Inlägg

Inlägg som Daavido har skrivit i forumet
Av Daavido

Inte så mycket till hjälp kanske men vill iallafall säga att du bör ha en Avg på 150+ FPS med din hårdvara på Very High i 1080p. Får personligen Avg 193 FPS på Very High i 1080p utan några märkbara drops (Max runt 300 FPS).
Dock så var detta för snart en månad sedan, så kan ju ha kommit någon "fps drop bug" som inte fanns då jag prövade.

Kan tillägga att jag även körde med Windows 8.1 och skype igång.
Tyvärr vet jag inte dock en lösning på problemet då jag inte lirar LoL så ofta och har inte haft några problem själv. Men ett tips är att du prövar andra speltitlar för att så så att det inte är hårdvaran det är fel på. Det är antagligen mjukvara om nu fler har samam problem

Av Daavido

Det är bara att köpa och se
Många av dessa sidor skickar nya eller så får du pengarna tillbaka om produkten inte funkar. DX har dock inte den bästa supporten av de jag köpt ifrån. Har personligen inte prövat LightTake. Andra bra sidor som är värda en titt:

Focalprice : Oftast billigare än DX och har mycket bra support

Aliexpress : Är som ebay fast för småföretag i china. Aliexpress håller in pengarna tills du fått produkten. Brukar vara billigast.

Priceangels

Av Daavido

Jag gissar på att du kör med ett TG799vn v2 modem/router från Telia.

Den är skräp, finns inte så mycket mer att säga. Det ända den duger till är att ta emot VDSL, sen behöver du en egen router att brygga med för att förhindra packet loss.

Av Daavido
Skrivet av Anndreeaas:

någon som har nån mer idé?

Vilket OS kör du? Windows 7 eller 8/8.1?

Körde själv med i5 2500K med stock klock och Windows 7. Det var inge vidare.. Vet inte om det nu är fixat i senaste patchen men jag skaffade iallafall Windows 8.1 och det känns som en helt annan hårdvara i BF4. Det var löjligt vilken skillnad det var. Windows 8 har bättre CPU hantering.

Det blir fortfarande bättre om jag överklockar även i Win 8.1 men jag kan rekommendera STARKT att pröva Windows 8 om du nu inte redan kör det
Blev ca 15-20% bättre för min del

Av Daavido

Tjena

Kollade lite på hårddiskarna som ni har i ert sortiment och såg den här disken:
http://www.inet.se/produkt/4304007/3tb-seagate-barracuda-7200...

Har hört att denna disk ska ha ett klick-ljud som går att få bort om man bara uppdaterar FW, bland annat kan man se de bland recensionerna på hos er. Läste vidare på Prisjakt där jag fick reda på att det finns olika versioner av denna disk då FW går/går inte att uppdatera. Undrar då om ni vet om denna HDDn som ni säljer är versionen som går att uppdatera till FW "vCC4H".

Recension på prisjakt:
"Tydligen så finns det två olika versioner, en OEM (1CH166) som inte går att uppdatera firmware på - och en annan (9YN166) som det går att uppdatera firmware på."

Kort och gott, vet ni om det går att uppdatera firmware på disken ni säljer?

Av Daavido

Fattar verkligen ingenting av vad du menar..

Du har din XP boost på 200%, körde en round och fick 3800 SPM och sen körde du en till och fick 800 SPM?
Eller menar du att du låg på 3800 SPM i totalt för 3 timmar sedan, loggade in på nytt och nu står den på 800 SPM?

När händer vad? Hur? var? vrf?

Av Daavido
Skrivet av brajonk:

ja det är ju nog inga problem, frågan är ju om du har några koder att reedema? å vart hittade du det `? ?

Ingen som vet om de går få tag i i sverige? kan man inte beställa från tex nå ställe , amazon såg ja de fanns men står ju ignet om de är dom där koderna i

Du kan få koder för battlepacks med ölkorv och AXE. Dock inte i Sverige. Vet inte om det går att importera...

Av Daavido
Skrivet av Schackmannen:

Har kört operation locker en hel del, men vissa rundor får jag mycket poäng medans andra får jag knappt något då man inte kommer någonstans, typ det haglar handgranater så man kommer ingen vart. Vilket spelläge och klass rekommenderar du att köra?

Det är då du också står still och kastar en random handgranat. och tar de andra som försöker röra på sig

Prövade idag att köra två rundor Operation Locker med 50% xp boost. Slutade med att jag kom upp i totalt 110K+ XP på en runda! Vilket är stört mycket då en lvl på min lvl (38) är 70K. Så lite mer än en lvl per runda med andra ord. Dock så var det inte vidare roligt att lira. Kom på 8de plats med 40/19 i KD. Slängde mest medic bags och skött med m320, men en jävla massa XP fick jag iallafall..

Edit: Körde nu en till och fick 154K, som sagt nedan, Locker är bäst om man vill lvla.

Av Daavido

Prövat att ta bort cookies för Inet.se?
Funkar det med andra webbläsare?

http://i.imgur.com/PHGss4B.png

Av Daavido

Köpte en Roccat Kone XTD från amazon för ca 2 månader sedan och är ganska nöjd, passform, funktionalitet osv

Den enda negativa med den är att den har ett 3-knapps scroll-hjul som är lättare att trycka åt ena hållet än andra vilket gör det lite svårt att använda funktionen då man tex trycker på en länk med scrollen så man får den i ett annat fönster då man lätt råkar trycka scroll-hjulet åt vänster på samma gång. Har därför inga bind-keys på dessa kanppar.

