Inlägg

Inlägg som KOgnitiva har skrivit i forumet
Av KOgnitiva

Jag har köppt en 4600+ x2 Har inte fått den att funka än men min polare har en sämre version(4200+) som aeger. Sjukt snabb, botar windows gör snabbt 7800gtx lär juh hålla ett bra tag till 4600+ kostar bara runt 2500 ^^ nice price I say med tanke på att den kostade det dubbla för knappt en månad sedan.

Av KOgnitiva

Problem med ESC nForce4MA. "Ny fungerande dator :D... not -.-"

Vi vet alla hur det e att få en ny dator. Man bygger ihop den, bit för bit och tror naivt att allt kommer fungera felfritt. Man fixar problem efter problem och hoppas på att det kommer funka.
När jag skulle installera windows XP pro vill kan ajg inte trycka "enter" för att köra skivan. Min mus (usb) som brukar lysa när datorn sätts igång lyser. Inte heller tangentbordet, som brukar svara med att blinka till (capslock, numlock blinkar) svarar. Jag tror att ingångarna på baksidan e trasiga.

Jag bootade nåra gånger för att se ifall problemet bestod och tillslut så ville inte ens skärmen sätta igång :-/

Moderkortet är ett ESC nForce4MA am2 socket, AMD x2 prosessor, ddr2 6400minnen och ett Geforce7900gtx

Ifall det är någon som erfarat liknande problem eller vet hur man åtgärdar detta plx tell ^^

Av KOgnitiva

vilken processor?

Jag har läst en massor av rescensioner på senaste för att jag själv var i akt att köpa en ny dator Jag läste om venice prosessorn och den skulle tydligen vara en senare version av manchester cpun. Skilnaden i test var inte nån större, Venice var runt 8% bättre i det flesta testen.

Personligen skulle köpa den med bäst chache, du borde kolla in 3800+ 2x också, den är väldigt prissänkt atm och funkar med 939socket:P