Inlägg

Inlägg som magnus_backteman har skrivit i forumet
Av magnus_backteman

ogiltig produktnyckel...hjälp

Hej

Jag har installerat windows xp pro från en inte så original skiva.

Det gick att dra hem uppdateringar utan problem tills jag hade installerat servicepack 2. Då tog det roliga slut och det står att mitt windows är ogiltigt vilket det är men vem bryr sej. Jag antar att dom har kodat om systemet nu så att det ska bli svårare att piratkopiera windows.

Är det några av er hackers som har kommit på eller tankat hem nått smart program så att man kan lösa det här problemet med att fixa en giltig nyckel? (orka ge Bill Gates mer pengar)

Tack på förhand!

Av magnus_backteman

Jag har kanske en femhundring över till ljudkort... Vad är prisvärdas för dom peningarna?

Av magnus_backteman

Hur stor skillnad på separat ljudkort och ett integrerat till 2.1?

Hej!

Jag ska skaffa mej ett 2.1 högtalarpaket (logitech z-2300). När jag skaffar ett så pass "dyrt" paket så vill jag ju ha ut så mycket så möjligt från de högtalarna. Och då kommer frågan:

Kommer det bli stor skillnad om jag uppgraderar mitt integrerade ljudkort (ac97 lr någonting) mot ett separat ljudkort. Och om så är fallet vad ska man då satsa på?

Tack på förhand!

Av magnus_backteman

Några högtalare att satsa på?

Hej

Jag tänkte uppgradera mina gamla, gråa fula datorhögtalre till nått bättre.

Hittade dom här på dustin: http://www.dustinhome.se/dacsaportal/?ProdID=5010057703

Nått å satsa på?

Sen kommer en följdfråga. Mitt nuvarande ljudkort tror jag sitter intergrerat i modekortet. Är det meningslöst å köpa det här systemet utan ett ljudkort, eller går det ändå att lyssna på musik och film ur alla sex högtalare. Går de å få surround ändå?

Vad kostar ett hyffsat ljudkort om jag måste uppgradera?

Om jag bara skulle uppgradera mitt nuvarande 2.1 system till ett annat 2.1 måste jag då ha ett ljudkort för att det ska bli bättre ljudkvalite.

Sorry om jag är lite ute och cyklar men jag är väldigt tacksam för svar.

Tack på förhand!

Av magnus_backteman

msn svarar inte

Mitt msn fungerar inte, det har varit så i flera månader nu så det händer inte bara ibland som för vissa. Jag kommer in på Windows messenger utan problkem. Jag blev så j*vla less på det här problemet så jag formaterade om datorn och uppdaterade windows till max och allt. Inte varför jag vet varför det skulle hjälpa, men när man blir irriterad prövar man det mesta.
Har provat alla versioner också.

Hoppas ni vet nått som inte jag vet. Tack på förhand.

Av magnus_backteman

behöver ett enkelt redigeringsprogram för film

Hej jag har provat med windows egna moviemaker men den vill inte öppna min slednecks 7 film. Ska klippa ihop en kort frän film till pappas kompis möte.
Hur svårt är det egentligen? och vilket är det bästa programmet för detta?

Tack på förhand.

P.s f*n vilket bra forum! d.s

Av magnus_backteman

vad är memtest?

Av magnus_backteman

Drivrutin till mitt modekort

hej jag tror jag behöver updatera mitt modekort. epox KT400-8235. jag gick in på epox hemsida men hittade ingenstans man kunde dra ner drivrutiner.

Problemet jag har med min dator är att den kan fungera bra i någon månad, sedan när man ska starta den, när xp laddar syns det snabbt en blå skärm med felmedelande och så startas datorn om. När man har startat om datorn kanske 10 gånger börjar den fungera igen.

Av magnus_backteman

Kan man förtydliga det där lite, jag är inte så haj på computters, ska jag söka efter det där?, har svenska versionen av windows

Av magnus_backteman

Väldigt Irriterande

Varför öppnar sig irriterande mappar som mina dokument och c:program när jag startar windows?

Det ända jag har i autostart är microsoft office

tack på förhand