Inlägg

Inlägg som Zeo har skrivit i forumet
Av Zeo

Sitter med 100/10 uppkoppling och youtube är en katastrof att använda, buffrar extremt dåligt. Går inte ens att se en 720P video utan hack. Använder Com Hem.

http://i49.tinypic.com/2yoblht.png

Av Zeo

Det roligaste med AK är att åka runt med fyrhjulingar och hoppa i terränger. Vill jag ha action så håller jag mig till CQ och B2K.

Av Zeo

Jag har exakt samma problem och har inte lyckats lösa det vare sig med drivers eller omformatering. Det enda som hjälper är att plugga ur usb-kontakterna och sätta tillbaka dom. Inte nog med att den självmant byter låtar, hela tangentbordet låser sig ofta och då fungerar ingenting. Jättekul när man som i mitt fall raidar WoW och framstår som en idiot när tangentbordet flippar. Sämsta skiten jag någonsin haft, blir aldrig mer något inköp av Razerprodukter. När löningen kommer åker det ner i soptunnan.

Jag föreslår att du byter tillbaka tangentbordet och köper ett annat. Det handlar ändå om 7 - 800 kr.

Av Zeo
Skrivet av PCnörden:

Razer lycoza tangentbord
Aldrig mer razer

Samma här, jag är förvånad över hur den klarat alla mina ragesmällar. Dock har flippsen på baksidan tackat för sig.

Av Zeo

Vad roligt detta va'! Tack!

Av Zeo

Är 25 år men känner mig som 35. Lirar skitklassen barbar och tycker om spelet mycket. Men efter att ha spelat ensam genom hela spelet fram till Hell i act 3 är det tråkigt och jobbigt. Kul att dö 5-6 ggr på samma jävla elit trots bra gear och specc. Finns andra spel som lockar mer imo.

Edit: Har även slagit sönder mina "flips" under tangentbordet.

Av Zeo

Får känslan av att det kommer ta lång tid innan Microsoft utvecklar och får ett lika positivt intryck som Windows XP fick vid release. Det mesta känns ogenomarbetat och "halvdant". Som trogen windowsanvändare hoppas jag att ett annat företag utvecklar och optimerar ett bättre OS så konkurrensen växer och sätter ribban lite högre.

Av Zeo

Wake Island, aldrig gillat den mappen. Urtråkig såvida man inte gillar Jet/Heli.

Av Zeo

Snyggt värre. Inget fel på låten heller

Av Zeo
Av Zeo

Funkar drivern bra till bf3 med 6870 serien? Tycker jag har ett halvbra flyt med 12.3 betan so far.

Av Zeo

tajmat! hoppas dessa är bättre än föregående.

Av Zeo
Skrivet av Tjodd:

Precis detta som jag var så skeptisk mot med BF2. Jag kände direkt att publicspelandet påverkades väldigt mycket av poänsamlandet och sedan har det bara gått utför...

När detta händer så byter jag server. Har en såpass begränsad speltid att jag inte tycker det är värt att agera offer för statsfarmare och bli irriterad. Det är väl mest vanligt på servrar som kör 64-spelare att en extrem obalans uppstår runda efter runda. Märkligt nog också ofta på webhallens servrar.

Bra stats = stor snopp

Kunde inte sagt det bättre själv.

Av Zeo

Har alltid upplevt Webhallens servrar som dåliga. Håller mig gärna borta.

Av Zeo

Jag tycker jämt det gapar tomt på servern och när det väl är folk på servern så är den sällan full. Ändå tycks hysterin kring spelet vara ganska högt här på swec. Känns inte som om matematiken stämmer riktigt.

Av Zeo

Tror mycket om att det handlar om mognad och inställning. Har själv vuxit upp med spel och jag kan inte direkt påstå att att jag på något sätt blivit aggressiv efter spelsekvenser, tvärtom. Det är mycket tack vare spelandet jag ökat min kunskap kring bland annat engelskan och för att inte tala om teamworket. Båda som används mycket i vardagen och i arbetslivet. Visst händer det att man blir förbannad och sur ibland under själva spelandet men då brukar jag slå en näve i bordet eller i stolen sen är den aggressionen borta.

Av Zeo

Kul att se att intresset var stort. Jag lägger till er allihop. Kan ju vara bra för er andra också då jag inte verkar vara den enda som letar. Somnade tyvärr på soffan efter jobbet igår så det blev inget lir. Men idag blir det andra bullar!

Av Zeo

Söker co-op kamrat.

Hejsan. Jag söker någon som vill lira lite co-op på pc. Mina irl vänner sitter dessvärre på Xbox vilket gör det svårt att samarbeta. Jag kör co-op mest för unlocks i huvudsak. Brukar lira mellan 18.00 - 00.00 på dagarna. Hör av er om det skulle vara intressant! Nick: Zeodore

Av Zeo

Slänger upp en pic på min nördhörna då. Inte alltför välstädat men jag gillar att ha någorlunda ordning.

http://img685.imageshack.us/img685/6264/img1711r.jpg

Av Zeo

Jag har en OM 75 och är supernöjd. Kvalitén är bra och handen ligger för jävla skönt på den. Lätt att rengöra samt att man via programvara kan stänga av ljuset på den om man nu stör sig på det. Har tidigare haft en SS Ikari Laser och jag märker ingen skillnad alls med optisk vs laser. Funkar bra i FPS-spel som BF3 iallafall.