Inlägg

Inlägg som Alyzzer har skrivit i forumet
Av Alyzzer
Av Alyzzer

nexus 6. varifrån skickas den?

Hej.

som många vet säljer de av nexus telefoner billigt nu. frågan är om de funkar i sverige eller bara i usa. någon här som har koll?

Av Alyzzer

nån som vet hur många invites som satts i rörelse? tänkte mest på reservation listen, jag går fortfarande upp i listen oavsett om det säljs.

Av Alyzzer

bose qc25 eller audio technica ath m50x

Hej!

Jag står inför ett svårt val, jag ska köpa nya hörlurar. Jag står och väger mellan dessa två i rubriken men kan ej bestämma mig. Jag flyger till usa 4 ggr per år kanske och till oslo då o då, men inget överdrivet. Jag tycker också bose har fördelen om man tänker på styling då audio technica e ganska fula enligt mig. Men hur stor skillnad är det på ljud? är audio techinca himmelrika? säg vad ni tycker. jag kanske ska köpa något helt annat? lyssnar bara i bil osv så inget från det vanliga.

Har en oneplus one

Av Alyzzer

rip

Av Alyzzer

nån mer som har gjort någon video? skulle va kul om några här vann så vi får in mobilerna här.

Av Alyzzer
Skrivet av Borgis:

Just nu 608

hur i?

Av Alyzzer

så vilken plats är ni på av de nästan 500 000 som har signerat upp? personligen är jag på plats 60 000.

Av Alyzzer

ingen som vet?

Av Alyzzer
Skrivet av Foxmaner:

vad gjorde du då? packade upp varor eller vad? Lät intressant

allt möjligt, plockade deras sopor, skar kartong, pratade cs, montera gräsklippare, hjälpte kunder osv.

Av Alyzzer

gå bara till alla affärer/butiker/verksamheter du vet och fråga. xl bygg osv. Jobbat på järnia hela somrarna och när de har behövt sen jag var 14, 18 nu. 86 kr timmen och OB på helgerna. 4 lördagar ger nästan 2000 kronor. Det är tillräckligt för en som bor hemma och går i gymnasiet om veckorna. samt får 1000 av föräldrarna.

Andra är väll kolla på börsen, kanske inte just nu men. Ganska lätt att tjäna snabba pengar där med lätta analyser.

Av Alyzzer

timelapse med sony-rx10

Hej!

Jag är verkligen inte kunnig inom kameror så jag vänder mig till er. Jag har testat tagit timelapse med min kamera och det har gått sådär. Det finns ju en app för sony kamerorna, dock är den dålig enligt mig. den ska ju skicka signaler via blåtand elr wifi. och den gör inte alltid det. vilket leder till hackiga timelapse. lyckas med en av 10 kanske och det är denna.
https://www.youtube.com/watch?v=12E7EoGFNiA

Men som sagt vill jag ha ett bättre sätt att göra detta på! för med denna app finns ännu ett problem. den kan bara ta foton i auto. så som ni ser i videon bytts iso osv. Så finns det någon slags extern sak som säger till kameran att ta foton med en viss tids mellanrum? som funkar 100% av gångerna.

Mvh Alyzzer

Av Alyzzer
Av Alyzzer

rx-10 timelapse problem

Hej!

jag har en sony rx10 och även ett stort intresse för timelapse av olika slag. Då är det så att det finns en app som tar kort via wifi. Men den fungerar väldigt varierande för mig. ibland går det bra och ibland hoppar den över att ta kort osv. Sedan kan den bara ta i automat läget. Så jag frågar er. finns det något dator program eller någon extern sak man kan köpa som säger till kameran att trycka?

mvh

Av Alyzzer

iphone 6 USA funderingar. lockade?

Hej!

Jag är för nuvarande i USA och ska hem snart. Och saken jag undrar och har hört är att man kan köpa en locked iphone ta hem jailbreaka och stoppa i ett vanligt sim. Är detta möjligt? Andra frågan är. Iphonen blir ju tillgänglig som unlocked imorn. Är de värt att köpa den här då?

Mvh

Av Alyzzer

tjena har 3 invites till 64 gb sandstone black om någon vill ha.

https://account.oneplus.net/invite/claim/GLT1-FRXT-LCNH-Q2LZ
https://account.oneplus.net/invite/claim/GL9Q-TIYI-SZNX-PPT4
https://account.oneplus.net/invite/claim/GLER-RYVT-MU8B-0EPG

enjoy! förövrigt är jag nöjd med mobilen efter en månad. det är dock ingen high end telefon som note 4. billig och bra.

Av Alyzzer

köp för guds skull inte 2014 edition. otroligt oskön och stor. visst har den mekaniska knappar men nej. har ägt 3 st. 2 2013 1 2014 och 2013 är som en dröm när man lirar wow.

Av Alyzzer

Nej bor 20 minuter från stockholm. De ville att man skulle köpa fiber och avvecklade ADLS alternative. Så var det jag förstod det iaf. Ska kolla upp det där med 3. Inte kul som det är nu iaf...

Av Alyzzer

finns det nåt annat än 4g och fiber?

Hej!

För några veckor sedan så slutade telia med att ha internetet i telefonjacket eller hur man ska säga. Då köpte vi en sån här 4g router med 60 GB i sig. Men nu efter 10 dagar är det ju slut. Vad tusan ska man göra nu? Fiber är tyvär inget alternativ,men finns det något annat? Än fiber och sådan här 4g router.

Otroligt tacksam för svar.

Av Alyzzer

bytte till 4g hem-gaming

Hej!

bytte nyligen från att ha internatet ifrån telefon jacket till att ha en sån här router med 60 gb i. Och jag har verkligen problem när jag ska spela cs. alla andra spel jag kört, tf2, wow osv inget laggar. men cs laggar som bara den! alltså när jag går så laggar jag fram. Men varför händer det bara på cs undrar jag då. tror ni jag kan spela cs igen eller är det bara ge upp?

MVH Alyzzer