Inlägg

Inlägg som hundforarn har skrivit i forumet
Av hundforarn

sjukt coolt bygge, vilka vattenkylningskomponenter skall man använda för barebone då ? Snubben snacka om att han hade något som tog upp en 5.25" plats ? Är det verkligen nödvändigt? Funderar på att sälja mitt monster och tjacka vattencooled barebone, så säg till om ni är intresserade ;P

Av hundforarn

Hämta hem senaste Nero, så funkar det nog garanterat!

Av hundforarn

Jag har fått uppdraget att välja bärbar burk till bruden... Hon efterfrågar inget speciellt , typ ordbehandling, film , brännare , surfa, tanka osv...
Jag å andra sidan efterfrågar 512 i ram , bra garanti , vettig kvalité !! Vill ha en burk som inte går sönder och som är lätt och snygg. max 10000;- ungefär. Skicka gärna PM om ni har något tips.

Av hundforarn

Shit, ännu ett värdelöst inlägg som 99% av Sweclockers redan känner till. Som om det vore en nyhet att flest servrar innehåller intel's prollar.
Enda motivet bakom detta måste vara att skapa osämja mellan intel och Amd fansen som vanligt. Kan jag inte få slippa dina inlägg mrTT. Snälla.. det är ju fan snart jul.

Av hundforarn

Min fläkt har också gått på lunch... Låter som en borrmaskin.
Har beställt nya fläktar , 2 varianter som jag tänkte prova.
Den jag har nu går också typ i 2000varv, hoppas bara den håller 1 vecka till. Problemet för mig är att jag överklockar och NB blir jääävligt varm ;P

Av hundforarn

När kommer Intel's Nforcekretsar då ?
När kommer en barebone med intel Nforce4?
Någon ?

Av hundforarn

Xp Brandväggen vägrar stänga av sig!

Installerade om datorn för en tid sedan. Allting funkar helt utan anmärkning och jag är glad att SP2 också funkar. Allt är ok förutom själva brandväggen. Jag har ingen annan brandvägg installerad men ändå kan inte folk pinga mig och brorsans dator som sitter på samma switch har inga problem att komma in på DC i Activemode osv.

Det sjuka är att jag går in och tittar så att brandväggen är avstängd och det står det att den är ! Men går man in i säkerhetscentret i winxp står det att den är "PÅ" och lyser grönt.
Har provat allt möjligt , typ starta om burken, sätta på den , stänga av den osv.. Inte ett skit hjälper och jag vill bara bli av med den.

Min nästa lösning är väl att avinstallera SP2 och installera det igen. Funkar inte det så får jag väl blåsa burkfan? Någon som varit med om detta? Eller har någon lösning?

Av hundforarn

Något i stil med Orac3 vore jävligt nice. Det kräver en del skillz, men det skulle bli sjukt snyggt. Vattenkylning är ju givet.

Av hundforarn

Jaha då fick man paketet, vi testade CS lite snabbt och det flöt utan anmärkning. Skärmen är riktigt nice , jävlar vad bred den är ;P Som en 19" Crt på höjden men 43cm bildyta på horisontella.
Stör mig inte heller i spel.. men det är ju somsagt en tft.

Av hundforarn

Kollade precis Dell Tracking number, verkar som om skärmarna är nära nu... Det var 3 paket.. kan den 3:e vara din skärm kanske ? ;P
Det ser förhoppningsfullt ut i allafall.

Av hundforarn

jag återkommer så fort skärmen landat! Borde vara vilken dag som helst!

Av hundforarn

Den som söker på forumet skall finna.
sök på tex. 2005fpw så hittar du en trevlig skärm.

Av hundforarn

Det kan vara din plattskärm som inte hänger med i Fps-spelen.
Hur många millisekunder är den på ? Låter dock lite långsökt.
Kan vara det där med ljuddrivrutiner också men jag tror somsagt att strecken beror på skärmen alt att grafikkortsfläkten har gått på lunch. Vanligt på 9800 korten. Öppna datorn och titta att fläkten snurrar jämnt och fint. Och inte stannar ibland osv... Skumt... kolla alla drivers också. Allt från Grafik , DX9, MOBO, CPU osv..

Av hundforarn

Jorå den är snuskigt fin!

I och med att den är på 12ms så borde inte den vanlige hobbyspelaren som också använder datorn för arbete inte han några invändningar på denna skärm. Har tittat på Dell's 19:are med 16ms och den är helt ok, dock inget för mig, därför borde 20"aren falla mig i smaken. Ni som har tips på hur man får Widescreenskärmar att funka i spel får gärna lägga in dem här. Det börjar nämligen närma sig jul ;P

Av hundforarn

Vet inte exakt hur det funkar med upplösningarna men tydligen beror det på många orsaker, spelet, vilket kort och drivrutin du har. Man kan även skapa egna upplösningar i Powerstrip läste jag någonstans för att få bukt med widescreen upplösningar i spel. Skall bli intressant att leka lite med detta framöver. Tips någon ??!??!

Av hundforarn

www.dell.com , monitors , där har du lite mer info.
2001:an är på 16ms , 2005:an kör 12 så det är ju att föredra vid spel.

Om du kan få 2005:an så billigt tycker jag du ska köpa den rakt av. 2500:- är antagligen påslaget på paketet om du väljer annan skärm än vad som erbjuds i paketet.

Av hundforarn

VAFAN ÄR DET DÄR , JÄVLA BARNSLIGT!
KICK BAN PÅ DEJ !

Av hundforarn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Calle
Man måste köpa en "dator" på hempc köp... D v s bara en skärm är "olagligt".

Det är ju bara "proj" och "Plasma" som inte är tillåtet på "hempcavtal"
Kanske finns en tumgräns? Eller så har man hittat en soft säljare på dell, den lämnade i allafalll Irland nyligen. Det är nog så att en fet skärm här och där kanske inte riktigt märks på ett så stort företag, när folk beställer 100 plasmaskärmar för ruskigt bra priser.. då märks det.

Av hundforarn

Antec och Enermax är inte dåliga... kolla deras nätagg ;P

Av hundforarn

I morgon går jag in till Chefen och tar ut denna skärm på hempc avtal.
Får den för 6400:- Exkl. Moms. Lite grovt räknat så betalar jag i slutändan under 6000kr för skärmen. Ni som kan fixa hem pc , GÖR DET ;P