Inlägg

Inlägg som HWB har skrivit i forumet
Av HWB

6900XT

Hej,

Har ett Powercolor Radeon RX 6900XT " Red Devil" edition. Förpackning öppnad och kortet testat. Köpt ursprungligen från Inet. Originalförpackning med samtliga tillbehör medföljer givetvis.

V.g se länk för specifikationer.
https://www.inet.se/produkt/5412294/powercolor-radeon-rx-6900...

Ser gärna att du hämtar på plats, går att skicka men köpare står för frakt.

Läs hela annonsen här

Av HWB
Av HWB
Av HWB
Citat:

Ursprungligen inskrivet av LasseKongo
Ett annat sätt skulle kunna va att superlimma ihop skruven och se om den går att skruva ut igen. Har aldrig testat detta men det borde funka

Skulle jag vilja hänga upp min nya LCD-TV på en ihop limmad skruv?

Svar: Nej!

Av HWB

K750i eller SGH-X700

Tja,
Kollar efter ny mobil med prioterit på mp3 och radio i. Jag ska kunna tänka mig spendara runt 2000 kr men inte mer och jag har spannat in K750i och SGH-X700. Vet inte så mycket om SGH-X700 och därför frågar jag er som har eller kan lite om mobilen vad dom har för för/nackdelar. Vet att K750i är en sjyst mobil men det finns tydligen lite problem med navigtorn also den lilla 'pinnen' man styr den med att den ofta går i sönder och det vill man jo inte ha en mobil som går i sönder hela tiden.

Kollade på prisjakt.se och dom är jo sjukt lika mobilerna
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?j=65944,27700

vilken skulle ni rekommendera?

Av HWB
Av HWB

Jag snackade med supporten på komplett.se och dom sa att dom presenterade vinnarna nästa vecka. Det är faktist sant, skickar man email innan 17:00 så får man svar samma dag. Har provat det tre gånger och det har funkat varje gång.

Av HWB
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Thecreep
Hur fan har du råd med allt?

Hårt arbete belönar sig!

Av HWB

Stor handlat till den nya lägenheten

LG 42" Plasma 42PM1MA

http://www.komplett.se/mlf/produkt/bilder/cds/I413585.jpg

B-Tech BT8422, Väggfäste för LCD & TFT

http://www.komplett.se/mlf/produkt/bilder/cds/I420447.jpg

Chieftec Dragon Big Tower Svart

http://www.komplett.se/mlf/produkt/bilder/cds/I335127.jpg

3 x Maxtor Diamondmax10 250GB ATA133

http://net2world.se/images/ImagesProducts/HD-MAXTOR.jpg

Har även köpt nytt kök till lägenhetn.

Av HWB

Det kanske hade varit lämpligt om sweclockers och komplett kunde samarbete så som sweclockers/inwarehouse där vi medlemmar får rabatt på datorprylar. Jag tror nog dom flesta på sweclockers är stor kunder hos komplett eftersom deras priser/sortiment/kundservice är mycket svårslagit. Sweclockers och kompletts samarbete värkar fungera bra eftersom man kan se väldigt mycket annsoner från komplett på detta forum.

Av HWB
Citat:

Ursprungligen inskrivet av EyEr0n
Du avlider ju förmodligen inte heller utan telefon i en vecka.

Han kanske är en egenföretagare och alla hans ordrar kommer in via mobilen. En hel vecka utan mobil vore katastrof för hans företag.

Av HWB

Är trogen kund. Köper nästan enbart på komplett. Jag beställde två grejor söndag eftermidag. Hämtade ut dom på måndag eftermiddag och jag bor i Trelleborg, sverigest sydligaste kommun. Super service, kan inte bli bättre. Aldrig telefon kö iheller. Det är grymt skönt. Mycket bra kundservice.

Har sagts innan ett fleratal gånger men,
Fler bilder på produkterna speciellt chassi.
Lite dyr frakt, ni som är så stora måste ha något sorts avtal med posten. Det är synd att inte FEDEX, UPS, TNT etc... är lika stora i sverige som i U.S.A så det hade funnits något allternativ så det hade blivit konkurranse.

Jag har alldrig sett att komplett har haft dags erbjudande. :S Jag kanske bara är blind.Skulle sitta fint om ni kunde ha ett weekend erbjudande på 320 gigar från seageate för 895 eller likande i slutet av summarn när vi ungdomar har fått våra lön från sommarjobbandet och ska uppgradera filservern.

Släng er i väggen datorbutiken.com är allt jag kan säga.

Av HWB

Server:
3 x 250
2 x 200
1 x 300

Det blir 1450 gig till semster bilder-filmer

Spel dator:
36.7 gig Raptor

Av HWB

En svart resavator från Zalman hade sett snyggt ut med ditt chassi o skärm. Löser du problemet var du ska sätta pumpen också.

Av HWB

Kör min AMD 64 3000+ 24/7 vid 2.7 GHZ

Av HWB

Jag själv sitter på ett Hiper R och den suger. Den klarar inte av när jag kör mitt system på ful load, och den tar väldigt mycket plats. Hade mycket problem att få in den i min antec p180 och jag kan inte använda fläkten i mitten eftersom kablarna sticker ut så mycket. Köp Tagan... Hiper suger.

Av HWB

Tyvärr gammal nyhet. Innovatek har haft en sån länge till 7800. Kan köpas på datorbutiken.com

http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=H2O-501110

Av HWB

Re: Re: Chassi på vift !

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dez
Om du bara visste...

Jag jobbade faktist på postens paketsorteringsterminal i GBG i torsdags (då ditt paket troligen passerade)

Hur många andra paket passerade den dagen?

Av HWB

Största misstaget någonsin är att jag satta mig framför datorn. Nu sitter man här 4-5-6 timmar om dagen. Totaly hooked. Dator är en drog, and i like it

Av HWB
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Finkelzvin
Det där agget har visat prov på att vara opålitligt i åtminstone ett test. Du behöver inte ett starkare agg, du behöver ett stabilt agg.

Och snälla du, det heter nätagg, inte nätegg!

JAg har ett antec smartpower 480 watt. Jag har hört och tycker mycket om antecs produkter. Skulle det vara ett bättre val? Klart den har mindre effekt, men man ska jo inte stirras sig blind på watten. Sry för dålig stavning. Mitt modersmål är engelska, det är inte lätt altid att stav på svenska.