Inlägg

Inlägg som Thunderbolt har skrivit i forumet
Av Thunderbolt

Bommade photoshop och DC++, men har heller aldrig använt något av dessa programmen.

Av Thunderbolt

Köp en riktigt bil istället för att hålla på med riskokare, eller har jag missat något nu?

Av Thunderbolt

Jag har byggt vattenkylning med både billig och dyr slang och jag måste säga att för mig är det verkligen värt den extra kostnaden för en dyr slang, rena drömmen att arbeta med jämfört med de billigare jag har provat.

Av Thunderbolt

Sedan klarar de flesta elektronikkomponenter en tillfällig uppvärmning för lödning, fast max drifttemperatur är bra mycket lägre.

Av Thunderbolt

6/10 Kändes som dessa frågorna var svårare än de som var för AMD.

Av Thunderbolt
Av Thunderbolt

Jag har också upplevt samma fenomen i firefox, har dock inte testat med någon annan webbläsare.

Av Thunderbolt

Min bokning blev också borttagen från Inet, men jag är inte ledsen, vill inte stödja Nintendo när de beter sig såhär.

Av Thunderbolt

Jag hoppas det blir bra efter detta för det är ett snyggt bygge i övrigt.

Av Thunderbolt

Är det bara jag som tycker att terminalen ser felkopplad ut? Den undre slangen (Bilden vänd upp och ner), borde sitta i porten brevid.

http://i.imgur.com/EPfPzq6.png

Av Thunderbolt

Nu vet jag inte hur "terminalen" som sitter över det undre och mittersta grafikortet fungerar, men det finns ingen möjlighet att vattnet kan "flöda förbi" undre kortet? Blir grafikorten serie eller parallell kopplade med terminalen?

Av Thunderbolt

Men om USA vill skydda sig måste det ju gälla alla flygningar till och från USA oavsett land för annars åker bara terroristen först till ett land där detta inte gäller och sedan tar ett flyg till USA därifrån.

Av Thunderbolt

Oftast är det inte bara att sätta dit en ny dator och installera programvaran och förvänta sig att allt ska fungera felfritt när det gäller såna här anpassade special lösningar och gäller särskilt om man byter OS.
Är du helt säker att all mjukvara ni kör funkar i Windows 7, många gånger kör man ett äldre OS pga mjukvaran inte fungerar med ett nyare OS och det kostar mycket pengar och tid för att uppgradera mjukvaran utan att det ger några direkta vinster.

Först och främst borde en grundlig felsökning göras för att försöka hitta varför datorn tappar kommunikationen, om det har fungerat innan så måste något ha hänt och om datorn ska bytas så är det bäst att den nya är så likvärdig som möjlig som den gamle för att minska eventuella problem.

Av Thunderbolt
Skrivet av griid:

Väldigt tråkigt och småsint...
Sätt upp någon lapp om någon sett något i området?

Jag har tänkt att undersöka lite och se om jag kan få fram något, men det är väldigt dålig stil att smita från det. Om jag har tur finns det någon som erkänner självmant. Jag har även tänkt på att det kan ligga en lapp i min brevlåda om personen vet att det är min bil, dock känns det inte så troligt.

Av Thunderbolt

Har fått min bil påkörd under kvällen/natten, stor buckla på vänster bak, så klart ingen lapp eller något och såg skadan först när jag kommit till jobbet. Har anmält skadan till försäkringsbolaget och måste nu senare idag till polisstationen och göra en anmälan.
Det stör mig inte så mycket att bilen bucklad men allt onödigt jobb det för med sig och det värsta är att det är troligtvis någon med anknytning till området (liten bostadsrättsförening) jag bor som orsakat detta och man kan inte ens stå för det man gjort utan istället smita och lossas som inget.
Det skulle verkligen uppskattas om personen skulle erkänt direkt för då skulle jag nog inte bli uppretad alls för alla kan göra fel.
Det kanske kommer fram vem som gjort detta ändå för det är som sagt troligtvis någon som bor i samma område eller någon som känner någon i området.

Av Thunderbolt

Den kameran ser bra ut, det är antagligen inte väldigt kritiskt vilken kamera det kommer bli men lite kött på benen vill man ha innan man köper något.
Jag har också tittat runt lite på olika tester och liknade men de säger inte mig så mycket för oftast blir det väldigt tekniskt och då hänger jag inte med så mycket därför som sagt har jag noll koll på detta.

Av Thunderbolt

Tips på en kompaktkamera till julklapp.

Har tänkt köpa en ny kamera i julklapp till min mor men har jättedålig koll på kameror. Jag hade tänkt lägga ungefär 1500kr och kameran behöver inte en massa extra finesser, det är bara bättre desto enklare den är.
Så tips mottages gärna.

Av Thunderbolt

Vilken färg har kabeln och hur har den lossnat? Har själva tråden lossnat från kontakten (stiftet) eller har hela stiftet och tråden lossnat från kontakthuset?
Är inte 24-pins kontakten modulär på detta nätagget, då kanske du skulle kunna fixa fram en ny kabel istället för att använda den gamla.

Av Thunderbolt
Skrivet av Beginner:

Kan man som glad amatör ge sig på liret? Kollat på klipp (Quill18) och är löjligt sugen men inser att min iq och spelet inte kommer gå hand i hand!

Jag brukar alltid lära mig såna här spel genom att titta på andra som spelar, just Quill18 nämnde i någon video att han kanske skulle göra en liten tutorial för HOI4.
Problemet med denna typen av spel för mig är att tiden bara försvinner, det blir lätt lite för många timmar.

Av Thunderbolt

Trodde först att det var en säng på bild.