Inlägg

Inlägg som JoBu har skrivit i forumet
Av JoBu

Det låter ju precis som något jag skulle vilja göra. Har inget lokalt nätverk atm men det behövs ju inte her än en sladd för att fixa..
Såg dessutom på Gamersgate att man visst kan ladda ner på en dator och installera på en annan.. Jag antar att det är en hederlig HTTP anslutning till Gamersgate man får för att ladda ner spelet?

Skrivet av Perdurabo:

Läger du in cd key på origin så kan du tanka det direkt därifrån. Tar en stund men också ett alternativ.

Vet du om jag kan ladda ner det på en dator och sen installera det på en annan?

Av JoBu

DRM på BF3 DVD

Eftersom jag tillfälligt bor i Madrid så befinner jag mig i den ovana situationen att inte ha obegränsad datatrafik (mobilt bredband). Därför tänkte jag köpa BF3 på en sån där gammal DVD. Jag tog inte med någon DVD-läsare till min stationära dator eftersom det var år sedan jag använt den. Däremot har jag DVD läsare på laptopen så jag tänkte att man kanske kunde göra en avbildning av skivan och sen föra över den till den stationära datorn. Brukar det finnas DRM-skydd och skit på spel idag så att det blir jobbigt att göra avbildningar?

Alternativt kan jag tänka mig att ladda ner spelet på universitetets nätverk. Går det att ladda ner via Origin eller kanske Gamersgate på en dator utan att installera spelet på den datorn? (Jag vill inte släpa med mig min stationära). OBS att det inte går att ladda ner via P2P då det är bortfiltrerat på skolans nätverk.

Tänka sig så mycket man ska behöva gå igenom!

Av JoBu
Skrivet av knaz:

Det är väll lite fel att jämföra stöld och sökandet efter en modell med varandra. Det ena företaget blir "rånade" det andra erbjuder en temporär anställning.

Jag antar att du menar "bestulna" även om jag inte heller tycker det är ett passande ord för vad som har hänt här.
För övrigt tycker jag att MSI:s sexistiska marknadsföringsknep är äckligare än denna "stöld" du pratar om.

Skickades från m.sweclockers.com

Av JoBu

Intressant att man i Sweclockers mest aktivt kommenterade nyheter just nu diskuterar moral.. Det är tydligen synd om DICE, EA etc pga alla omoraliska satar som laddar ner en DVD-avbildning men om man har något att säga om MSI:s tävling för att hitta lättklädda tjejer annat än "det är upp till var och en vad man gör för pengar" så är man en moralkärring.

Skickades från m.sweclockers.com

Av JoBu

Två kort i SLI delar väll minne? Dvs, 2x460 1GB = 1GB grafikminne. Om spelet är hungrig på grafikminne så kommer väll det vanliga RAM minnet börja användas för att lagra texturer eller whatever?
Kolla hur mycket RAM som används, kanske kan du öka din FPS med ett par stickor till?

Skickades från m.sweclockers.com

Av JoBu

En mycket uppskattad uppdatering!
Att bilderna inte skickas krypterat betyder att en som sniffar datatrafiken på det lokala nätet kan se att jag surfar på sweclockers, right?

Skickades från m.sweclockers.com

Av JoBu

Jag är beredd att betala någon krona mer, och importera min externa disk från utlandet, för att undvika att stötta copyswede.

Av JoBu
Skrivet av aptjack:

gissar på att du var ironisk nu? plastfolie+bensin? smälter inte plastfoliet i bensinen?

Nej jag var inte ironisk (obs ej ironi). Menar du att plasten skulle smälta bara för att bensinen avdunstar?

Av JoBu

Jag brukar försöka undvika topz och papper för att minimera risken att lämna kvar något knappt synligt skräp. Tycker inte att den lättaste metoden är det rätta svaret men å andra sidan, hur svårt är det att gå ner till ICA och göpa kemiskt ren bensin för 20kr och sen använda plastfolie för att ta bort pastan?

Av JoBu

Kolla om du kan få igång disken med Spinrite.

Av JoBu

Ett litet tips till dig som aldrig handlat på Ebay: Om du köper något för 1000kr så vill du antagligen göra det av en säljare som har mer än ETT omdöme från tidigare försäljning. Sen är det bara att läsa vad som står angående frakt etc, inte så svårt.

Av JoBu

Riktigt fräck! Ser ut som någon interiör från orginalserien av Star Trek.. Gillas!

Av JoBu
Skrivet av bagite7:

Har förövrigt skärmen inkopplad i VGA-porten (DVI-port med VGA-adapter) på grafikkortet, kan det försämra prestandan?

Nej det kvittar.

Av JoBu

Två bra tips som du måste testa är som sagt drivrutiner och addons.

Av JoBu
Skrivet av issue:

för mig så är cata snällare mot min dator än vad wotlk var.. laggade som fan i icc, nu när man raidar har jag högre grafikinställningar men laggar inget alls.

Antagligen för att något annat i ditt system ändrats i samma veva.

Av JoBu

Jag har mycket svårt att tro att detta enbart har med cataclysm att göra. Något är knasigt. Wow ska lagga när man spelar det på sin 3 år gamla laptop inte på ditt system.

Av JoBu

Låter lite konstigt att den skulle ha tre minnesplatser. Kolla upp det med säkerhet innan du bestämmer dig.

Av JoBu
Skrivet av Djävul:

Tackar för svaret Zcenicx. Jag kör just nu 460 kortet längst ner så kommer det andra sitta högst upp men kommer blåsa neråt så kanske det blir för varmt ändå, kommer dock vara ett par platser emellan dem.
Jag ska beställa snarast så får vi se hur det blir hehe.

Menar du att du ska få fläkten i det övre grafikkortet att gå på andra hållet och därmed blåsa nedåt?
Så länge det är några centimeter mellan korten så ska det nog gå bra. Antagligen kommer det övre kortet vara något varmare.

edit: det där med att låta fläkten gå på andra hållet är nog ingen bra idé när man tänker på hur den bladen är böjda men jag antar att det inte var det du menade egentligen.

Av JoBu

Trots att du inte skrivit en enda samanhängande mening och inte heller verkar vara intresserad av att försöka så tycker jag mig kunna tyda att du inte kan logga in på WoW. Hur du ska lösa detta har folk redan svarat på.
Om du vill ha hjälp med din epost kanske du kan börja med att skriva vad för epost du använder?

Av JoBu