Inlägg

Inlägg som debianen har skrivit i forumet
Av debianen
Skrivet av tintinj:

Public service, precis som billig sjukvård, (relativt) hela vägnät att färdas på, gratis skola och mycket annat är saker som alla KAN ta del av. Det betyder inte att alla gör det men dessa saker är samhällsnyttiga nog för att vi alla ska lägga en del av vår skatt på det så att OM man vill eller behöver använda någon av dem så ska de finnas tillgängliga. Ni som är emot kan väl flytta till något annat land där ni slipper det. Här i Sverige är det en del av vår kultur att delta i samhället och inte att ställa sig utanför det eller vilja montera ner kulturen, traditionen (den goda, medmänskliga och empatiska) och vår välfärd.

Jag har inga barn, varför ska jag betala era bortskämda ungars skolgång?

Exakt.

Skrivet av tintinj:

Jag har ingen bil, varför ska jag betala för att ni ska köra omkring på fina vägar med ERA bilar?

Vägskatt, Fordonsskatt...? Du tycker alltså att detta ska bakas in i skatten istället. Jag har ju bil, så tack och bock

Skrivet av tintinj:

...
På Spåret, Vetenskapens Värld, Rapport. Det finns en del guldkorn, ibland även rätt intressanta dokumentärer om relevanta ämnen. Men det är klart, surfar man på vitmakt-sidor som nyheteridag, friatider, sd.se och annan nazistpropaganda så förstår jag att man inte vill betala för verkligheten.

"betala för verkligheten" Tack det betalar vi redan genom den förda politiken. Den statsfinansierade propagandan om "verkligheten" klarar jag mig bra utan.

Av debianen
Skrivet av Robbo:

"När vi betalar för public service då investerar vi i vår demokrati", säger Bah Kuhnke. Problemet är ju att det är styrt av Vänsterfolk och dom bara tillåter deras åsikter.

Demokratur

https://sv.wikipedia.org/wiki/Demokratur