Inlägg

Inlägg som Heatmix har skrivit i forumet
Av Heatmix

Laptop för streaming.

Min gamla laptop verkar inte klara av windows 11 så dags för en uppgradering.
Kommer främst användas för att streama film och sport.

Mina önskemål;
- Minst 15"
- Ren windows 11 installation
- Hyffsat billig
- Södra Stockholm eller villig att frakta

Läs hela annonsen här

Av Heatmix

Blir skärmen som finns i signatur (1440p @ 165hz). Budgeten jag kan tänka mig är 20-25k ish.

Av Heatmix

Aboslut, varit mycket nöjd med min dator över åren, känns som jag prickade rätt. Låter som stalltipset blir en ny burk.

Av Heatmix

Dags för en ny dator eller räcker det med GPU uppgradering?

Har en maskin från 2017 (den i signatur) och behöver lite råd angående uppgradering. Räcker det med ett nytt 4xxx kort (och i så fall vilket rekommenderas) eller är det helt ny burk som gäller? Spelar mest WoW och nya FPS spel.

Av Heatmix
Skrivet av The K-Man:

Så företag och tjänster ska konka för att du inte anser att deras priser är skäliga att betala? Du vet väl att man inte måste abonnera, om man inte vill?

Osunda företag går i graven. Det är rätt och riktigt exakt vad jag, och marknaden i detta fall, tycker.

Av Heatmix

699 riksdaler för oss som lever för engelska ligan. Dryga 8000 på ett år, eller närmare 50 arbetstimmar av en genomsnittlig netto lön.
När dom tappar rättigheterna för Champions League ändars inte priset, men när dom binder en hel hop med oviktiga random ligor, cuper & sporter, ja då ska priset höjas.

Man kanske inte ska buda flera hundratals miljoner (11 per match om jag läste någons beräkning korrekt).

Jag vill inte vara pirat men det är från och med denna månad helt omöjligt att öppna plånboken för dessa filurer. Vänligen konka snarast.

Av Heatmix

Inte billigt att vara sport intresserad

Av Heatmix

Lite udda kanal kanske men var helt insnöad på RepoNut för några år sedan, en snubbe som åker runt och plockar bilar för bankens räkning i Utah, när kunderna inte betalat. Dom första klippen är ganska dålig kvalité men man får följa hans liv, hur han går tillväga för att hitta bilarna.
RepoNut

Frugan dör i Cancer och sen spårar det ur. Han blir drogberoende och börjar med diverse småbrott så som stöld etc. Åker in på finkan ett par gånger och sitter väl där idag fortfarande.

Dold text
Av Heatmix

Lånar tråden lite, innan jag beställer svankstöd för dyra pengar, är det fler som upplever en vertikal kant av metall i svanken på 6000 modellen? Är det likadant på 8000?

Av Heatmix

Netflix ligger hyffsat taskigt till när det gäller lönsamhet och har det senaste halvåret slagit i taket (eventuellt dalat lite). Detta kommer kunna locka priskänsliga kunder och så länge 'vanliga' tjänsten finns kvar ser jag inga problem. En dryg hunka känns klart prisvärt. Jag ser helst att Netflix överlever då jag uppskattar tjänsten. Som många andra här inne så var man ju inne på pirat bukten och hämtade 90% av all underhållning för sisådär 10-15 år sedan men med alla streaming tjänster som finns idag och kanske åldern som tar ut sin rätt lever vi i ganska bekväma tider. Kan det bli bättre? Såklart, men vi får gilla läget.

Av Heatmix

Har en v40 med d2 motorn, den har dragit 0.55 blandad körning under mina 3.5 år och ca 6 tusen mil. Tror inte man tjänar på en Diesel bil i dagens läge om jag ska vara ärlig, partikelfilter blir dock inga problem om man kör långa sträckor och motorn får bli riktigt varm. Med dina kriterier hade jag dock kanske tittat på en Toyota, typ som ovan nämnd prius. (funderar på en själv)

Av Heatmix

Brukar lyssna på podden Ufo - Bortom rimligt tvivel, det i kombination med intressanta gästar hos Joe Rogan om detta ämne ger mig nästan svindel när jag tänker på det hela.

Av Heatmix

Låter inte bra, det är nog fönster/balkong som gäller. Har via mitt jobb gjort en plastskiva med hål i som matchar utblåset och sitter bra i mitt minsta fönster, funkar kanon.

Av Heatmix

Känns som det är lite 50/50 om upplevelsen blir bra, minns en gång när det var ett gäng med någon funktions variation som hade en person med sig som satt och sa vad som hände i filmen för dom. Genom hela filmen. Det var inte nice. Med det sagt var det säkert över 10 år sen jag var på bio.

Av Heatmix
Nytt bud: 700 kr +frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Heatmix

Bjuder 500 kr + frakt

Av Heatmix

Annonsen är avslutad

Av Heatmix

TV i Stockholm sökes

LG'n här hemma började blinka rött och det verkar inte gå att få igång den. Söker därför en TV för hyffsat billig peng, behöver inte vara nån värsting! Men gärna tillräckligt med tum för ett vardagsrum. Kanske du har en stående i garderoben som samlar damm? 😊

Läs hela annonsen här

Av Heatmix

Har en diesel och kör 7 mil om dagen. Vill flytta närmare jobbet och kommer på studs att skaffa bensinare.

Av Heatmix

Krävs inte allt för mycket forskning, vill man göra det enkelt för sig så skaffar man en ISK och sparar i några olika index fonder, låt pengarna jobba medans du sover. Tar max nån timme att sätta igång.