Inlägg

Inlägg som tolle har skrivit i forumet
Av tolle

inget nytt. Samma moderkort visade olika temperaturer jämnfört med koolance termometern helt plöttsligt en dag.

Av tolle

hur fasen kan den ha fått fnatt? inte gjort något. helt plötsligt så stämmde temperaturerna bara inte. hade inte bytt något eller så. Kan det vara kylpastan som fuggat sig då koolance sensorn sitter på cpu blocket?

Av tolle

Har sensorerna fått spunk?

Ända sedan jag monterade mitt nya moderkort och min vätskekylning så har sensorerna op dem visat samma temp. Men igår så ändrades det. Sensorerna på moderkortet visar inte samma som de på koolance kylningen. Koolance kylningen visar samma som alltid. Men moderkortet visar 3-4 grader varmare än förut.. lite mysko. En person sa till mig att sensorerna hade genomgått en kemisk reaktion. Någon som vet vad det kan bero på? både den kemiska reaktionen ifall det är den, och vad som kan vara anledningen ifall han som sa till mig att det var en kemisk reaktion hade fel.

Av tolle

modprobe NVdriver

Av tolle

aktivera dma så ökar hastigheten snuskmycket.

Av tolle

Den heter "The Code"

Av tolle

pc = personal computer. Är inte en Mac det? Är min dator en pc trotts att jag aldrig kört windows på den? Och ifall den inte är det så hur kommer det sig? Måste jag köra på windows för att det ska vara en personal computer? Nej det ni nissar tänker på är en "ibm pc" skulle jag tro.

Av tolle

logga in hos din ISP medans du kör windows. boota sedan om med debian. Ifall du kommer till ftp delen snabbt nog för att din ISP inte ska logga ut dig så borde det funka. Jag har iaf hört att det ska fungera.

Av tolle

det kan finnas en i typ /etc/X11/fluxbox eller något sådant med.

locate keys|grep fluxbox

så ser du vars de andra keys filerna till fluxbox ligger.

Av tolle

apt configurerar ofta mycket med. Interaktivt i viss mån ifall man så vill med debconf.

Personligen tycker jag om Gentoo mer för att det känns snabbare. Men det är rätt taskigt att konfiga om man är ny.

Av tolle

Har du kört connection sharing wizarden i Mandrake?

Av tolle

Jag höftade när jag hädde waterwetter i mitt koolance system. vattnet i tanken blev rosa. och vattnet i slangarna blev extremt svagt rosa. Ingen aning om det blev bra eller så. Men man får hoppas.

Av tolle

Läs på om Samba.

Av tolle

kör

./configure --prefix=/usr

Annars kan jag kolla ifall jag hittar några rpms.

Av tolle

hur du startar programmet efteråt beror på vars filerna installerades... Vilket program installerade du?

Av tolle

debian är bra som server.

http://www.debian.org

Av tolle

dctc med dc-gui är grymmt bra. ladda hem samma fil från flera personer samtidigt osv.

http://ac2i.tzo.com/dctc/

Av tolle
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ^_^

Jo, var det inte något om att man skulle få elektronerna på en atom att byta "ring", minns inte vad det heter, men alltså att elektronerna flyttar på sig och ändrar sitt avstånd till kärnan... Eller kanske inte

Det kallas kvantdatorer. Och när elektronerna får mer energi och ändrar banorna så hoppar de tillbaka och det blir då ljus Vilket gör datorn till en ljusdator.

Av tolle

Ifall priset spelar roll = AMD.

Ifall priset inte spelar någon roll så skulle iaf inte jag köpa en x86:a, snarare en Sun Blade 2000 eller något sådant. Eller ett helt kluster av AMD datorer. Då de uppenbarligen ger mest pang per peng.

Av tolle

Koolance vattentank i en chieftec låda.

Vars ska man montera den? ska jag sätta den i botten av lådan som de är i koolance lådorna. Eller ska jag montera den uppochned längst bak i "taket" på lådan? bakom radiatorn osv? Funkar pumparna osv ifall de är uppochned, eller är det för stor chans för att det läcker då?