Inlägg

Inlägg som Dredd har skrivit i forumet
Av Dredd

Kör Servicedesk i ett år eller två. Haglar med dom jobben.

Av Dredd

GTA - V : Ett av de enda story drivna spel som jag lyckats ta mig igenom, mycket tack vare att storyn var OSERIÖS och drev med sig själv samt dagens samhälle ganska kraftigt. Även tack vare de privata RP servrarna som kom senare.

ARMA 3 : Ett av mina mest spelade spel, i särklass det bästa "milsim" FPS spelet på länge.

NBA2KXX : Hittade åter tjusningen med sportspel under de senaste 4 åren, och därigenom NBA2K serien, dvs basket, de har ett online läge där man grindar upp sin karaktär likt en MMO, du får poäng som du kan dela ut på en uppsjö olika skills, Dunka, 3-poäng skytte, Hastighet med boll, passningsfärdighet, Returer mm mm, som en gammal MMO nörd så föll det här mig i smaken något enormt, Serien har ett pay to win "element" där man kan betala för att få upp gubben ifrån lvl 60 - 85 på ett naffs, vilket är kontroversiellt men basketen i sig i spelet är oslagbar, riktigt roligt och sättet du kan skräddarsy din karaktär med färdigheter och animationer är faktiskt imponerande.

Division 2 : Slår ett slag för Division två, visst spelet dog när Ubisoft flyttade samtliga utvecklare till andra spel, men spelet var riktigt bra medansåt det fanns kontent att spela igenom.

Call of Duty MW : Tycker även att decenniet avslutades väldigt starkt och positivt iom CoD MW, och detta kommer ifrån någon som inte riktigt gillar CoD alls, 100% ersättare till CS GO, KLART mycket roligare än CS. Från att spelen blivit fattigare och fattigare så fullständigt bombade utvecklarna av senaste CoD spelarbasen med ny content efter ny content, känns helt enkelt som ett spel ifrån förr i tiden där man inte snålade på krutet, de kunde ha släppt spelet me 1/3 del av innehållet det faktiskt har och i dagens mått så hade det ändå setts som ett AAA spel.

Av Dredd

Du kan handla på Inet via Klarna, detta innebär att det är räntefritt...

Av Dredd

Tycker fortfarande Roswell historien är märklig, där Amerikanska armen faktiskt gick ut till media och meddelade att man hadde hittat ett krashat UFO.

Av Dredd
Skrivet av SCORPIUS:

@Tapeworm1c: Det är upp till dig vad "tillräckligt" innebär.
Är det alla spel maxade med 60 fps eller med 120+ eller vad?

Spel får hela tiden mer o mer krävande grafik. Sure, det går rätt sakta tack o lov, men det är värt att tänka på och då tänka hur länge har du planerat att ha ditt nya kort? Ibland är det värt att köpa billigare, ibland är det helt rätt att öppna plånboken helt.

Dock så sätter konsollerna gränsen kan man nästan säga, nu är vi i slutet på livscykeln av Xbox PS4 konsollerna där grafiken nu slagit i taket utan att lagga konsollerna vilket i sin tur begränsar vad som utvecklas grafikmässigt för PC.

Iom att det kommer nya konsoller om c.a 1 - 1.5 år så kommer vi nog i samband med det se ett hopp i PC grafik också.

Visst kan du köra med 2-4k skärm på PC och då göra ditt köp av 2080 "försvarbart" men ligger du på 1440p i dagsläget eller lägre så räcker det gott och väl med ett 1080 fram tills de nya konsollerna släpps helt klart.

Av Dredd

När vi tog världsrekord i Onyxia med så få spelare som möjligt (17 man istället för 40), visst veckorna efter tog någon annan guild nytt rekord med 16 man, och sen 15 etc, men men, det var härliga tider

Av Dredd

För nån som faktiskt spelade "Classic" när det var "Vanilla" så lockar detta föga, charmen med Vanilla var att allting var nytt, nya bekantskaper, ny spelform för många, nya quests, raids, ny pvp erfarenhet när det kom till spel generellt.

