Inlägg

Inlägg som neX har skrivit i forumet
Av neX
Skrivet av Vintervilan:

Folk här inne verkar ha en ganska sned jämförelse. Vissa gnäller över att det finns för få pvp-zoner, för få battlegrounds etc. Men kom igen, vad hade WoW när det släpptes? Ni jämför ett 7 år gammalt spel som haft GOTT om tid att förbättra sig, med ett spel som funnits ute i några månader. Klart som tusan man inte kan förvänta sig underverk direkt från start.

Jag har själv lirat WoW hardcore sen det släpptes och visst tusan är det skoj, men jag tror sw:tor har stor potential och jag kommer i alla fall inte döma ut det direkt, som vissa här inne verkar göra.

Det som folk reagerar mest på är alla buggar etc. sånt som de har haft GOTT om tid på sig för att fixa. Även saker som ex. Talentträd, känns som man klivit baka till 2004 när WOW kom liksom med alla: 2/4/6% mer crit 1/2/3% dmg. etc.

Av neX

Hört om folk här på Skype som ringt via skype, kostandsfritt då, värt att prova?

Av neX
Skrivet av Beginner:

Någon som kan ge mig tips om vilket "talentträd" jag ska levla min marauder i? Tror jag stod en kvart i imp fleet och var helt blank i huvudet. Haha

Tar gärna emot tips också om vilka crew skills jag ska köra den på?

Kollat på officiella forumet?
Såg en tråd direkt som kanske är intressant:
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=72872

Av neX
Skrivet av Beginner:

Kom faktiskt med i grupp på nar-shadar (?), questen med att ha ihjäl jedis.

Förutsättningen var att jag skulle vara dps men slutade med att jag fick backupheala. Healade mest genom hela questen. Ingen som sa att jag skulle heala utan jag som tog på mig det själv då det blev övermäktigt för killen som skulle sköta det.

Borde inte gnälla, är bara det att jag har aldrig gillat att heala. Blir lite förvånad när, till exempel, den gruppen jag kom med så fanns det en Merc till och det fanns tydligen inte på hans karta att han skulle kunna slänga någon heal eller två och så fungerar tydligen inte jag.

Som sagt, gnäller mycket men är inte så allvarligt menat men när jag väl når slutmålet, 50 så vill jag inte heala för att få gå flashpoints eller raida.

Älskar lira bh/merc så att byta klass vill jag inte.

Btw, någon som kan se Boba Fett gå healer under fight? "oh no! The tank is not getting any heals! I'll fix it!"

Jo, kompassen på en del människors kartor pekar visst inte norrut helt .... Har fått alla möjliga löjliga kommentarer, senast på Alderaan när jag lvlade min sniper där, som är helt "pure dps" dvs. kan inte göra något annat. Det är liksom som om att bara för att de inte är healing speccade så är det helt jävla omöjligt att titta på unitframes i gruppen och ens försöka kasta någon heal. Helt sinnessjukt. Jag övertalade en Merc att heala mig och en Marauder i questet Shock Doctrine på Alderaan. Vi hade en healing companion också, det gick, då varje mob i sig inte gjorde överdrivet med skada kunde man tanka varsinn medan man brände ner en i taget. Och detta är ju en heroic 4 quest vi gjorde helt utan tank. :F

Av neX

Jag såg min kod direkt på köp ordern som dök upp, är du säker på att du inte missade den?

Av neX
Skrivet av flancen:

http://img513.imageshack.us/img513/7104/wowscrnshot0202121456...

Uploaded with ImageShack.us

hej, har ett litet problem med mitt UI, nämnligen den lilla framen nere till höger som visar tooltip när man drar musen över något, jag skulle villja flytta på den, går det att göra i blizz ui eller måste man köra någon mod för det?:)

MVH Flancen

Finns ett addon som heter typ tinytip som är bra, då kan du få mouseovers på musen, eller placera den på andra ställen.

Av neX
Skrivet av MrM3:

Ah tack för tipsen, ska kolla in sidorna. Hur ser det ut rent generellt med tanks? Spelade nästan uteslutande tanks i WoW eftersom det gjorde kötiderna så extremet mkt kortare. Hoppas det är likadant i SWTOR när man ska köra Heorics etc. Saknar dock köfunktionen från WoW. Hoppasd det är sånt som kommer.

Om du vill ha instant "kötid" spela en healer isf, verkar finnas få sådana överlag.

Av neX
Av neX
Skrivet av Lasergurka:

Så hackers måste inte ens ha speltid på kontot för att logga in? Om du läst tråden skulle du sett att han inte har haft tid på kontot, och har med jämna mellanrum haft uppsikt över kontot och sett att det inte haft tid.

