Buggad muspekare i Windows 11

Permalänk
Medlem

Buggad muspekare i Windows 11

Jag har en Legion T5 prebuilt med en 12400f och 3070 med Windows 11 och av någon anledning så varje gång jag startar om är min muspekare helt buggad eller så är den bara inte där. För kontext har jag en Aerox 3 mus. Jag har prövat nästan allt. Reparations uppdatering, uppdatera musdrivrutin, uppdatera NVIDIA drivers och det enda som funkar nu är att jag trycker på Ctrl Windows Shift B varje gång jag startar upp datorn.

När musen slutar fungera så är iconerna helt fel. Otimade och ser helt enkelt fel ut. När jag har muspekaren över text så visas till exempel två textmuspekare eller vad man ska kalla dem i lila, och när jag drar runt på ett fönster i hemskärmen så ser jag två muspekare. Ena där den var när jag tryckte på fönstret och ena där fönstret sen är. Det jag har upptäckt är att musen ser normal ut vid storlek 10 och högre, men annars kommer problemen fram. Jag hoppas verkligen inte att det är program som Wallpaper Engine, Rainmeter eller TranslucentTB. Jag har använt dem ett tag och har inte haft några problem.

Jag hoppas verkligen att någon har en lösning och ifall det finns andra som har upplevt samma sak som kan dela med sig om hur de fixade det.