Inlägg

Inlägg som Miindz har skrivit i forumet
Av Miindz

Håll dig från Razer om du vill ha kvalitét. Jag rekommenderar svenska Qpad om du är på jakt efter mekaniska tangentbord.

Av Miindz

Möjligheterna är nästintill oändliga, särskilt om du inte spelat mycket dator tidigare!

Mina personliga favoriter är:

The Elder Scrolls (främst Oblivion och Skyrim)
Mass Effect (alla tre spelen i serien är riktigt riktigt bra)
Dishonored (man kan spendera oändligt många timmar i detta spel för att få perfekt score)
Max Payne (1:an och 2:an håller riktigt bra än idag! spela storyn från början. 3:an är helt OK men ingen värdig uppföljare.)
Mafia 2 (jäkligt schyst lir som simulerar en verklighetstrogen miljö från 1940/50-talet.)
Warcraft (Antar att man ska börja med Warcraft 1 för att hänga med i storyn men det känns väldigt utdaterat i dagens läge, det är främst Warcraft 3 som gäller idag och det har en helt ypperlig campaign! Även World Of Warcraft är kul Single-player en längre tid.)

Dessa är mina personliga favoriter och rekommenderar alla varmt till att spela dessa. Sen finns det självklart många andra spel som är riktigt bra i single-player, varav många spel har listats tidigare i tråden.

Av Miindz

Hade nog också valt Samsung. Verkar väldigt gedigen och har en känsla av kvalitét.

Av Miindz

kolla in cdons "Thor" serie, kan finnas rätt bra fynd bland dem.

t.ex. http://cdon.se/hemelektronik/15inch_thor_jords_intel_core_i7-...

Dock är det endast 15" men det är bättre specs än de du länka och för ett lägre pris.

Av Miindz

Komforten på Icemat Sibera V2 är svår att överträffa enligt egen erfarenhet. Själv använder jag V2 + AKG HD 242 atm. Båda gör det de är till för, riktigt bra.

Av Miindz

Det roligast med WoW tyckte jag var utmaningarna. Visst, att de införde LFR/LFD va bra men det gjorde spelet för casual för mig.

Av Miindz

Få wallpaper som poster

Tjena!

Håller på och inreder min lägenhet och skulle gärna vilja hänga upp ett par av mina wallpapers som jag har på datorn på väggen i form av en poster.

Finns det hemsidor som gör detta för ett rimligt pris, dvs jag laddar upp bilden till dem och de printar ut en poster på låt säga 16:9-format och "A4-format"?

Och blir det bra? Med tanke på att jag gärna vill ha de så små som i formatet A4 så kommer man inte kunna särskilja så mycket detaljer ändå.
Annars, vilka bra sidor finns det som har häftiga posters? Jag game:ar en del och lyssnar mycket på musik(pop, trance osv) så det är bilder om det jag vill ha på väggen.

Av Miindz
Skrivet av mrqaffe:

Felet är alltså att tvn inte kan spela upp filmer lagrade på en usbansluten usb disk korrekt ? ljudet fungerar alltså ok vid alla andra tillfällen? i så fall är det kanske fel filformat på filmerna.

Som sagt, vissa fungerar och vissa fungerar inte. Ibland uppstår problemen direkt och ibland 10 minuter in i en film. Och man har väl samma format på ljudet hela filmen? Men jag vet med mig att TVn har andra problem, men problemen uppstår ju inte när jag kopplar ur förstärkaren och bara kör med de vanliga TV-högtalarna. Då fungerar allt prima.

Av Miindz
Skrivet av mrqaffe:

Vad innebär "hackande" ? Mute ? Hur kör du ljudet när du tittar på film? Hur får du bild från datorn till tvn ?
Varför har du inte kopplat hdmi till förstärkaren och sedan vidare till tvn ?

Med hackande menar jag att ljudet hackar i typ 0,5 sek och sen fortsätter det som vanligt efter det. Jag tittar på film från en extern hårddisk som är inkopplad via USB till TVn. Har en HDMI från datorn till TVn men det är inte aktuellt i det här fallet.

Av Miindz

Ny förstärkare, ljudet hackar ibland

Hej!