Att tro att man ska få "återuppleva" Vanilla känslan i Classic när många många "been there done that" är ganska naivt.

Sista spiken i kistan som fick mig att ta beslutet att inte spela Classic var när de tog beslutet att inte använda de gamla servernamnen, hade de haft de gamla servernamnen så hade det funnits en poäng med det hela, då hade gamla vänner och fiender man lärde känna under Vanilla åren kunnat mötas igen helt naturligt...

Stor miss i min mening som nog får väldigt många att tänka, wtf är poängen då med det hela?

Av Dredd

De håller på dra in fiber i fastigheten där jag bor, nät ifrån IP-Only, kommer kunna välja internet ifrån de flesta olika leverantörerna, så om någon har tips på val så vore jag tacksam. Pengarna är inte en issue men vill ha bästa prestandan i form av Svarstider och stabilitet.

Sneglar på Bahnhof och Ownit, men ser i tråden att många rekommenderar Bredband 2? Vad skulle ni själva valt i dagsläget?

Av Dredd

Tycker fortfarande spelet är roligt en vecka efter release, verkar som om de var lite väl generösa i början när det gällde Masterwork loot vilket verkar vara korrigerat nu, får inte MW drops lika ofta längre, men jag förstår att de behövde korrigera det, jag menar när folk är max-level och har max-level loot så kommer ju motivationen inte finnas där om det inte finns något mer att sträva efter.

Kommer nog fortsätta att köra via Premier en månad till för att se vart spelet är då, dock så verkar ju Bioware seriösa när det kommer till uppdateringar och korrigeringar av spelet.

Ska bli kul att testa -day 1 patchen idag efter jobbet.

Av Dredd
Skrivet av BasseBaba:

Problemet är ju bara att det är dom själva som kallar en veckas försprång för early access:

Det jag menade med mitt ursprungliga inlägg som du citerade, är att det i min mening är helt galet att man som köpare av STANDALONE spelet även ska behöva hosta upp för en full månad av origin access premier för att få en veckas speltid. Det blir ju som att köpa spelet dubbelt eftersom premier även inkluderar hela spelet. Utsugeri på högsta nivå.
Dom hade väl iaf kunnat bjuda på att det räckte med basic-planen om man ÄVEN köpt spelet standalone...

Men det handlar väl om att dom försöker pusha folk in i premier istället för att öht köpa standalone...

Hej, man får 10% rabbatt om du köper spelet när du har Premier, då hamnar du på samma kostnad som den dyrare versionen av spelet. Förslagsvis säger du upp Premier innan första månaden är över om du kör på det här upplägget.

Obs! köp Vanliga versionen av spelet när du switchar ifrån Premier till fullt köp, du behåller dina bonus items ändå så det finns ingen anledning att köpa dyraste standalone versionen ifall du kommer ifrån Premier.

Av Dredd

Jag tycker att det är ett HELT OK spel, nötte ganska hårt i helgen, förvånad över att det är så mycket story element, är nu level 27 av 30 och det finns fortfarande story kvar i Spelet att köra igenom.

Har inte haft några större tekniska problem, tappade ljudet ingame en gång, tappade anslutning mot servern en gång, och en BSOD men det är på 20+ timmar.

Spelet är en riktig screenshot/desktop wallpaper generator, fyfan vad snyggt det är för det mesta. Just nu är det riktigt kul, kan vara lite för lätt att få legendary gear dock, redan på lvl 27 så har jag fått 3st legendary drops, 2st via vanliga story missions och 1 via en Stronghold.

Så blir man fulldeckad i legendary gear inom 1-2 veckor så kanske man tappar motivationen att spela vidare, vi får se.

Imponerad att de fick till styrningen såpass bra när man kör med KB & Mus nu, som natt och dag gentemot betan.

Betyg 3.85 av 5 möjliga.

