Inlägg

Inlägg som BiggieLiten har skrivit i forumet
Av BiggieLiten

Tack för alla tips! Ska åka och känna på lite stolar imorgon så återkommer jag med svar med om vilken som jag kände mig mest hemma med.

Av BiggieLiten

@NewCamps: Tänker exakt som du. En stol kanske passar en viss person och inte en annan. Så jag har tänkt att åka och kolla lite, jag har suttit och kollat lite på ikea på nätet och jag hittade Volmar för 3095kr och jag tänker mig även om det är ikea bör det vara någorlunda kvalité på den för de priset. Antagligen mer värt o lägga till en tusenlapp så kanske man får något som håller längre.

Jag har haft 2 st Jysk stolar på under 1.5år och har varit dum nog att köpa 2 st i rad...

Av BiggieLiten

@Gurk: Precis men jag har inte lusten att lägga 6-7k på en stol atm och det är många som har haft Ikea markus i många år och säger att den är en väldigt bra stol för pengarna. Lägger möjligt vis till några hundra och köper en DXracer.

Av BiggieLiten

@Gurk: Kinnarps har ju väldigt bra saker men jag vill helst satsa på något nytt faktiskt!

Av BiggieLiten

Använder själv ett program som heter Toastify och det funkar rätt bra. Ctrl + Alt + Pilarna använder man. Vet inte om de fungerar till något annat än spotify dock.

Av BiggieLiten

Tips på skrivbordsstolar?

Tja ska köpa mig en ny stol snart. Min budget är kring 1500-2000kr och jag behöver lite tips. Jag kar kikat lite på Ikea Markus och även testat den och den verkar vara en vettig stol för priset. Har även kollat på Arozzi stolarna men dom känns som en budget version av DXracing.

Vad rekommenderar ni?

Hade en jysk stol innan som lädret sprack på och började gnissla inte långt efter jag köpte den så är inte så sugen på någon jysk stol.

Av BiggieLiten

Sänkte priset till 600kr!

Av BiggieLiten

Oöppnad JBL Soundboost till Moto Z

Säljer min oöppnade JBL Soundboost till Moto Z modellerna, oöppnad så jag tycker 750kr låter rimligt.

Läs hela annonsen här

Av BiggieLiten

Vet inte om någon har länkat detta men det är väldigt bra pris på Audio Technica ATH-PG1 på elgiganten, dock är det bara i Gällivare.
Jag har själv dessa hörlurarna och är helnöjd! Kostar 700kr så du sparar 1500kr.
Vet inte om någon har länkat dessa men jag om de är så säg bara till så tar jag bort detta inlägg.
https://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/pc-gaming...

Av BiggieLiten

Jag tänkte att jag ger lite tips istället för att va den tionde som förklarar vad spelet går ut på.

H1Z1 KOTK är väldigt fast pace och är ett spel som du måste lägga väldigt mycket tid på för att bra riktigt bra, de är väl så med alla spel men just KOTK är de bara att spela så mycket du kan. Kolla även på massa tutorials, två viktiga saker är bullet drop och bullet travel (kolla yt det finns många videos om detta).

Movement är också en viktig del, tänk alltid på att röra dig i sidled när du skjuter mot någon annars finns risken att din motståndare sänker dig med 2 skott i huvudet. Om du har en hjälm på huvudet då vill säga, om inte så dör du på ett skott i huvudet. Ganska självklart.

En annan viktig sak är också att lära dig rekylen på vapnen, du kan inte para spamma på skjutknappen du måste lära dig och tajma när du ska skjuta. Med en AR15 som är det mest använda vapnet så går ditt crosshair höger och vänster och då måste du lära dig att skjuta i mitten så att alla skott träffar motståndaren men sånt kommer med tiden.

Jag själv har lagt strax över 1000h på KOTK men då säger inte jag att du behöver lägga det för att blir hyfsad på spelet, har en kompis som lirat runt 200h och han är ganska bra på det och sen beror de ju självklart på om man lär sig saker fort, vissa lär sig fortare än andra.

Men som sagt om du vill börja spela det seriöst och bli bra på det, lägg så mycket tid du kan på det och kolla på youtube.

Av BiggieLiten

Udda problem, power supply surges när jag starar Gwent

Tja jag har fått ett väldigt udda problem. När jag starar Gwent så stängs datorn av utan bluescreen eller något sen startar den upp och så får jag felet Power supply detected during the previous power on. Och detta händer endast när jag startar Gwent , jag körde aida64 ett tag och inget hände

Jag får dock bluescreen till och från när jag spelar och felkoden är WHEA uncorrectable error som kan innebära defekt hårdvara.

Jag hade exakt samma problem fast i CSGO och Arma 2 med ett annat nätagg förra sommaren sen bytte jag till ett EVGA 750 watt 80+ Brons och nu har jag fått samma problem. Vad kan det vara? Bör jag köpa nya delar såsom moderkort, cpu och ram? Jag kör just nu med ett Asus z97p, i5 4690k på 4.2 ghz med 1.11v och 16gb ram från corsair och G.skill.

Är tacksam för svar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

Av BiggieLiten

@larsaunit Bor ute på landet så det ska inte bara några problem. Har dock ett vattentorn med en liten mast på men den har inte stört innan så de bör inte vara problemet. Ska testa att uppdatera till en annan version av firmware imorgon, har läst att de kan vara något av dom nyare versionerna som kan vara problemet.

Av BiggieLiten

@larsaunitz: Har testat ett annat ställe och det var de första stället jag flög på när jag fick tillbaks den. Har också testat olika vinklar på antennen men spelar ingen roll, köpte den i januari så har garanti kvar men det jag inte förstår är varför det har blivit så när jag fick tillbaks den.

Av BiggieLiten

Visste inte riktigt om jag skulle göra en ny tråd eller om jag skulle skriva här så jag skriver här helt enkelt.

Det är såhär att jag fick tillbaks min Phantom 3 Standard från DJI verkstan, dom har bytt en motor. Och nu när jag flyger med den så kommer den inte längre bort än 150m innan den tappar signal. Innan jag lämnade in den kunde den åka runt 300-400m bort.

Jag har testat att re-linka radio och drönare ett antal gånger och även uppdaterat firmware.

Detta är väldigt frustrerande så om ni har någon lösning/tips så är jag väldigt tacksam!

Tack på förhand.

Av BiggieLiten

@Zeddfox: Om ingen har lagt ett bud högre än 400kr innan kl16 så är den din.

Av BiggieLiten

@Zeddfox: Om ingen bjuder högre under morgondagen så är den din!

Av BiggieLiten

Intel Pentium G3258 Anniversary Edition 3.2Ghz

Tjenare!
Säljer nu min Intel Pentium G3258 Anniversary Edition. Köpte den i början av 2015 och sen bytte jag ut den mot en annan processor under sommaren 2015 så den är använd i runt ett halvår. Den har aldrig varit överklockad.

Kan skicka med en intel stock kylare om så önskas. Betalning sker helst över swish. Köparen betalar för frakten.

Ny kostar runt 700-800kr, så har tänkt mig runt 400kr.

Läs hela annonsen här

Av BiggieLiten
Av BiggieLiten

Kan ge 60 kr för cs koden

Av BiggieLiten

Vilken cpu kylare? (vatten)

Tja, blev sugen på att skaffa en ny cpu kylare, men vet inte riktigt vilken. Mitt chassi stödjer upp till en 360mm radiator. Har kikat lite på factral design kelvin serien och även lite olika Corsair varianter.

Har ni något tips på någon som kyler bra? Har tänkt att dra upp klocken lite på cpun också. Får helst inte kosta över 1500kr