Inlägg

Inlägg som Hyperhorn har skrivit i forumet
Av Hyperhorn

Han har redan Ram minnen sa han men vilken sort har du? Är dem tillräcklig nya? Sen har du inget OS i det där paketet. Ska det vara med?

Av Hyperhorn

Välj vilket som av de nya Asus Z87 korten som stödjer Haswell

Av Hyperhorn

Klockning är när du får processorn att prestera bättre än vad den såldes för typ. SLI är att köra 2 grafikkort. Och ja det blir ju mer prestanda med fler grafikkort.

Av Hyperhorn

Ja du kan göra det du sa sen kan du inte spela crysis 3 på högsta men typ BF3 klarar du väldigt bra. Så beror ju på spelet men jo d en klarar spel bra som sagt. Och ramminnet räcker också.

Det som händer om du tar bort SSD är att datorn startar långsammare och laddar de program som ligger på den snabbare än vanligt. Men den har ingen effekt på spelandet alls förutom laddningstiden

Av Hyperhorn

Okej så det är nog en rätt bra dator? Borde jag byta något? Typ annan typ av 760?

Av Hyperhorn

Jo typ faktiskt. Kan fråga dig en sak då samtidigt. Du är ng mer kunnig än mig. Hur tyst är den datorn jag posta? Och hur pass br är den? Tänker själv köpa en ny efter sommaren kanske. Vill att den ska klara BF 3 eller möjligtvis 4 på hög grafik. Spelar typ GW2 MW2 Aion. Men också kommande spel 👍

Av Hyperhorn

http://www.inet.se/kundvagn/visa/3592341/2013-07-13 postade denna dator någon annanstans också. Såg att det va samma prisklass så slängde in den här. Någon som bekräfta att min kundvagn är bra! Jag är övertygad om att den klarar WoW på högsta!:)

Skickades från m.sweclockers.com

Av Hyperhorn
Skrivet av anon70536:

Hade också downtime ett tag under våren/försommaren, var mest in för att harva in achievements när det kom en patch. Senaste två månaderna har det börjat hända grejer, jag har plötsligt saker att göra igen så jag skulle säga att det är värt att kika in igen och se om det är nåt för dig

Vad gäller WvW har thieves fått sin beskärda del nerfs, det du känner var avsaknad av skill-behov tror jag personligen mest var balanseringsproblem. Just thieves och guardians har varit ett problem tidigare.

Gällande skills finns det intressanta nyheter: Looking Ahead: Guild Wars 2 in 2013

Ah okej. Det som skulle få mig att komma tillbaka till spelet är 2 saker.

1: arenor. Ta tillbaka AB, hade Quarry, Heroes ascent och liknade. Hur kul saker som helst och det är riktigt pvp!!

2: skillsystemet måste ändras. Det ska finnas massa olika skills som i GW1an man ska få välja sina skills. Saknar alla team comps. Typ som om någon har ett condition på någon så gör mina hexes mer ont. Kanake dåligt exempel men man kunde ha galet roliga teams i Ha och liknande!:) man har tagit bort pvpen och gjort allt till AoE dmg party typ. Någon som känner som jag?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Hyperhorn

Hade kul som fan till 80. Spelade en hel del WvW då efter jag gearat upp också. Sen tröttna jag. Fanns inget att göra förutom mindless farmig eftersom endgear är så enkelt att fixa. Så la ner i 3 månader. Sen börja jag med syrran en ny varsin gubbe. Lvlade till 80 och sen geared den fullt som dag. Finns ingenting kvar efter det.

Saknar allt pvp, skillsystemet, uppdelade klasser, arenas, och inte minst! Finns enligt mig ingen "skill" med detta spel. Jag spela en thief och möljde sönder allt i WvW solo. Samma med guardian. Men det va ändå Inge kul. Saknar alla teamcomps och skillcombos från GW1 saknar det riktiga GW!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Hyperhorn

Här har du!:) http://www.inet.se/kundvagn/visa/3592341/2013-07-13

Vet faktiskt inte om du kan få bättre än det här men den här datorns bra!:)

Av Hyperhorn

Men har du testat om datorn du har nu klarar det du vill ha?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Hyperhorn

Ta bort SSdn och lägg in ett OS så har di en riktigt bra här
http://www.inet.se/kundvagn/visa/3595123/2013-07-13

Av Hyperhorn

Oj hur mycket minne har du då? 8 gig ska inte vara några problem. Aldrig hört att det står att minnet är slut. Men om du har det problemet så öppna kontrollpanelen och kolla vad som drar mest för stunden och se vad boven är

Av Hyperhorn

Okej okej. Nej man vill ju inte slänga pengar på annat om du behöver det till viktigt saker

Av Hyperhorn

Vad ska du ha det till? Spelande kräver verkligen inte 16 gig. Medans foto/videoredigering och sånt kräver helst 32gig. Och beroende på vilken nivå även mer

Av Hyperhorn

Vad är du ute efter för sorts dator?:)
Vad jag ser så är du 19/20 år. Om du inte har jobb kanake du vill spara pengarna till ngt bättre om du inte har någon inkomst tänker jag. Jag är lite i samma sits. Jag har råd med en riktigt monster dator med mina "fick pengar" tänker inte röra mina sparade pengar men jag är arbetslös sen maj så jag väntar men jag kan nog hjälpa dig ifall du vill ha hjälp

Skickades från m.sweclockers.com

Av Hyperhorn

Jag tycler du snarare ska köpa en ny dator helt och hållet. De nyare grafikkorten och minnen etc kanske inte ens passar till de delar du har där. Hur mycket pengar kan du lägga ut? Elle vill du inte lägga ut en klumpsumma?:)

Skickades från m.sweclockers.com

Av Hyperhorn

Ladda ner ett program som heter CCleaner och rensa massa gammalt skit som ligger och skräpar. Vilken virusprogram har du? Norton segar ner datorn en del.

Av Hyperhorn
Skrivet av Lukas0120:

Har hört en massa om att ögonen inte ser mer än 60 fps, är det verkligen så mycket skillnad på 60 och 120hz då?

Jag har en 60hz skärm. När jag spelade cod på min syrras 120hz skärm för ett tag sen var det stor skillnad. Tycker det är tråkigt att spela cod utan 120hz skärmen nu..

Av Hyperhorn

Okej tack så mycket för den snabba responsen!:)