Inlägg

Inlägg som Corpze har skrivit i forumet
Av Corpze

Spotify till PS3 från Mac

Har läst ett otal trådar om hur man streamar spotify till PS3, Xbox och wii men ingen? verkar behandla ämnet med någon mac involverad?

Är det någon som vet om ett bra program likt PS3 media server som gör detta?

Av Corpze

Har haft min nya mac i tre dagar nu och jag tycker tangentbordet är helt kanon, den magiska musen däremot är ju lite mindre än en vanlig mus men inget som jag upplever störande då jag inte vilar hela handen på musen (hade en microsoft innan) den har lång räckvidd samt mkt skön yta, gedigen kvalitet, riiktigt snygg design enligt mig och precis i rörelserna.

De negativa sidorna med musen är att fram/bak-bläddringen med fingersvepen kan bli lite krånliga att utföra (kanske är en vanesak)

sedan är den inte helt 100 i att känna av höger/vänsterklick då man måste släppa högerfingern HELT från musen innan man vänsterklickar och vice versa.

Men scrollen är det absolut bästa med musen, den är helt underbar!

Av Corpze

Tog bort allt från media library och flyttade alla filer till "music" direkt... kanske inte blir rätt i albumcover etc. då?

Av Corpze

Kopierar Itunes alla min mp3-filer?

Har nu fört över hela mitt mp3-bibliotek från den gamla pc'n till min Imac och nu har jag 120gb till godo på disken.

Sedan drog jag igång Itunes och la till ett nytt bibliotek, datorn "bearbetade" alla mp3or och allt var bra tills den skulle börja "kopiera" in alla mp3-filer, då varnar datorn för att inte HDD-utrymmet kommer räcka till och skulle således bara kopiera in de som får plats???

Nu undrar jag om Itunes på nåt vis helt sonika gör dubletter av hela mitt arkiv, som f.ö. är på 270gb?

Av Corpze

Hur startar man om dashbord i developer mode?

är som sagt heeeelt novis på mac... än

Av Corpze

Få status på HDD-ikonen

Hej, har precis köpt min första mac (troligtvis inte sista) och har suttit och grejat lite nu i ett par dagar... nu undrar jag hur man kan få upp hdd-status (ledigt utrymme) på ikonen på skrivbordet!

Är det ett insticksprogram som gäller, widget?
går det på någotvis att låsa fast dashbord-widget'arna på skrivbordet så de ligger kvar där även när jag öppnar andra program?

MVH en nöjd macägare

Av Corpze
Citat:

Ursprungligen inskrivet av tva
Second that!

Third that!

Av Corpze

När man tar backup på sin iphone, sparas då bakcupen som en stor fil med allt på: musik, apps, bilder mm. eller blir det lika många filer på datorn som i telefonen....

anledningen till att jag frågar är att jag inom två veckor skall byta från pc till nya imacen och vill göra det så smidigt som möjligt!

MVH

Av Corpze

PC ---> NAS ---> Imac

Hej, Jag får snart min nybeställda imac men innan jag får den måste jag lämna tillbaka min hyrdator, och då skall alla gamla bilder och musik mm. föras över via min Lacie D2 network 1tb nasdisk.

Nu undrar jag över om det är nåt speciellt jag skall göra med nasenheten så det inte blir något strul med överföringen av filer?

MVH

Av Corpze

Hej, har du kopplat disken till dator 1 om jag förstod rätt? pröva att koppla in den direkt i routern, har själv funderat på en 1tb laciedisk, är den högljudd? Hur är den i hastighet? tänkte använda den till Musik, bilder samt ev. streaming till PS3!

MVH

Av Corpze

Iphone remote problem

Hej, jag hoppas att nån vänlig själ kan hjälpa mig med mitt problem, jag ansluter till itunes på min vistamaskin via min iphone och applikationen remote, nu till problemet;

Jag kan utan problem starta itunes och sedan hittar min iphone itunes programmet och jag kan bläddra i mitt bibliotek och starta låter, alles gut!

Efter att telefonen gått i stanby eller vad man ska säga (har inställningen keep connected ikryssad i appen) så hittar inte telefonen itunes, men startar jag om itunes går det bra igen, någon som vet varför detta uppstår?

Av Corpze

Funkar utmärkt! tax å jycke!

Av Corpze

Har försökt få denna guide att funka för att installera xp på min nya Asus eee 900 utan lycka =( nån som lyckats ller vet hur man gör? Får det "klassiska" biosinfo.inf - felmeddelandet under uppstart med stickan i =(

Av Corpze

Är det någon av er som lyckats få in Xp på era 900 via usb?

Av Corpze

Metal Lars, du har pm

Av Corpze

Re: Asus EEE 900 Win. XP

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Metal Lars
Köpte min Asus EEE 900 för en veckan sedan och blev inte så impad av linux som är i den. Skulle vilja ha Windows XP installerat. Har letat på internet (googlat) och hittat diverse install guides och det har gått si sä där kan ja tillägga.

http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=29164&p=1

Här ovan den bästa guide som jag följt men har lixom inte funkar iaf. Tänkte höra med er om det är någon som testat att installera just XP på sin och har ni lyckats?

Dela gärna med er om era erfarenheter pls. Vore guld värt.

Hur jag gjort:

Har ett USB minne på 8GB som jag har boota från. Lade in de filer som guiden visar. Tagit bort samtliga partitioner med xfdisk och reboota. Kört win xp install. Men den klagar på att man inte har "smartdrive"....vad är smartdrive? Var får man tag i det?

Det går ju att installera windows utan smartdrive.. Men det tar ju en så tid. Speciellt från ett USB minne.

Som sagt berätta gärna hur ni gjort.

Mvh Lars

Jag har suttit i 6 timmar och försökt få in xp på min 900a idag också... dock utan resultat, jag har lånat en verision av xp med sp2 av en kille på nätet och har även prövat flera andra polares Nlite'ade verisioner men jag får alltid samma felmeddelande - biosinfo.inf could not be loadad...

vilken verision körde du in?

Av Corpze

Formatera om microsd från 2gb till 4gb

Hej, jag köpte en LG viewty förra veckan samt ett 4gb microsd kort till den, i efterhand fick jag reda på att lg´n bara stödjer två gb vilket också både telefonen och datorn visar! men nu har jag googlat lite och det står bl.a att om man istället för att formatera kortet i telefonen gör det i datorn så kan telefonen hantera 4gb, nu till problemet;

Första gången jag formaterade kortet gjorde jag det i telefonen och således blev kortet formaterat till 2gb istället för 4gb, nu vill jag formatera om kortet till 4gb i datorn men kan inte göra det, det går helt enkelt itne att välja 4gb i listan i format-fönstret! Har någon stött på samma problem eller har nån lösning? prövade även att öppna kortet i partition magic men det hittade inte kortet...

tacksam för hjälp, MVH

Av Corpze

tror onlinedelen känner av det så de inte spelar mot varann

Av Corpze

la till en polare idag samt sa till en annan att han skulle skriva in vårt team på hans ps3a!

Av Corpze

Hur får man tillbaka kastknivarna efter man kastat dem? har gått runt i acre i tre timmar och löst uddrag i den andra omgången nu.... inte fått dem än.... säg inte att jag måste hämta dem bara =O