Inlägg

Inlägg som Numbnutt har skrivit i forumet
Av Numbnutt

OK, Då gör jag en retur på batteriet, vad tycker ni?= skall jag köpa ett singel batteri och löda kablar själv, eller sälja den för 2-300 spänn och lägga 7-800 för en helt ny onyx 4 istället?

Av Numbnutt

Ingen som har erfarenhet av detta ?

Av Numbnutt
Av Numbnutt

Nytt batteri i en HK Onyx 3

beställde ett nytt batteri till min högtalare då batteritiden försämrats väldigt mycket.
Beställde ett litet starkare batteri än original och hade förväntat mig betydligt bättre batteritid än när den va ny.
Men så är inte fallet, Batteriet räcker i ca 2 h, När den var ny så var det ca 5-7 timmar beroende på hur högt man spelade.
Jag ställde frågan dit jag köpte batteriet och svaret förvånade mig lite, För det stämmer väl inte att äldre produkter drar mer ström med tiden? Ok om man kanske hade fläktar som fick damm och går trögare, mer för att kyla.. Men inte en högtalare, vad säger ni?
https://forumbilder.com/i/rxA5

https://forumbilder.com/images/2021/02/03/20210202-92sa-111kb.md...

Av Numbnutt

,

Av Numbnutt

Igen som har en fingervisning? Jag tror ca 3500.. Det bör väl vara rimligt?

Av Numbnutt

Vad kan man få betalt för en beggad Qnap med lagring

Hej, har uppgraderat mig och har en Qnap Ts-251 med 4 gb ram och två WD RED 3 tb diskar som har "lite" kör timmar, 550 gång tid, Väldigt lite använd generellt så diskarna har inte varit jätte aktiva.

Vad kan man få beggad för denna modell med diskarna ? Har precis uppgraderat firmware och mjukvaran i den till senaste qts, Men det är ju iofs obetydligt.

nas https://www.qnap.com/sv-se/product/ts-251

diskar LMGTFU http://letmegooglethat.com/?q=WD30EFRX-68EUZN0

Av Numbnutt

OK. Byt nätaggregatet då om detta är en fråga.
Vilka komponenter i datorn har du idag?

Av Numbnutt
Skrivet av LemurenSwe:

Vad är rätt pris, om du ska sälja dom?

Ge ett bud så kan vi ta det därefter.

Av Numbnutt
Skrivet av hakro807:

Tror vad du är på jakt efter är SATA-diskar, inte IDE. IDE/PATA är den där breda kontakten som användes på datorer fram till omkring 2005.

Såklart, fick lite hjärnsläpp

Av Numbnutt

Byte av 4 TB SAS diskar mot SATA

Har köpt mig två helt nya oanvända 4Tb Diskar, Dom är helt nya med antistatpåsen oöppnad, Problemet är att jag missade att det var SAS diskar och det var en dyr läxa. Nu hoppas jag någon har ett par motsvarande SATA diskar för NAS som är nya eller så gott som nya.

Det jag har är SeaGate ST4000NM0023

Jag föredrar NAS diskar, Kan även tänka mig att sälj diskarna för rätt pris.

Har även en fullt fungerande Zyxel NSA325v2 som är till salu, Bud för denna gäller.

Dessa finns i Södra Stockholm för byte kan även skicka vid rätt deal.

Läs hela annonsen här

Av Numbnutt

Ja känns ju helt klart värt, Passa på att beställa innan dom märker av felet.

Av Numbnutt
Skrivet av Napoleongl:

Underbar tråd. Förstår precis problemet även om jag är såpass bra på att förtränga det att jag inte kommer på några exempel just nu (annat än allehanda ”hacka sig in nånstans-scener” )!

Vadå, Swordfish hacker gui är ju bland dom mest innovativa och äkta hacker filmer som producerats..... https://youtu.be/rSgmIvUPQS0?t=150

Av Numbnutt

lägga till mer ram minne till NAS?

Har beställt en https://www.qnap.com/sv-se/product/ts-251+ som endast är bestyckad med 2 gb ram minne, tänkte köpa mer ram minne eller eventuellt ta från en bärbar dator om det passar. Någon som vet om man kan använda sig av vanliga Sodimddr3 minnen till nasen eller om man måste ha något annat? Om så länka till vart jag köper det billigast.

Av Numbnutt

Det jag önskar ha i mobo är Wifi samt ATX och två m2 slottar för nvme diskar, Egentligen är inte WIFI någon breakdealer, har idag ASUS PCE-AC68 AC1900 i befintligt system som kan flyttas över också, tänkt mest att skönt att slippa extra kort, Men om någon kan rekommendera att annat ATX mobo som är mer vettigt för pengarna så emotages det.

Av Numbnutt

anledningen till det lite dyrare mobot är Wifi.

Av Numbnutt

Sista frågan, Bytte ut mobo och ram, https://www.inet.se/kundvagn/visa/14812580/wifi

https://inetimg.se/img/tiny/forum-divider.png

https://www.inet.se/kundvagn/bild/14812580/wifi

Är detta val vettigt för en "normal" premium användare som önskar snabb stabilt system? Som ersättare för system ovan.

Av Numbnutt

Är https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5588364 denna mycket bättre än ryzen 5 ovan? Alltså är det värt rent "framtidsmässigt" att satsa på den för att den skall prestera "lika" bra i år framöver eller är det mest för dem som är mer fps hunters etc.

Jag är en "vanlig" dator användare som spelar lite pubg och såna spel vid tillfällen. Vill ha en stabil och hyffsat snabb dator,

Av Numbnutt

Ok, tack för input, Men förklara gärna, Är inte ryzen 7 nyare än ryzen 5? Kört intel dom senaste åren så har inte jätte koll på amd, Men om jag förstått det så är amd mer prisvärda idag? Om jag jämför på inet så verkar ju ryzen 7 vara bättre? fler cores, fler trådar och högre cache!

Av Numbnutt

kan jag även köra med dessa två till datorn som lagring? https://www.webhallen.com/se/product/296373-Samsung-970-EVO-P...