Inlägg

Inlägg som Tobbe_Man har skrivit i forumet
Av Tobbe_Man

Ok. är det bara att trycka in disketen med bios på och starta den eller. Men det kan ju vara så att det redan ligger det nya bios på den efter som det är ett nytt mordrkort från en affär.

Av Tobbe_Man

Lägga in nyare bios. Går det även om inte morderkortet stödjer prollen än.

Jag ska köpa ett biligt skit morderkort som möjligtvis inte går att köra med Amd XP-1600+ än. Går det att lägga in ett nyare bios med den prollen på eller måste jag ha en gammal skit prolle för att kunna lägga in det nya Bios så kortet stödjer Amd-XP

eller tror ni att det nya bios ligger där redan.

Mvh Thomas

Av Tobbe_Man

Vad menar ni att Asus kortet kostar 196 kr. Är ni säcker på att det inte är ett fel på sidan bara. Men jag har bestället ett sånt bara för att kolla om det kommer. Jag ligger i lumpen nu och kommer inte komma hem på 3 veckor så jag har tid att vänta. Men jag ska beställa Hårdisk// 19" skärm// tangent bord å mus nu.

Fan va coolt om morderkortet kommer. då blir jag glad för du får jag en bilig surf dator. Jag har MASSA Sdram som ligger hemma.

Av Tobbe_Man

Du skruvar bort dom 4 skruvana i varsit hörn av den och köpter en konverter (Slot1 till fcpga) och en P3 eller Celeron processor men det är det dumaste man kan göra.

Istället så skruvar du ut hella morderkort med processor på. ta bort raminet och öppna fönstret och kasta ut skiten.

Du vill ha lite mer ur din dator så köp ett Morderkort för runt 700kr och en Amd Xp-1600+ För 619kr på www.Itbutikken.com

Då slipper du ha en skit Ibm och allt blir bra.

Av Tobbe_Man

Antar att du har en Amd Xp som går i 133:33 som antagligen batyder att du kör din prolle på 133*2=266 Och din pci på 66.

33 är din pci hastighet om jag inte har fel.

DDR333 är 166mhz på minnet. Om du hat rätt minnet så bör dom gå i rätt hasighet om du inte har gjort något fel.

Någon rätt mig om jag har helt fel för jag är inte så säcker på allt sånt men det är vad jag tror,

Av Tobbe_Man

kan man montera Amd Xp-1600+ på följande morderkort.

ECS.
Socket A, K7S5A, LAN,TX// http://www.itbutikken.dk/besk/pdf/270320021252288333.pdf
Socket A, K7S5A,SIS735S,TX// http://www.itbutikken.dk/besk/pdf/270320021252205473.pdf

Går det att montera Processor på något av dom här. Jag ska bygga en skit bilig dator som bara fungerar att surfa och spela lite Cs på medans jag ligger i lumpen. Jag lägger mina pengar på att bygga om min låda och Stor skärm istället. Lite extra diskar.

En fråga till. Är det här ett skämt eller.....

Asus Socket A, A7V133C 196kr......

Om inte så blir det en duron på det kortet.

Om någon har en bilig prolle och kort att sälja så Maila mig. Skiter i om det är Amd eller intel. duron eller celeron m.m Bara det ligger runt 1000Mhz

Allt hittade jag på Itbutikken.com

Av Tobbe_Man

Jag tycker att du gör ganska dåliga poäng. Men jag är inte hundra på ditt grafikort men mer än så ska det klara. Jag får funt 6900 men ett Gf3-ti200 och Amd XP-1600+

Av Tobbe_Man

Program för att kunna använda datorn på en annan dator

Jag vill ha ett program som är mycket snabbt, jag har provat med Radmin men det gillar jag inte. Jag vill ha ett program som kan få lite mer ftp typ. Jag har bra linna på båda ställena så det ska inte vara något problem där.

Kasta upp en länk eller namet på programet.

Av Tobbe_Man

Program som kolla up timen på datorn, vart hittar jag det.

Program som kolla up timen på datorn, vart hittar jag det

Kasta en en länk eller ett name på ett program.

Av Tobbe_Man

Tack. ska kolla båda vilket som är bäst//snyggast

Av Tobbe_Man

Program att kolla hastigheten på download och utgående.

Jag vill ha ett program som kolla hur mycket som skickas och tar imot i typ Kb/s. Jag har adsl och vill veta hur mycket av det som andväns.

Skriv vad ett bra program heter eller kasta in en länk.

Av Tobbe_Man

ostabil dator hjälp!!!!

Hejsan. jag äger en P4 2,0NW som dör så fort den blir överbelastad. spelar jag et spel över en timme så startar den om sig själv. eller startar jag ett spel och en film så dör den direct.
Jag har ett 340W till den. tempen ligger på 31 ide. runt 40 max.
Jag har 1,5volt till processorn.

Den kan inte få för lite ström va. kan det vara något fel på morderkortet eller processorn. jag har provat med anndra minnen och grafikort. spelar ingen roll.

Kan någon komma med något som skulle kunna vara fel.

Av Tobbe_Man

Problem med nätagregataet.......

Hejsan. jag äger en P4-2ghz.Nw och har ett asus P4s333 morderkort. 768 ddr ram. asus gf-3 ti 200. 80gig. dvd. det är allt som sitter i datorn.

först så körde jag på ett 300w. då kunde man spela några timmar sen så startade datorn om. då köpte jag ett nytt chassi med aggregat i. det blev ett..

Chieftec Dragon Medium Tower m/dörr svart
Kabinett m/340W.

Men nu så fungerade datorn i en dag sen så startade den om med. Och nu när man startar den så står det att att man har för lite ström.

ska vara----är nu!!
--1,5------1,51--
--3,3------3,34--
--5.0------4,48--
--12------10.21--

det kan inte vara bra va. Hur dåliga är agregaten i chassi jag köpte. är det någon mer som har problem med nätagregatet i dom.