Och om du hade läst tråden hade du sett att de som hackar konton (inaktiva då) lägger ibland till tid på dom så de kan spela...

Av neX

Som sagt, om ni nu i gruppen kommit överrens om vem som ska tanka och vem som ska heala, då måste ju förfan de andra göra sitt jobb, har aldrig haft något liknande problem som dig Beginner. Har gjort nästan alla gruppquests upp till Voss och några där t.o.m. Vissa har man till och med kört med 2 spelare sen 2 companions, CC och fokus dps är det som gäller.

*edit*

Du har väl en flare ability? Om du nu fått den, reducing threat med alla mobs som du är i fight med atm, men jo, healing aggro är fan rätt störd i detta spel än så länge:P

Av neX

Har inte du gjort en sån här enkät om WoW? Samma typ av undersökning? Rätt säker på att jag har svarat på en sån här redan.

Av neX

Använder du rätt cylinder + skjuta folk för heals? Du får variera precis som när du kör dps, 1-2 heals sen auto shot. Men sen måste ni ju, om det är svårt använda CC. Dessutom är det ju knappast ditt fel om du healar och dör.. Det är ju tanken + dpsens fel som inte kan göra sitt jobb ordentligt :f (om du nu måste heala dig själv som fan).

Av neX

Just heroic quests kan du väl offra dig och heala? Brukar jag själv göra som kört både Sorc och Merc (merc är main nu). De questsen brukar gå fort och är oftast inte jobbiga, annars om du absolut inte vill göra någonting annat än dpsa och ingen ska tro att du kan/gör något annat än det får du väl byta till Marauder eller Sniper. Eller så kan du väl hitta en guild med folk kring din egen lvl och med nån som är healer etc?

Av neX
Skrivet av topfuel:

Varför göra det? det är en ypperlig funktion att man får en ny bar då du kan lägga alla abillities som kräver "Take Cover"?

En del kanske vill? Jag tycker den är bra och ha dock..

Av neX

Hoooooly crap!
http://img525.imageshack.us/img525/8885/screenshot20120125155...

:>
http://img851.imageshack.us/img851/8885/screenshot20120125155...

*edit*

Är ju från cutscene så det är därför det är så snyggt:P

Av neX
Skrivet av ozo64:

ja jag vet inte vad de gjort med cooldowns för min sorc har helt plötsligt stora problem med vissa skills. man måste trycka som en idiot på lnapparna för att det ska hända ngt. så var det inte före den här veckans patch

har samma problem på min bounty hunter, speciellt med Unload/Full Auto som buggar som fan. Händer ingenting förutom att GCD går igång, ibland upp till 5ggr på raken :f

Av neX
Skrivet av Janne_sthlm:

Op lol med alla stims och buffar relic får jag inte mer än en 3.5 k hd stike med acidblade på en merc i full champ gear med 18 k hälsa
den klass som är mest op är mercs med sin 4k träffar med noob tube på en
Älskar youtube clipet där en merc bara kör noob tube hela matchen får 200 k damage

Hört talas om interrupt? Mercs har ingen interrupt, vi har 1 knockback + en sköld (25% mindre dmg i 12sec). Är väldigt roligt kan jag tillägga, med alla slows/interrupts/roots andra classer har, förutom stun.

Av neX
Skrivet av topfuel:

Hur tänkte du där? den sabbas inte alls. Du får en ny bar i cover läget som du kan lägga enskilda abillities i. Så när du går ur cover läget så får du tillbaka den översta baren med standard konfiguration.

Man kan även stänga av detta i preferences.

Av neX

Jo, men jag brukar bara säga; Not healing specced but I can try, as long as you mind your threat. Jobbiga med Mercs är väl att man kan typ slänga 3 stora heals på raken sen dimper ens regen ner för långt och fortsätter man heala är man typ körd om man inte har Vent heat redo :f Måste vara med att skjuta på folk för att kyla ner. Funkar helt okej, så länge det bara är en som tar dmg, om hela gruppen har varsinn mob då jävlar dör en åtminstonde

Av neX
Skrivet av Beginner:

Önskar jag kunde hjälpa dig med svar men har en liten reflektion över punkt tre.

Kör min mercenary i arsenalträdet. Har varit med nu om att jag nappat på att gå med i grupper som sökt folk för heroicquester och när jag joinat dem, då först, fått frågan om jag är healer och då jag svarat nej har jag blivit kickad!

Skrämmer mig lite då jag älskar mercenary men inte som healer.

Gör som jag, heala än då:P gjorde jag med min sorc och med min merc:> så länge det bara är heroic quests borde det va lugnt