Inlägg

Inlägg som Rumpel har skrivit i forumet
Av Rumpel

Själv hade jag köpt ett 8800gts om jag skulle köpa idag och hade 5k. Eller så hade jag väntat på atis r600, och en - två veckor till på nvidias 8850 eller 8900 eller vad den nu kommer heta. De dyraste grafikkorten är de som åldras snabbast. Men du sitter ju på ett 1900xt så jag hade suttit kvar och väntat in Vista innan jag kpte nytt. Folk säger ju att 8800 bromsas av cpus just nu och att det inte fått visa vad det går för fullt ut ännu.

Av Rumpel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gambit_2K
FPS spel är bara motorer som hemmamoddare kan göra riktiga spel av (Finns givetvis undantag).

Jo sant kanske.

Jag undrar vart alla rollspelare håller hus? Liksom Dragon age är ju fasen årets släpp för er om det kommer. Fallout 3 är ju också ett av årets spel om det kommer 07.

Fast ärke spelet som egentligen kommer vara gjort för gudar verkar lysa med sin frånvaro :(, StarCraft II är det spel jag helst av allt vill ha! GIVE ME!!!! kan lätt pröjsa 1k för det spelet

Av Rumpel

x850 klarar ju alla spel som finns idag rätt hyfsat jag had einte uppgraderat om jag hade haft ett sånnt.

Av Rumpel

nu kan vi ju fundera över vad som verkligen finns och vad som inte finns, r600 presterar skit om man räknar in tiden det tar för dem att få ut kortet

Av Rumpel

Nu börjar det faktiskt se ganska illa ut, eller ganska och ganska redigt jävla piss illa kan man säga. Verkar ju som att r600 får tävla med nVidias nästa kort och det kommer nog inte bli så skoj.

Av Rumpel

haha somliga tar detta med att spara energi på lite för stort allvar

Av Rumpel

han var ett nedra forumstroll....

Av Rumpel

jag kunde iaf köra med 3.1 på stock kylen, 3.4 vågar jag inte förens jag har en till chassi fläkt

Av Rumpel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MixeR_staveN
jag kom upp i 3700ghz på min E6300 sen stoppade minnerna 1:1.

3.7 på stock kylaren?

Av Rumpel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gambit_2K
Vart det inte genom ett PCIE x1 gränsnitt som man använde denna? Då blir väl prestandan riktigt begränsad väl? Redan vid PCIE x4 så ser man ju en prestandaförlust. Så ngt kraftigt grafikkort är väl att glömma direkt.

Med efterfrågan så kanske de fixar snabbare pcie farter, bärbara går ju framåt som bara den just nu. Nu ska bara priserna ner lite också

Av Rumpel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Garnax
Överväg att köra lite Orthos (dual prime) kör över en natt medans du sover.

Jag har haft en massa klocks som vart windows stabila med får error i Prime
efter ca 15-30sec och det kan bli surt när filer blir korrupta osv...

Starta Orthos när du ska lägga dig och funkar det när du vaknar kan du
kalla systemet stabilt och oron över ev fel kan lägga sig.

Orthos beter sig skummt, den kör datorn i 3.6 ghz och det är ju helt fel. Jag kör ju med 3.2 (400*8). Jag har pillat runnt rätt mycket men det händer inget

Av Rumpel

jag har så som jag sa där uppe :P, jag fattar faktiskt inte skillnaden mellan pro och no pro. Borde inte pro vara bättre? det är ju fasen 500 dyrare nästan =/.

Av Rumpel

jag märkte det med multipel också =/ det var synd, jag flashade in version 15 den fungerar mycket bättre för mig än vad 16 gjorde på klockning. Jag kör minnena i 2.3 vdimm med 5 - 5 - 5 - 15 i 1 ghz prick, men de klarar mer men fsb + cpu temp stopar.

Av Rumpel

hehe :P, man kan bli rädd av att flasha bios. Det värsta som kan hända är att man får strömavbrott

Av Rumpel

Jag satt och spelade Nhl med min gampad för några år sedan, spelade brynäs mot frölunda. Vann alldeles för lätt på medium saken så jag höjde, då stod det 1-1 i andra perioden så gör en frölunda spelare hattrick på 1 minnut, samma jä**a spelare! Då fick jag damp och smiskade runnt med gamepaden så min stackars space tanget sprack (den fungerar än), en del andra tangenter flög men gick att sätta dit igen. Jag glömmer aldrig det jag blev så arg att jag fick ont i huvudet, mest för att det var en frölunda spelare tror jag.

Annars kunde jag få damp på morsan när man bodde hemma och hon kom in och började tjata när man spelade wc3 oj oj oj! just wc3 blev man sur när hon kom in under för då krävdes det så mycket koncentration. Vilket annat spel som helst men inte wc3!

Av Rumpel

leta då du efter det där asrock kortet som klarar nästan allt man kan tänka sig, har för mig det finns en mini recenssion här på forumet.

Av Rumpel

annat ram och annat moderkort skulle jag tagit utan tvekan, det är bättre att du väntar och sparar lite mer kosing till moderkortet gigabyte ds3 är ett riktigt bra kort. Jag lovar du kommer ångra dig om du köper de där sakerna, för jag antar att du ska spela?

Av Rumpel

asrock dual sata-2 tror jag det kortet heter, men det är väl kanske inte så klock vänligt direkt :(. Se till att köpa 6400 minnen med e6400 hehe vad fult de siffrorna matchar visst varandra

Av Rumpel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av )ExecutoR(
Sätt dem på varsin sida om kylflänsen och låt dem hjälpas åt att få igenom luften.

det är något såånnt jag tänkt :), funderar på att få amd fläkten att blåsa ut luft ut flänsen.

Av Rumpel

Hittade en annan sak som kanske kan hjälpa många http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=115971&h...
där finns någon överklock bios som ska ge mycket bättre resultat för många, några har kommit upp i 500 stabilt :). Jag sattsar nog på vatten innan jag siktar så högt