Köpte nyligen en ny förstärkare till mina högtalare. Både datorn och TVn är inkopplade i förstärkaren, datorn via 3,5mm ljudkabel och TVn via HDMI.

När jag spelar upp musik via datorn så fungerar allt klockrent, inget hackande här.

Problemet uppstår bara ibland när jag ser på film/TV serier på TVn (kan se en timme ibland utan att något hackande uppstår). Ibland börjar det 5 minuter in i filmen, ibland direkt och ibland aldrig. Ibland hjälper det att starta om allting..

Men när hackandet väl uppstår så kommer det exakt var 24:e sekund. Vad kan detta vara?
Om jag stänger av förstärkaren så fungerar ljudet som det ska genom TVn.

Förstärkaren är av fabrikat Yamaha och TV av Philips.

Av Miindz
Skrivet av jkrx:

Neverwinter verkar vara lite av ett hate it or love it spel. Jag var väl inte ett större fan men har inte testat väldigt mycket heller. Skulle dock säga att kan ju testa det först eftersom det verkar vara ett av de hetare spelen just nu.

Lotro är ett döende spel mest för att allt numera baseras helt på deras store och att de inte riktigt släpper något av värde längre... raidsen blir uslare och uslare, pvpn har nått en helt ny nivå av patetiskt..

Aion e väl halvdött det med och vissa servrar har stora problem med att den ena sidan är fler än den andra. ZERG!

Rift var det längesen jag testa, det kan vara något.

Ska nog ta o testa Neverwinter. För övrigt låter MMO-genren döende, tråkigt. Tycker även det är tråkigt med F2P, då tar jag hellre sub och att alla spelar på lika villkor, som i WoW exempelvis.

Av Miindz

Rekommendation av MMO

Tjena!

Jag letar efter ett nytt MMO att spela. Jag har spelat WoW i många år och tyckte det va riktigt bra, men slutade till slut för knappt ett år sedan för att jag tröttnade.
Jag har spelat SWtOR och GW2 men fastnade inte riktigt för någon av dem. SWtOR spelade jag dock någon månad pga storyn.

Jag letar nu efter ett nytt MMO att lira. Hur står det till med Rift/Aion/Lotro idag? Och hur är det med Neverwinter och Wildstar? Kanske något annat?

Finns det något annat alternativ än F2P idag, mer än WoW?

Av Miindz

Ny veckolig Humble Bundle!

Denna gång från 11 bit games med bland annat Anomaly: Warzone Earth som jag personligen gillar väldigt mycket.
Betala mer än medlet och få alla spel som erbjuds. Denna summa ligger för närvarande på 2,81$.

https://www.humblebundle.com/weekly

Av Miindz

Dags att gå o hämta pizza då. Trevlig helg på er.

Av Miindz
Skrivet av enneby_93:

Det är en riktig receiver för hemmabio.

Kan inte svara på din fråga men en "riktig" hembioreciever brukar ha väldigt många fler ingångar än 2 stycken. Hoppas du finner en lösning snart.

Av Miindz

Finns gratis trial-version om du vill prova själv.

Av Miindz

Nytt Weekly Humble Bundle!

Denna gång med ett gäng olika Serious Sam titlar. Man kan få upp till 8 titlar av Serious Sam beroende på om man betalar mer än medlet eller inte, som just nu ligger på 4,02$.

https://www.humblebundle.com/weekly

Av Miindz

Hur menar de med "I det svenska utförandet tillkommer två SSD-enheter på 256 GB vardera i RAID 0 för totalt 512 GB lagringsutrymme."?
Har för mig att i Raid 0 gäller de individuella diskarnas lagringskapacitet och inte den sammanslagna.

Av Miindz

Ny humble bundle. Betala vad du vill för sju spel. Bland annat inkluderas Hotline Miami när du betalar mer än medlet som för nuvarande stund ligger på 5,69$.

https://www.humblebundle.com/

Av Miindz
Skrivet av elklazor:

Nåt lager som gått i fläkten kanske?

Det låter högst möjligt. Men går det att byta fläkt+lager eller är det ett 'hopeless case'?
Aldrig bytt fläkt på grafikkort förr.