Inlägg

Inlägg som Avoxus har skrivit i forumet
Av Avoxus

Fick precis min PS5 levererad som jag beställde igår (23/2) ifrån Webhallen.

Fantastiskt när man väntat i 5 veckor utan återkoppling från Mediamarkt.

Av Avoxus
Skrivet av Billyspizza:

Fortfarande ingeting frän MediaMarkt. Jag börjar nästan ge upp och vänta till Jul.

Jag pratade med kundservice på Mediamarkt och de sa att de fördelas inte ut till de olika butikerna baserat på beställningar de tagit in. Utan de får in ”de som skickas”.

Tror därför att det kan finnas längre väntetider på PS5 om man beställer i något särskilt varuhus som är mer populärt.

Enligt kundtjänst fanns det förbokningar i butiken i Stockholm från december 2021 som inte var levererade ännu.

Av Avoxus
Skrivet av ME76_124578:

Jag bokade 21/1 och hade mejlkontakt med deras kundtjänst i början av februari. Den 3 februari fick jag besked att de inte hade fått in leveransen på mitt PS5 än men att det förhoppningsvis skulle komma under veckan eller nästa vecka.

Jag har inte hört något än, men jag hoppas verkligen inte att det drar ut på tiden i veckor till.

Min tanke var att försöka knipa en PS5 via Webhallens släpp där ledtiden verkar vara betydligt kortare, men ha Mediamarkt som backup (det är ju öppet köp och då kan nästa i kö få bli glad). Men hos Webhallen har jag missat två släpp där min order direkt avbokats då jag missade att man inte fick välja hämtning och betalning i butik. Värre är att det i min profil hos Webhallen står fel för- och efternamn. Mina namn är registrerade just som "Förnamn" och "Efternamn" och detta är inget de kan ändra på i kundtjänst eller i butik, utan man behöver skicka in en ändringsblankett med personbevis från Skatteverket. Handläggningstiden hos Webhallen är sen 30 dagar men med brasklapp att det vid behov kan ta ytterligare 60 dagar. Så hos Webhallen lär jag inte få tag på någon PS5.

Var precis inne i butiken och frågade om min beställning. De hänvisade till ”nästa batch” så utifrån att vissa redan fått deras konsoler levererade så verkar det som att de missat några ordrar. Blev hänvisad till att avvakta och se. För att de hade ingen prognos när detta skulle bli.

Av Avoxus

Någon som bokade hos Mediamarkt den 21/1 som hört något? Radiotystnad här..

Kanske jag som är optimist som förväntar sig någon kommunikation efter tre veckor 😅

Verkar som att de börjat ta in beställningar i butiken igen.