Inlägg

Inlägg som Halogen har skrivit i forumet
Av Halogen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kolsvart Katt
Men få får väl slut på manan så snabbt, och är så direkt beroende av den, som mages. Jag vet att jag vid 37 kände mig som en grav alkoholist, i vilket fall som helst Stoppgupp i instanser, stirra på allas bakdelar, ..nej, inte direkt min favoritklass.

Ja, om man envisas med att bränna av alla manaslukande spells om och om så får man slut på mana rätt snabbt ja. Vill man hänga med i instanserna betyderer det scorch, scorch och åter scorch, då har man dessutom råd att bränna av lite extra fyrverkerier om gruppen skulle ligga brunt till.

Av Halogen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av downup
HAHAHAHA!!!!

Så jävla kul att plåga alla

1. Hitta ett fett monster
2. Håll aggron ända till en stad
3.
[url]http://img109.echo.cx/img109/4128/wowscrnshot0512051416250md....[url]
Enjoin the pain

Du är inte först. Jag läste om ett gäng i US-betan (tror jag det var) som sprang med Stitches ända bort till Elwyn. Småttingarna dog som flugor.

Av Halogen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sentenced
Någon som kommer ihåg ett Amigaspel där man valde ett land och sedan turades om att hota varandra med kärnvapen? Det hette väl något i stil med Nuclearwar helt enkelt. Alla de riktiga kändisarna var med. Ghandi och Mao osv Där fick man minsann verkligen spränga kärnvapen också.

Yes, Nuclear War! Egentligen material för nostalgispelstråden, men vafan. Jag hittade fem sidor screens, håll till godo.

http://screenmania.retrogames.com/amiga/01/amiga_0009.html

Av Halogen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pluxor
warrior skulle jag vilja säga. I alla fall warriors som jag är mest rädd för med min mage

Vet att warriors ska kunna ta shamans och rogues ganska lätt också.. Kan dock inte verifiera rogues.

Va? Warriors är ju ingen match alls för en mage? Jag eldar upp warriors på löpande band med min mage ju.

Av Halogen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Cure
Problemet med Najk är att hans låsningar återspeglade hans åsikter i vissa ämnen. Han har låst på tok för många trådar endast för att åsikterna som presenterades inte speglade vad han tyckte var acceptabelt.

Psi kritiseras inte hälften så ofta, och låser vällan sällan trådar med de anledningar som Najk gör. Det gör honom även till en bättre moderator.

Måhända. Jag har nog läst för få låsningar för att uttala mig om enskilda moderatorer, men ok. Men grejen är att fler moderatorer inte löser det underliggande problemet, att det postas mycket skräp.

Av Halogen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av LeonardCohen
Här kommer man hem och väntar sig en god stund i övriga ämnen. Så är det borta. Tragik.

Skulle man inte kunna ordna fler moderatorer? Några "undermoderatorer" som har tillfällig befogenhet eller liknande.

Samtidigt kan man väl försöka ordna så att det tar 2 dagar innan man som nyregistrerad kan komma in på övriga ämnen? Så slipper man dom här som tycker att det är SÅ roligt att registrera sig bara för att spamma?

Tror inte det skulle funka med fler moderatorer. Vi fixade ju fler för något halvår sedan, det enda som hände var att kidsen gnällde när trådarna låstes och att Najk på något sätt blivit moderatorn alla klagar på. Så jag vet inte.

Av Halogen

1 lysande blå i nära kanten i övre vänstra hörnet.

Viewsonic VP201s

Av Halogen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zappa_se
min vänn har en dell platt skärm med 20ms i responstid och det går inte att spela på hans dator eller jag kan inte (jag är för kräsen) ibland blir man dödad utan av att ha sätt personen osv så jag skulle sattsa på att köpa en crt

Om du blir dödad i ett spel pga att vissa element i spelet (som motspelare t ex) inte ritas upp, då kan jag garantera att det inte beror på skärmen...

Om jag dessutom råkar ha rätt i mina misstankar att det är WoW du pratar om så spelar skärmen ännu mindre roll.

Av Halogen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av inhe
I booty bay blir du gankad om du är låg lvl

...och efter morgondagens patch blir du gankad och campad överallt, om och om igen.

Av Halogen

Ett enkelt sätt att testa vore ju att helt enkelt ta med skärmen till någon kompis och testa där.

Vore intressant med en mer utförlig beskrivning av dessa eftersläpningar också. Hur gammal är skärmen föresten?