Men bortsett från det så gillar jag musen, passform är bra, programvaran är bra. Ångrar inte köpet än så länge

Av Daavido

Du kanske redan kollat upp detta.. men har du kollat så du har rätt skärm som primär bildskärm?

http://i.imgur.com/wOb9Cgc.png

Av Daavido

Personligen så tycker jag inte det ser ut som det är vidare rea på den om man kollar specs. Dock så har jag inte så mycket koll på bärbara datorer.

Men den här värkar ha ungefär samma specs fast mer ram, pekskärm, mer datakapacitet. Är samma pris på orginal priset men den kostar 4490 kr i butik. Så du sparar 2000 kr om du köper den i butik, skulle satsa på den istället om du har en webhallen nära
http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/180633-asus_s400ca-ca...

http://i.imgur.com/eGXT2RG.png

Av Daavido

Detta hände även mig, här kommer den korta versionen

De började med att de ringde och farsan svarade och lade självklart på luren på en gång. Men de slutade aldrig ringa. De ringde då när jag var själv hemma och jag gjorde som många andra och spelade dum. När vi väl kom till steget då jag skulle ladda ner malware/programet så sa jag "Fuck you!" och lade på.
Det gillade inte indien från microsoft så han bad en kvinlig kollega att ringa upp och fråga vad det var jag sa till hennes tekniska support.. tydligen hade jag sagt något riktigt dumt..
Jag sa att jag bara frågade "tekniken" om han gillade glass, och började rabla upp en massa glass sorter. Då tog killen luren och skrek med indisk brytning.

"I'M GOING TO TAKE YOUR PC AND BREAK IT IN TWO AND SHOVE IT UP YOUR ASS!!"

Jag lade då på luren och de har inte ringt hit igen

Av Daavido

Använder du Windows 7 eller Windows 8/8.1?

I BF4 är det otroligt mycket bättre med Win 8.1 när det kommer till CPU hantering, kan vara värt att pröva om du nu inte redan kör med Windows 8/8.1

Av Daavido

Tror personligen inte att de är så korkade... Tror att det kommer bli vartannat år eller var tredje.

Av Daavido
Skrivet av BrutalSwede:

Men kan man installera på en annan HDD än den som Uplay är installerad på? Har lite ont om utrymme på den nämligen...

Svar ja. Jag har uplay på SSD:n och sedan spelet på en HDD. Det är bara att ändra standard mappen för installation och nedladdning

http://i.imgur.com/lGHIhsE.png

Av Daavido

Om du nu har en skiva lär det väl bara gå att installera och sedan peka uplay till den mappen, då kommer den antagligen att se att du har alla filer du behöver redan.

Är dock inte helt säker då jag bara använt denna metod för Origin och Steam.

Av Daavido
Skrivet av Lasergurka:

Du missar hela poängen, FOVen ska inte ändras i aiming down sight, utan bara när man springer runt...

Som Tjodd tidigare nämnt i tråden så har jag också hört att de har gjort detta med flit på grund av att vissa sikten fungerar olika i verkligheten och de försökte göra det mer "verkligt". Kom dock inte ihåg argumenten eller varför, men det var något som verkade logiskt när de togs upp i betan

Vet att det ska vara en diskussions tråd på Reddit om det men hittar den inte nu..

Av Daavido
Skrivet av BrutalSwede:

Kollade på Uplay igår. De har lagt till en knapp uppe i högra hörnet av biblioteket där man kan lösa in koder. (Eller så var det under profilmenyn uppe i högra hörnet.)

Det är väl ändå själva cd-keyn som du då aktiverar och inte rabatt koden.

Personligen så använde jag rabatt koden som jag fick av geforce för ca 1-2 veckor sedan, Splinter cell kom direkt in i uplay men inte AC4. Igår så fick jag en AC4 cd-key i mailen och den gick att aktivera.

Med andra ord så är det 3 koder man måste använda.
Först koden man får av butiken, sen får man en rabatt kod, följ sedan länken som du får med rabatt koden, köp spelet med rabatt koden. Sedan får du en cd-key i mailen eller så aktiveras det i uplay automatiskt.

Skrivet av Zebbe345:

HAr fått koderna på från geforce.com/pirates och kan aktivera splinter cell men inte AC4? när jag skriver in koden så blinkar uplay till men priset ändras inte. står inte heller att koden inte funkar/redan är använd.

Vilken kod är det du försöker skriva in? Rabatt koden eller cd-keyn?

Av Daavido

Är det Heaven eller Valley du kör när detta händer?

kan tillägga att jag får samma sak med mitt 780 i Heaven/Valley, oftast då programmet byter "vinkel". Dock så är jag inte helt hundra om det är just jämna mellanrum för min del.

Skrivet av 47:an:

Tror att det har med klienten och vilket WU som körs, tror det är helt naturligt av klienten att göra det på detta sättet.
står säkert på extremeoverclocking eller på Folding@Home varför den gör så i detta skede.

Blir likadant med AMD kort på 8900 WU.

Såhär ser det ut med mina 780:
BILD

Ditt problem ser annorlunda ut gentemot TS. Ser ut som att GPU Boost eller någon annan låsning ställer till det. Som du kan se på din graf så klockar kortet ner sig automatiskt då korten når 70 grader.
Pröva att göra en egen fläkt kurva för att göra så kortet ligger under 70 grader. Eller kolla om du kan ändra Temp Limit. För min del så kan jag inte ändra Temp Limit utan att flasha bios. Men min Limit sitter dock redan på 80.

Edit: Kollade lite mer på grafen och ser att ena kortet ser ut att göra det runt 80 och andra 70 grader. Dock så är det konstigt att det är så pass jämna mellanrum...