Inlägg

Inlägg som brittaspjut har skrivit i forumet
Av brittaspjut
Skrivet av Deathdevil:

Okej. Då är det något i datorn har vi konstaterat.

Testa att ominstallera drivrutinen till ditt nätverkskort och installera den uppdaterade versionen på hemsidan från tillverkaren

Verkar fungera utmärkt nu! Tack så hemskt mycket för hjälpen!

Av brittaspjut
Skrivet av Deathdevil:

Okej. Då är det något i datorn har vi konstaterat.

Testa att ominstallera drivrutinen till ditt nätverkskort och installera den uppdaterade versionen på hemsidan från tillverkaren

Skall göra, återkommer med resultat!

Av brittaspjut
Skrivet av Deathdevil:

Låter som att datorn får någon form av överbelastning eller att routern får det. Händer det samma sak om du stremar film till någon annan enhet eller spelar på dessa?

Nej, när jag streamar eller spelar på andra enheter fungerar det utmärkt.

Av brittaspjut

Tappar internetuppkoppling, endast på stationära

Ja, senaste dagarna har jag fått ett problem.
Det är så att då och då (verkar vara helt på måfå) så tappar min stationära dator internetuppkopplingen.
Spelar jag loggas jag ut, streamar jag film slutar det buffras osv. Efter bara några sekunder kommer börjar det fungera igen. Är inget jätte problem, men otroligt enerverande då jag spelar. Förstår ingenting då internet är uppe utan problem på alla mina andra enheter.

Någon skulle kunna hjälpa mig med detta? Vore otroligt uppskattat då jag precis börjat spela Path of Exile och vill inte förlora mina karaktärer på HC tack vare en disconnect!

Mvh
Britta

Av brittaspjut

Gillade du farcry 3 så borde du tycka om Skyrim, det är typ som Far cry 3 fast utan moderna vapen

Av brittaspjut

Måste säga att Battlefield 2 är fortfarande min absoluta favorit.

Av brittaspjut

Har nu haft problem i nästan två dagar med mitt internet och modem. I förrgår så bara dog det, har hänt några gånger tidigare så tänkte inte mer på det utan startade om modemet som jag gjort tidigare gånger. Men det gick inge vidare, fick inte tillbaka internetuppkopplingen. Efter otaliga sökningar och omstartar/resettningar så kommer jag hit i hopp om att någona här vet vad felet kan vara.

De senaste timmarna har det blinkat grönt på upp/ner dioderna, internetdioden lyser däremot grönt. Så detta säger mig att den når internet, men att den inte kommer fram till comhem?

Finns det något jag kan göra bortsett från att ringa comhem?

EDIT:

nu kom det igång helt plötsligt, utan att jag gjorde något..
skumt, men klagar inte!

Av brittaspjut

Uppdatering:

Startade om datorn igen och gick in i BIOS för att kolla om den inte fanns där efter ytterliggare några omstarter och då hittades den. Men inget fanns i diskhanteraren. Tänkte, skit samma och startade om igen, gick in i BIOS och ändrade tillbaka till mina överklockningsinställningar, och se på fan att då hittas den andra hårddisken.. Magi.

Av brittaspjut
Skrivet av xieliand:

Syns hårddisken i diskhanteraren eller i Bios?

Vet du möjligtvis vilket felmeddelande du fick på din bsod?

Den syns varken i Bios eller diskhanteraren. Jag hann inte se vilket felmeddelande det var, det vara bara uppe i någon enstaka sekund.

Av brittaspjut

Blåskärm och nu hittas inte min andra HDD?

Tjenare! Satt och spelade lite Borderlands två och fick en blåskärm, allt stängdes ner och fick inte igång datorn förrens jag resettade BIOS till factory settings. Nu så hittas inte min andra harddrive och förstår inte hur jag skall felsöka problemet, någon som kan hjälpa mig med detta?

Av brittaspjut

App och stylus för anteckningar till nya Ipad?

Hallå allesammans! Jag börjar bli riktigt trött på att hålla reda på alla mina anteckningar efter föreläsningar och lektioner, så har börjat fundera på om man skulle testa använda Ipaden till detta.

Är det någon som gjort detta? Vad har ni använt för app(ar) och Stylus till det, hur har det fungerat samt några andra tips för detta?

Av brittaspjut
Skrivet av stridsvagnen91:

Köpte mitt här: http://gamerkeys.net/Borderlands-2-CD-KEY.htm

196kr

Tog några timmar innan jag fick det, men det är svårt att inte ta det för det priset!

Köpte mitt därifrån precis. Fick CD-nyckeln bara sekunder efter köpet gick igenom. Fick även med Borderlands 2 RU (antar att det är rysk version) fick du det också? Eller alla kanske får det?

Av brittaspjut

Någon som vet vart man kan köpa Borderlands 2 för bästa pris (digital download). Tycker steam är lite dyrt för tillfället, kan man köpa från amerikanska sidor? Fungerar CD-keysen även för EU på steam då?

Av brittaspjut

Jag är väll en av de få barbarerna som väljer att lira SnB (testade WW, men tyckte det var tråkigt).
Har väldigt svårt att dö i act III, men skulle vilja boosta min dps en del, tar ett tag att döda elites (speciellt extra health). Men vill samtidigt inte dra ner på resistances, armor eller health Så items som e bra uppgraderingar kostar nu 20mil + :/

Av brittaspjut
Skrivet av Solding:

jag har mina i porträttläge. tycker det blev bättre Kände att det blev för brett till förhållande hur långt ifrån jag sitter(en armlängd)
Man fokusera på mitten skärmen, och hade inte lika bra koll på sidoskärmarna.
24" och större så tycker jag det blir för brett med att ha dom i landskapsläge.