Av Halogen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av blaze101
åhååå
funderar på att starta en Gnome mage jag..
hur funkar mages PvE? dom har väl ingen tank direkt utan läre väl avlida ganska fort

Ha koll på aggron bara, håll igen på eldbollarna om det skulle behövas. Tanken ska ha aggron, inte du.

Av Halogen

Tycker det är skitbra med månadskostnad. Dels för att man då kan ställa legitima krav på communityn och serverhanteringen, dels för att man slipper det värsta riff-raffet och småglinen. Hade jag fått bestämma hade jag infört 25+ på en del servrar.

Av Halogen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Golem
Vilka blommar sålde du då som var poppis?

De flesta som kräver herbskill över säg 150 får man rätt bra betalt för, mer ju högre skill som krävs. Råkar du vara ensam leverantör för stunden kan du ta ut högre pris också. Hittar du en som säljer bra är det ju bara att samla, enkelt men rätt hjärndött jobb iom att de spawnar på samma ställe hela tiden.

Av Halogen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Golem
Jag har lite svår situation..

Min friend pumpar in pengar på att sälja thorium bars och mooncloth (mining/tailoring). Jag har alchemy/herb och jag får verkligen in 0. Alla potions som säljer finns det redan 50435340985 exemplar av på AH, och det är jävligt orka att man tjänar 0 på herbalísm. Är 54 nu och försöker spara till epic mount, har nätt och jämnt skrapat ihop 170 G. Finns det inget annat sätt o tjäna cash på?

Tjänar 0 på herbalism? Jag hade 90g till mount vid lvl 40 tack vare det.

Av Halogen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nerdzy
Men nu är det så att hyndaiq L90D+ har 16,7miljoner färger och inte 16,2 som samsungen har. och alla vet ju att det är STOR skillnad mellan dessa.
http://www.webhallen.com/prod.php?id=37254

Fortfarande har ingen kunnat plocka fram några vettiga tekniska specar från Hyundai angående färgerna. 8 ms responstid betyder TN+film-panel. Och tekniken bakom TN-panelerna bygger just på 6 bitars färgdjup per subpixel, dvs 16,2M färger. Personligen tror jag Hyundai schabblade med produktinformationen.

I övrigt tycker jag Kevlars förslag låter riktigt sexigt. Dubbla tft for teh win!

Av Halogen

Re: Re: Hyundai L90D+ vs. Samsung 710T

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Biggus Dickus
Responstiden lär inte vara mindre än 25 ms om den är så gammal.

Precis, jag skulle nästan gissa på >25 ms om det inte är en tre år gammal toppmodell...

Av Halogen

Mage såklart. Eat my fireballs, assholes! (sen får man kuta för livet)

Av Halogen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DubbelV
tack för alla svar

men en fråga dock:
Blir de mycke sämre grafik om man -inte- spelar spelen
sedan i 1280x1024 som är rekommenderad upplösning?

Att köra i något annat än native-upplösningen rekomenderas inte. Hur mycket sämre bild du får beror på skärmen (vissa skalar bättre än andra) och vilken upplösning du valt, och i viss mån på vad för applikation du kör. Spel brukar funka bättre än ordbehandling och grafikarbete t ex. "Mycket sämre" är en bedömningsfråga, men du kommer garanterat se en försämring, sen hur du upplever den är upp till dig.

Av Halogen

Har för mig att anledningen till att de erbjuder såna här skärmar är att subventioneringen gäller datorprodukter enbart, inte hemmabio-utrustning och liknande. En 30" tft med tv-tuner inbyggd faller inte inom ramarna för vad som subventioneras, men plockar man bort tunern går det bra.

Ang skärmen. Om du har möjlighet, kolla på den innan du bestämmer dig. Och var på det klara med att det är en tv du köper, med en rätt begränsad upplösning, och att den kanske funkar bäst när den används som en sådan. Sen det där om "presentations-tv för företag" köper jag inte alls. Om det stämde är de ju totalt idiotiskt att erbjuda den som alternativ i ett hem-pc paket.

Av Halogen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av anders128
Har hittat detta nu: http://forums.guru3d.com/showthread.php?s=&threadid=121843

Så tydligen verkar det som om det kan bli prestandaförluster. Någon som har en bättre adapter/kabel att rekommendera?

Hm. Killen på Guru3d säger att han får sämre bild när han höjer upplösningen från 1024x768 och uppåt. Får du det också? Börjar fundera på om det inte handlar om försämring av signalen, att adaptern inte är ordentligt sköldad eller något och plockar upp störningar.