Inlägg

Inlägg som Ryuk00 har skrivit i forumet
Av Ryuk00

Låter som CPU throttle.

Av Ryuk00
Skrivet av Fenix:

Skulle gladeligen flytta till Gällivare och jobba i gruvan för den lönen..

Jag kör taxi i snitt 3-400 timmar i månaden och fick ut svindlande 8000 efter skatt

What?! Jobbar 150 timmar per månad i Norge å tjänar ca 19000 efter skatt. Förvisso som system utvecklare.

Av Ryuk00

Värdet på allt, inklusive valutor, kommer från efterfrågan och tillgång. Men om man bortser från värdet i andra valutor så är det 'verkliga värdet' just att man kan göra transaktioner mellan människor. Varför man kan "växla" en valuta mot en annan är just för att någon är villig att köpa din valuta för ett viss mängd utav en annan valuta och vise versa. Vad som gjort att många är intresserade utav just kryptovalutor är för att de har vissa egenskaper som är bättre än dagens valutor (i ett teoretiskt perspektiv, dvs om det inte tar ordentligt fotfäste i samhället så blir det en meningslös valuta med hög volotilitet för all framtid [eller dö helt]).

Vill du veta mer läs denna tråden som jag skapat:
http://www.sweclockers.com/forum/130-kryptovalutor/1276173-fo...

//Ryuk

Av Ryuk00
Skrivet av THB:

Notch visar åter igen vilken fjant han är med sitt One-Hit-Wonder.
Om ett år eller så kommer han komma krypandes tillbaka med svansen mellan benen och böna och be om att få vara med igen.

Han uppför sig som en liten trotsig barnunge som inte får godis i mataffären.

Han är redan mångmiljonär så det är knappast troligt.

Du uppför dig som en översittare som bara vill att alla skall följa "mainstream".

Av Ryuk00

Bra initiativ! Bort med fiat!

Av Ryuk00
Skrivet av Zicsoen:

Momsbeskattning torde vara enklare än att behöva estimera hur mycket skatteintäkter de skulle fått in på det som idag är momsbeskattat. Så att luras tror jag inte det handlar om direkt.

De vet hur stora utgifter de har och vet hur mycket folk tjänar, så då skulle de i princip kunna räkna ut exakt hur mycket skatten måste ökas med för att kompensera för momsbortfallet. Precis som nu så lånar staten pengar från Riksbanken vid underskott från skatteintäkterna.

Av Ryuk00
Skrivet av Leatherface75:

Arbetsgivaravgiften är den del svenskarna avstår av lönen som går till bla pensioner,sjukskrivningar osv.
Sänkning eller ta bort den är desamma som sänknng av lönen.
Utan moms så skulle högre inkmstskatt behöva tas ut istället för att kunna finansera allt.
Vi ser ju redan vad som hänt med Sverige nät man sänker skatterna med över 100 miljarder.

Du missuppfattade vad jag menade. Jag menade att alla skatter som finns idag skall läggas på inkomstskatten, den skulle alltså vara tvunget att höjas avsevärt för att göra medborgarna medvetna om hur hög skatten faktiskt är. Just nu så 'luras' (medvetet eller inte) medborgarna hur mycket staten faktiskt kostar.

Jag tycker iof att skatten borde vara mycket lägre än idag och att individer skulle bli tvungna att ta mer eget ansvar, men det är en helt annan fråga.

Av Ryuk00

De borde slopa moms helt. De borde också ta bort arbetsgivaravgift och endast ha inkomstskatt, då skulle svenskarna verkligen få se hur mycket staten kostar!

Av Ryuk00

Allt är relativt, när man är ny så kan det vara ganska stressigt då det är stor press (beror givetvis på företag), men generellt så gäller det ju att visa framfötterna då man är ny. Det är dock roligt och ständigt fullt av nya utmaningar om man vill. Gillar man problemlösning så är programmering något för dig, men som inom de allra flesta yrken så måste man jobba hårt. Hur jobbigt man tycker det är med ett visst yrke handlar oftast om inställning och intresse.

Av Ryuk00

Är inte det någon som blir sexuellt upphetsad av musik?

Av Ryuk00

Hoppas de inte kommer med gratisalternativ, det förstör bara marknaden.

Av Ryuk00
Skrivet av JamesBanana:

Guldpläteringen skyddar mot korrosion. Dessutom är guld långt ifrån en bristvara, det finns enorma lager av onödigt guld både som valutareserver och i smycken. Guldvärdet hålls till mycket stor del uppe genom spekulation, guldet har kallats "den eviga bubblan".

Guld är pengar.

"Guldvärdet hålls till mycket stor del uppe genom spekulation, guldet har kallats "den eviga bubblan"."
Lustigt, du älskar säkert fiat valutor. Snacka om massiv bubbla...

Av Ryuk00
Skrivet av DevilsDad:

Generellt sett tvärt om när det handlar om minnensfrekvenser. Det är oftast huvudsakligen max fps som ökar (och därmed även medel till en viss del).

Ok, vet du om det finns några specialfall där det är så att min fps ökar mycket pga högre minnes frekvens? Kanske finns spel som har större fördel av det än andra? Kanske har nytta av det då man vill ha min-fps = 120? Hade varit intressant att veta om det faktiskt finns fall då man har nytta av det, för man hör bara att det inte spelar roll, men hur låg frekvens kan man faktiskt ha innan det spelar roll?

Av Ryuk00

En ren gissning här, men min fps kanske ökar mer än medel och max fps?

Av Ryuk00
Skrivet av morxy49:

Ptja, vem tvingar dom? Låt mig göra en lista.

  • ALLA som tidigare använde hotmail, på den tiden man fick ha mer än 16 tecken.

  • ALLA som har ett konto för att synkronisera data i windows 8.

  • ALLA som spelar spel med Games for Windows Live.

  • ALLA som tidigare använde skydrive, på den tiden man fick ha mer än 16 tecken.

Finns säkert mycket mer folk som blir tvingade.

Ingen tvingar dig att använda någon av Microsofts produkter.

Av Ryuk00
Skrivet av HurMycket:

Allt är relativt. Jag kanske inte tycker att det är säkert nog. Det kanske inte är säkert nog om ett år. Eller jag kanske vill ha ett längre lösenord av någon annan anledning. Tycker du att jag eller Microsoft har störst rätt att bestämma vad jag ska ha för lösenord?

Ja det tycker jag absolut att Microsoft skall vara fria att välja. Om du inte är nöjd med deras tjänst är du också fri att välja en annan.

Av Ryuk00

Teoretiskt sätt så kan någon hacka en dör öppnare så att den stänger dörren när någon går mot den å öppnar den då de går ifrån! Som tur är så är inte alla datorer kopplade till internet och som tur är så är det inte som i alla filmer där vad som helst går att hacka (utan fysisk access till en dator).

Av Ryuk00

Cherry MX Blue. StarCraft 2, Unreal Tournament 3, Dota 2.

Av Ryuk00
Skrivet av Sony?:

Haha, bara jag som tycker filmen är jätte löjlig? Ett tag undrade jag om det inte var en parodi..

Det nya revolutionerande är alltså att avståndet tills klicket registreras har minskat med 3 millimeter. Wow. Vilken innovation.

Vad det egentligen handlar om är väl att Razer vill tjäna mer pengar och slippa köpa dyra brytare från Cherry (som antagligen tar väldigt bra betalt, de har ju i princip monopol på mekaniska brytare).

Nope, 0.3 mm skillnad. I videon sa de att normaly aktiveras efter 2.2 mm och deras 1.9 mm.

Av Ryuk00

Under vilken tidsperiod har så många gått sönder?