Android/wp7,5(mango) telefon!

Permalänk
Medlem

Android/wp7,5(mango) telefon!

Tjena

Jag funderar på att köpa en ny telefon och jag behöver hjälp med att hitta det bästa android/wp7,5 man kan få för pengarna i dessa prisklasser:
3k-3,5k
3,5k-4k
4k-5k

Jag skulle gärna vilja har förslag på riktigt värda telefoner och gärna personliga erfarenheter med dessa, jag gillar gillar HTC + Samsungs UI(android) mest så det är de märkena som jag tänkt mig, men jag är öppen för förslag.

Med Wp7(,5) så är jag bara intresserad av 7,5 aka Mango eftersom det inte verkar som tidigare telefoner kommer få svenskt stöd, på den här fronten har jag tittat på HTC Omega(aka Radar). men är som sagt öppen för förslag. Eftersom det inte har kommit ut några wp7,5 telefoner än så kan dessa inte kategoriseras i prisklasser, men är ändå sugen på förslag.

Tack på förhand för hjälpen!!

Visa signatur

Why procastinate now when I can do it tomorrow?

Permalänk
Medlem

Varför skulle de inte få stöd för svenska med den nya uppdateringen till 7.5 ?

Permalänk
Medlem
Skrivet av J.r.b:

Varför skulle de inte få stöd för svenska med den nya uppdateringen till 7.5 ?

För att minska uppdateringens storlek så har man inte inkluderat nya språkpaket (det är 15+ nya språk om jag inte minns fel). Däremot så är det bara själva visningsspråket som saknas. Svensk T9 ordlista, tangentbord och marketplace kommer att fungera perfekt. Personligen så bryr jag mig inte om själva UIt är på engelska.