Inlägg

Inlägg som azizbek har skrivit i forumet
Av azizbek

3600kr + frakt.

Av azizbek

@BigO161107
När tänker du avsluta budgivningen?

Av azizbek

Hej, jag lägger bud på 2000kr+ frakt

Av azizbek

När tänker du avsluta budgivningen?

Av azizbek

Börjar med 700kr + frakt då.

Av azizbek

2500kr hämtar om det går gärna idag.

Av azizbek

Erjuder 2000kr och hämtar

Av azizbek

Annonsören har avslutat denna annons.

Av azizbek
Skrivet av Choppe:

200 kr plus frakt.

Fick en bud på pm innan så den kanske är såld.

Av azizbek

De långa skruvarna medföljer och även 4st mindre skruvar. Det funkade fint för mig.

Av azizbek

Cpu kylare

Hej, säljer nu min cpu kylare corsair hdro H100i rgb platinum 2x120mm. Utan fläktar.

Skickas i en kartong som tillhör min nya kylare.

Brackets till bara intel

Använder för att kyla intel i9 10900k

Bud?

Läs hela annonsen här

Av azizbek

Annonsören har avslutat denna annons.

Av azizbek
Skrivet av JohanFlodqvist:

Konstruktiv priskritik är helt i linje med marknadens regler. Om du tycker att någon kommentar bryter mot reglerna så kan du anmäla den så kommer admin att granska den. Om du inte gillar hur marknaden är utformad här på SweC så finns det som sagt andra marknadsplatser att använda sig av.

Lycka till med försäljningen!

Jag förstår 👍😁 då ska jag kolla upp konstruktivt priskritik är i linje med marknadsregler.

Tack för lyckönskan!
Bestämde mig behålla datorn än så länge.

Av azizbek
Skrivet av Yatagarasu:

Om du dubblar det numret, då räcker det fortfarande inte till för att nå upp till antalet år jag byggt custom-byggen, om vi ska dra fram den mätstickan
För det första har jag inte länkat någon dator alls, bara så det är ur vägen.

Dessutom vet jag inte vad som är budget i den datorn som länkades? Om du faktiskt hade haft koll och öppnat en pre-built likt den som länkades hade du snabbt insett att de flesta sådana maskiner idag kommer med märkesartiklar och mer ofta än sällan platinum-speccade nätdelar för att kompensera för potentiellt lägre watt-antal (som ett exempel).
Igen, det är inte budget bara för att det inte är RGB och fläktar värt 5 000 kronor i en dator. Det är krims-krams som inte medför något mervärde när man kollar på något ur ett rent prestandaperspektiv.

Men men, har sagt mitt nu – Kan inte säga att jag orkar föra diskussion längre än såhär med någon som uppenbarligen inte är villig att ta till sig och bara kommer med dålig attityd för att försvara något med oresonliga argument

Trevlig fortsatt vecka!

Okej, det är vad du tror att din argument håller, men det tror inte jag. Du kanske bara tror Asus maximus skiljer sig från en asus prime bara på rgb ljus? Det läggs på 3000kr på det?
Om du inte gillar rgb så finns folk som gör det. Jag hittar inte meningen med att attackera/smutsa ner en annonstråd. Om du inte gillar priset så scrolla vidare till nästa annons så att du inte slösar både min och din tid. Försäljaren sätter priset inte köpare. Om jag hade frågat om vilket pris jag skulle sätta så kunde du komma med dina argumenter.

Sådana nedvärderande kommenterar borde rensas av admin (min åsikt). Så att alla kan handla på marknaden med vänliga fraser.

Med vänlig hälsningar Aziz

Av azizbek

Är intresserad av psu om den kan säljas separat?

Av azizbek

1900kr + frakt för cpun

Av azizbek

1500kr för cpun + frakt.

Av azizbek
Skrivet av Broberg:

säg 450kr +frakt

Vad sägs om 400kr inklusive frakt?

Mvh Aziz

Av azizbek

Annonsören har avslutat denna annons.

Av azizbek
Skrivet av Yatagarasu:

Bra exempel faktiskt

Men lilla vän, mest troligen är du som är lite ute och cyklar om du fortfarande tror att du kommer få 20 000kr för din dator på denna marknadsplats. Här är det hårda siffror som gäller, och då snackar jag inte hur antalet färger som kan visas i chassit eller fläktar som sitter i datorn då det är irrelevant för de flesta här

Faktum är att det finns alternativ på maskiner där ute med framförallt Ryzen 5700G/5800X och RTX 3070 som kommer prestera likvärdigt eller bättre, och dessa datorer är till ett billigare pris än vad du begär också. Det handlar då även om att man får en ny dator med allt vad det innebär (inskicksgaranti, förstahandskvittens mm.) och att uppgradering av minne/lagringskapacitet inte är en större merkostnad i dagens läge.

Okej, du som är så kunnig lilla gubben så kan du vara snäll dra dig ur kommentarsfältet om du inte är intresserad av datorn.

Jag har byggt o sålt datorer i ca 6 år nu. Visst folk bryr sig om utseendet och kvaliteten. Datorn du länkade datorn är en skit dator med budget komponenter. Du jämför en mercedes med opel som båda går på 120km/t men kvaliteten skiljer sig. Du kanske inte fattar vad kvaliteten innebär och bara vill undervärdera annonser som du inte gillar.

Visst kan man bygga en dator med budget komponenter för 15k om man bara bry sig om prestanda.

Tack o hej 👋