Tack för svaret!
Jo, jag skulle inte ens få plats på skrivbordet med 3x24'' i landskap, hehe.

Vad använder du för skärmar till din setup då? samt har du ett gemensamt stöd/arm som du hänger skärmarna på eller är det enskilt för varje?
Du har inte en bild på hur det ser ut?

Av brittaspjut
Skrivet av Lan:

Se så mycket positivt som sägs.

En mycket enkel analog version av vad vi pratar om kan du uppleva om du håller upp händerna på vardera sidan av huvudet och låtsas att det är väldigt starkt solsken från ovan och sidorna. Och sedan tar bort händerna. Det man ser åt sidorna, i ögonvrån är inte något man fokuserar på men det ger inlevelse som fasen och man saknar det när man väl upplevt det.

http://www.youtube.com/watch?v=1zOK0INZL0w

http://www.youtube.com/watch?v=o_BwAOJLjV8

http://www.youtube.com/watch?v=LqrP-NxZzrM

Satan vad coolt!
Å, ha begäret ökar bara mer och mer

Dock så skulle jag själv vilja ha skärmarna i porträttläge, någon erfarenhet av detta (eller varför man skulle använda landskap före porträtt?)
Vilka skärmar skulle göra sig bra för 3x1 porträttläge? Så man kan kika runt lite och kolla efter bra priser på dem

Av brittaspjut
Skrivet av Kajlie:

Jag hade en 27" skärm, tänkte länge på att skaffa eyefinity/surround.
Till tog jag tag i saken och har haft det ca 2veckor nu.
Det är det absolut bästa jag har köpt till min dator, det är så satans nice.

Kan hålla med om att man blir lite åksjuk i BF3 etc men det försvann för mig efter en liten stund när man vant sig.
Ibland så tittar man inte så mycket mer än på mittenskärmen men just det man ser i perefi gör att man får så satans mer inlevelse i spelet.
Jag kan jämföra det med min Ambilight på min TV. När det stått på ett tag så märker man inte av det så mycket. Stänger man av det så blir det lite "Wtf hände?". Samma polare som varit hemma och sett på TVn som har sagt "Äsch man märker ju inte av det så mycket" men stänger man sen av det när dom tittar på det så har dom en helt annan åsikt.
Bilspel ska vi inte ens snacka om det går inte längre att spela på 1 skärm

Stängde faktiskt av skärmarna en gång och testade GW2 i 1920x1080. Blev lite ledsen inombords och satte igång eyefinity igen

Har det inte märkts tidigare i detta inlägg så älskar jag det

Kul att höra!

Har du en bild på din setup? Vad har du för skärmar och grafikkort? Kör du skärmarna i porträttläge eller landskap?

Av brittaspjut
Skrivet av Lan:

Stop stop, du ska gå på din känsla! Nu har du fått in väldigt många som har en egen erfarenhet av Eyefinity, en delvis negativ sådan. Det är inte nödvändigtvis sant för dig!

För min del så kan jag inte tänka mig att lira BF3 utan eyefinity! Det är så underbart att få mer inlevelse, mer perifiervision att det knappt går att beskriva. Assassins creed, ett väldigt vackert spel, ger samma sak. Jag ska inte ens prata om DayZ där man ryser av att se zombies i ögonvrån!

Flygspel, bilspel, fps, allt är jag överlycklig över att spela med multiskärmslösning.

Ja, det kan bli en del micklande och det finns inga garantier att nya spel funkar felfritt. Men när det gör det så är det så jäkla kul. Till exempel var det knepigt med Fallout New Vegas men det gick.

Och vad det gäller adapters, har du displayport ut och in så behövs INTE en aktiv adapter. Men mer om det när vi pratar specifikt vilka grejer du behöver.

Ska plocka fram lite youtubeklipp åt dig som visar IRL perspektiv på eyefinity. Att köpa en 27" skärm är inte samma sak för du får inte alls samma breda perspektiv, visst får du en större fysisk yta och kanske mer pixlar per tum men alltså, 5760 i bredd är svårslaget!

Kul att höra lite positiva kommentarer kring eyefinity också!

Vore super schysst av dig att fixa ett youtubeklipp på hur det ser ut IRL!
Jag känner också att 27'' inte är samma sak, men då många säger att eyefinity är så struligt så kanske det enklaste vore att köra på en 27'' med en skärm vid sidan bara.

Jag spelar nästan aldrig bilspel eller liknande, utan det är FPS, RTS och MMORPS som gäller för min del.

Av brittaspjut

Jag är i lite samma situation som du är, mitt grafikkort börjar bli lite gammalt, men främst låter det som ett ånglok..

Jag har kollat på samma grafikkort, gtx 660 verkar vara ett bra kort utan att vara ett top tier kort. Tittar även på http://www.inet.se/produkt/5409677/asus-geforce-gtx-660-2048m... verkar vara ett fint kort det också!

Av brittaspjut

Men nu när folk säger att eyefinity kanske inte är "all that" börjar jag fundera på om det kanske är lika bra att investera i en 27'' med bra upplösning (kanske dell u27) och bara ha en separat monitor vid sidan av för läsning/serietittande?