Inlägg

Inlägg som Tauren har skrivit i forumet
Av Tauren

Du kommer väl ihåg att montering + installation samt 3 års garanti och livstids support ingår i priset? Den kanske är 2000 kr billigare men då ingår inte det jag nämnde.

Av Tauren

Jag satt också och valde mellan Qpad CT och Qpad XT-R. Valet föll till slut på Qpad CT Black 4mm Medium, och den funkar väldigt bra. Tog inte XT-R eftersom jag ville ha en rektangulär modell.

Av Tauren

Behöver hjälp.. Stort ljudproblem

Fick datorn idag, men jag har inte lyckats få igång ljudet.

X-Fi XtremeMusic (endast ljudkortet, ingen frontpanel)
Cooler Master Cavalier 3
Sennheiser PC 160

Jag förstår inte hur jag ska göra för att få igång ljudet till hörlurarna. Jag har försökt och försökt men inte lyckats

Kopplade in PC 160 hörlurarna på min andra dator, då upptäckte datorn de direkt, men på den här datorn verkar den inte hitta lurarna. På förra datorn fick man skriva vad man kopplat in i gröna jacket och rosa jacket, jag har inte lyckats få ett sånt meddelande på nya datorn.

På chassit finns det på ena sidan där fram ett grönt uttag och ett rosa uttag. På baksidan finns detta också. Jag har försökt i båda men utan resultat. Vilka uttag är det jag ska använda?

Alla inställningar är påslagna och på högsta, men jag kan inte höra något alls.

Någon med Cooler Master Cavalier 3 och ett X-Fi XtremeMusic + headset som kan säga hur ni fixade ljudet? Fick ni meddelande där ni skulle skriva vad ni pluggade in i gröna & rosa jacket?

Det finns ju ingen skiva med hörlurarna.. Jag har kollat i enhetshanteraren osv och Sennheiser PC 160 finns inte där. Det verkar som att datorn inte hittat den, fastän jag kopplat i den.

Är det möjligt på något sätt att få fram den där rutan där man skriver in vad man pluggade in i rosa/gröna jacket? Får jag den rutan så ska det väl funka sen.. men hur?

Hjälp!!

EDIT:

LOL jag lyckades äntligen fixa ljudet. Det roliga är att de rosa och gröna jacken inte fungerar om man har ett extra ljudkort. Man är tvungen att koppla in direkt till ljudkortet på baksidan längst ner. Tog flera timmar att komma på det, men nu gör jag aldrig om samma misstag igen.

Av Tauren
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kothoga
www.gamespot.com

Vilken patch? Finns så många Vad heter den man ska ta?

Av Tauren

Kan någon snäll person vänligen ge mig en länk där man kan ladda ner samtliga patchar av WoW från installation tills idag. Vill inte hålla på och patcha i flera timmar.

Tacksam för snabbt svar!

Av Tauren

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=318905

250 GB för 895 kr + frakt (29kr om man hämtar i utlämningsbutik)

Av Tauren

205bw skulle jag ha tagit om du inte har råd med 225bw, skiljer 800 kr typ

Av Tauren

När du fått din 225BW så skriv gärna hur du upplever den

Tråkigt att det är problem med 24" skärmarna.. ska själv inhandla en 225BW snart.. 22" räcker gott o väl för mig

Gärna en minirecension på din 225BW när du fått den som sagt

Av Tauren

Sämst kan vara svårt att säga.. Integrerat är väl sämst Finns massor av kort som har många år på nacken.. de presterar inte särskilt bra i spel idag

Bästa lär vara 7950Gx2 och sedan X1950XTX just nu

Av Tauren

Luktar det flamskyddsmedel?

Hade sån lukt förut, och en dag när jag startade datorn/strömbrytaren så kom det eldflammor från nätagget Det va skoj. Bytte nätagg och då löste det sig.

Av Tauren

Vilka spel är det, och har du de nyaste drivrutinerna till grafikkortet?

Kan du komma på om du formaterat eller något liknande för 2 månader sedan som kan vara orsaken till problemen nu?