Av Dredd

Spelet är säkert bra, men det är inte för mig.. Spelade i 10 minuter innan jag avinstallerade. Man känner sig för låst när man inte kan croucha eller hoppa när man vill, samt så gillar jag inte känslan att "låsa fast" gubben bakom ett skydd tex en vägg eller liknande.

Different strokes for different folks... Men det blir inget Division för mig den här gången heller.

Är faktiskt förvånad att de biter sig fast vid den här lösningen när de säkerligen kunde gjort Division till en "vanlig" 3rd person shooter om de bara ville. De skulle nog ha fått MYCKET fler spelare om de tänkte om detta.

Av Dredd
Skrivet av ThomasLidstrom:

EA fortsätter att visa att de inte förstår sig på hur man kapitaliserar på F2P spel:
"Spelare som köper paketen kommer ha möjlighet att låsa upp allt nytt innehåll, medan de som håller sig helt till gratisvarianten bara kan låsa upp ett axplock av nyheterna. Det första paketet väntas släppas i mars, med ett nytt paket var tredje månad därefter."
Om de gör detta kommer de att dela upp spelarbasen i två, de som köpt något och de inte köper något. Det är bara en (kort) fråga om tid innan de släpper något som ger "köparna" direkta fördelar i spelet. Och när det händer överger "gratisspelarna" spelet, spelet förlorar en stor del av spelarbasen, tynar bort och glöms bort.
För fasen EA, ni kan inte ens kopiera ett annat spel rätt!!!

Det här handlar bara om Cosmetics....

Av Dredd

Riktigt bra spel och då är jag ingen inbiten BR spelare, har provat PUBG & Blackout men det här är BRA mycket roligare än dom. Har spelat konstant sen spelet släpptes.

Håller med att "ping" systemet är helt suveränt, det gör nästan behov av Mic obselete.. Att man även kan bli återupplivad av sina medspelare är också mycket mycket bra.

Fyra av Fem stjärnor... Go EA...

Av Dredd

Riktigt bra spel och då är jag ingen inbiten BR spelare, har provat PUBG & Blackout men det här är BRA mycket roligare än dom. Har spelat konstant sen spelet släpptes.

Håller med att "ping" systemet är helt suveränt, det gör nästan behov av Mic obselete.. Att man även kan bli återupplivad av sina medspelare är också mycket mycket bra.

Fyra av Fem stjärnor... Go EA...

Av Dredd

Hade riktigt kul i Anthem, ser fram emot release.

För dom som tycker att det här är dåligt, vilket spel är det som ni använder som referens igentligen? vilket spel är det som har höjt förväntningarna på spel generellt såpass mycket så att man tycker det här är dåligt?

Fattar inte riktigt...

Av Dredd

Provade Colussus i "Demot" men den är inte för mig... Kommer förmodligen focusera på Ranger & Storm, har inte provat den sistnämda men misstänker att den är kul att spela.

Av Dredd

Jag tycker ändå spelet är hyffsat kul, hade inte förväntat mig något annat än Warframe fast med Ironman suits och det är i princip exakt vad det är. Serverproblem var väll även det förväntat, typ hela origin dog vid en tidpunkt haha.

Dom lär väll inte vinna över de inbitna Warframe spelarna då Warframe har ett stort försprång när det gäller content, men för folk som aldrig spelat Warframe så kan ju det här vara kul och man får vara med från starten.

Frågan är om man ska spela det här eller Division 2 som i grunden är samma typ av spel, dock olika settings.

Av Dredd

Demo startar 17:00 ?

Av Dredd

Ser inga som helst likheter mellan Anthem och Destiny så som många nämner... Det här ser mer ut som Warframe samt "sponge" shootern Division.

Kan inte fatta att de har valt att visa "health bars" på mobsen, pajjar hela inlevelsen i spelet.

Har inte bra erfarenhet av Bioware samt EA. Bioware lovade allt och lite till inför releasen av SWOTR och sen i realiteten så var det rena skiten. Snudd på scam.

Kommer dock att prova spelet via Origin Premium tjänsten.