3x30...

Svangatan 2b
416 68 Göteborg

Tack för svaret, den va inte jätte nära men göteborg är litet va där idag och de hade 10pack som fungerade för 43 kr.
Om någon annan skulle köpa dom kan det vara bra att veta att det inte är samma insektnyckel som det är till ekwb's skruvar men det är det minsta problemet

Av ddog

@remru218: svänger förbi alla 3 imorgon så får vi se. Återkommer med svar för framtida folk med samma fråga.

Av ddog

@makarickiri: va på hornbach men dom hade inte den så tänkte att de kanske inte va något som finns i den vanliga järnhandeln, men får väl åka runt lite imorgon och se vad ja hittar.

Av ddog

@Moflows: Tack, har till och med ev. hittat en plats jag skulle behöva dessa nu.

Kan passa på att fråga om någon vet vart man köper m3x30 skruvarna man ska ha till fläktarna och radiatorerna? Gärna om de finns någon plats att åka till i göteborgsområdet. Annars givetvis också beställa.