Av Tauren

Vilken upplösning?

Av Tauren
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Finlandssvensken
512MB räcker bra! Det måste inte vara 2GB RAM för att man ska kunna använda WordPad. Lär er det, swec! Men 1GB hade ju faktist inte skadat, det stämmer... Grafikkortet är inte dåligt. Några ggr bättre än mitt, iaf...

Han fick fryslagg i spel, inte i WordPad.
Det grafikkortet kombinerat med 512 RAM resulterar i fryslagg. Hårdvaran är för klen för de nyaste spelen.

Av Tauren
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Rouge of Darknes
eller

http://www.sweclockers.com/forum/forumdisplay.php?s=&forumid=...
jag har en sån å är mycket nöjd med den

konstig länk
nöjd med forumet??

Av Tauren

Du har troligtvis hoppat in i för många game per timme eller för många game efter varandra. Du måste vänta 30 min - 2 timmar eller liknande innan det försvinner. Försöker du logga in igen så ökar tiden, så spamma inte för då kan det dröja tills imorrn innan du får logga in igen.

D2 är gratis så man kan inte förvänta sig så mycket. Dina chars deletas om du inte använder dem på typ 1-2 månader också. Irriterande, men det är ju gratis.

Edit:

Just det, detta händer inte bara om du går in i flera game efter varandra osv. Du kan även få detta om du spammar någonting inne i gamet, t.ex. om du skriver något 25 gånger efter varann.

Av Tauren
Citat:

Ursprungligen inskrivet av XperienZe
Jag är en Warrior, lvl 37. Man har ju tre "stancer" Battle, Defense och Berserker -stance. Tycker det är störande att man måste byta stance genom att klicka på en ikon och undrar om man kan göra ett makro eller liknande så man kan trycka på tex. F1 för battle, F2 för defense och F3 för berserker...?

Du går in på din spellbook eller vad det är, där dina skills är. Där finns alla stancer. För in berserker stance i din battle stance skillbar osv. Sedan trycker du bara F6 eller nåt så byter du mellan berserker och battle. Du kan lägga in defensive som F7 också.. F6 = switcha mellan battle/berserker

Av Tauren

Tycker du ska spara ihop till denna istället:

http://www.dustinhome.se/DacsaPortal/?ProdID=5010094986

Av Tauren

Den där datorn kanske flyter hyfsat med Starcraft och liknande, men nyare spel lär fryslagga hela tiden ja.

512 ram räcker ingenstans
grafikkortet för dåligt

Av Tauren

Knappt att den är värd 4,5k ny..

Begagnad för 4,5k .. skulle inte tro det

1GB RAM och 6800 klarar inte nyaste spelen på högsta. Möjligtvis på lägsta eller nästan lägsta

Av Tauren
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lycan
frakt fattar jag auto, men vad menas med hempaketet då? om nån skickar nåt stort till mig så måste jag hämta ut den i macken. + hur kan man beställa om man ska ha hempaket eller int llr så? oochh....om man frågar dem att bygga ihop den för de gör de ju om man tar PC-bygge llr va d e på komplett...får man då med CD skivor osv med drivrutiner o allt till alla delar tex graffekortet etc med själva datorn i chassit eller har de redan installerat allt eller hur bblir d? vill int få strul o starta datorn sedan :), hoppas bara jag kommer kunna spela de flesta spelen på riktigt höga inställnar på tex BF2 o sånt!!

Postpaket = Du hämtar ut på ett utlämningsställe
Hempaket = Paketet körs till din dörr mellan kl. 17.00 och 21.00 efter att de ringt dig någon dag tidigare i veckan och berättat vilken dag det ska komma, i mitt fall ringde de på torsdagen och sa att det skulle komma på måndagen. Paketet hade skickats från komplett på tisdagen

Du väljer postpaket eller hempaket innan du bekräftar beställningen.

Datorn är ihopbyggd och installerad, det kommer nog dessutom med en skiva med drivrutiner som du kan använda om du behöver formatera om.