Inlägg

Inlägg som Flamso har skrivit i forumet
Av Flamso

2/10, riktigt stabilt resultat!

Av Flamso

Skönt! Tycker FSR har haft lite dåligt spelstöd, speciellt jämfört med DLSS. Men ut på bred front så snackar vi! Det behövs verkligen i UHD.

Av Flamso

Det är lite dåligt med äkta TKL bland tangentbord med optiska brytare tycker jag. Men riktigt schysst och genomgående test, tack!

Av Flamso
Skrivet av MrShizzle:

RT är absolut coolt, men enligt mig är det extremt stor skillnad hur pass stor skillnad det verkligen gör i spel i allmänhet. I egenskap av att jag också spelat AW2 så kan jag hålla med om att det gör skillnad där, men sen är det en handfull andra spel (som mest) där RT faktiskt gör en så pass stor skillnad att det är värt sett till hur pass mycket prestanda det kräver.

Så, enligt Mig, beroende på hur pass mycket mer arbete det skulle krävas för att ha med RT i tester så kan det kanske vara värt en övervägning, men jag är tveksam till det personligen

Jag tycker Cyberpunk är ett bra exempel på hur bra det går att göra utan att köra med raytracing påslaget. Märks knappt skillnad mot att slå det på max sett till bildkvalitet i alla fall

Av Flamso
Skrivet av Dinkefing:

Har jag svårt att tro på då använder du inte musen mer än ett par timmar per dag.

Nej, precis! Jag har barn och heltidsjobb också. Men oavsett går det fort att ladda om det skulle vara låg batterinivå.

Av Flamso
Skrivet av KAN1N:

Älskade dessa gamla Logitech. Körde de också hur länge som helst.

Nu provade jag en Logitech G Pro X Superlight och kan bara säga att det är helt underbart med en trådlös och lätt mus när man vant sig.
Tog några dagar men kommer inte gå tillbaka till sladf och tunga möss efter detta.

This is the way! Extremt bra uppgradering från gamla trådade möss. Känns knappt som att man har något i handen men den sitter som gjuten!

Skrivet av Dinkefing:

Problemet är att man måste ladda den ofta. Dessutom är batteriet inte utbytbart så man måste ladda oftare när batteriet blir sämre.

Min är väl fyra år gammal eller något och jag laddar den på sin höjd en gång i månaden. Och då är det bara att koppla in sladden och köra med den i under en timme eller sådär, hur smidigt som helst!

Av Flamso

Känns lite i underkant ändå. Jag tjänar det som snickare med 40h i veckan, 6-15, måndag till fredag. Hade haft svårt att köpa den extrema arbetstiden på bara fyra dagar i veckan.

Av Flamso
Skrivet av Mocka:

2-3% förbättring var inte så imponerande direkt men ändå väntat antar jag. Intressant att 7900XTX är bättre i 1440p och högre trots det lägre priset.

Ja det är ju där det gäller. Men DLSS med rejtrejsing och grejer hade varit intressant i en jämförelse med FSR nu!

Av Flamso

Stiligt! Gillar verkligen alla detaljer, kul att Samurai fick vara med också. Man blir lite sugen på att sätta såna klisterlappar själv. 5/5!

Av Flamso
Skrivet av Blomman90:

Normalt med bänkdiskmaskiner är väl att man har dessa bredvid diskhon, och sätter på en adapter på kökskranen för att ge vatten till diskmaskinen under vid diskning. Det finns givetvis modeller man kan montera i skåp också, men som ovan nämner behöver man nog försäkra sig om att modellen klarar att pumpa ut till avloppet, så den inte kräver fall till avloppet.

Det där ska man inte göra. TS har en blandare med diskmaskinsavstängning vilket är nödvändigt för försäkring om jag inte missminner mig. Det är dessutom mycket smidigare, jag vet då jag har haft lösningen du nämner.

Av Flamso
Skrivet av JonasT:

Inet (Powercolor 7900 XT), Komplett (Asus 7900 XT) och Proshop (Asrock 7900 XTX) är det jag sett hittills.

EDIT: Såg nu även att Proshop kör ett Asrock 7900 XT för 9099 kr.

Värt att notera är att Asrock 7900 XTX Phantom låg ute för 11490kr i augusti när jag köpte mitt, så det har inte direkt rört sig så mycket i pris. Samtidigt hade det varit klockrent om de kommit ner lite billigare. Prestandan är rejäl men det känns som att det har lite svårt att konkurrera med 4080 Super om de ligger på 12990kr som nämnts innan.

Av Flamso

Mycket intressant och välskrivet test! Jag börjar bli lite sugen på något i den här stilen men väntar nog en generation till.

Citat:

Under min tid tillsammans med den släpptes det fler än en uppdatering medförde efterfrågade funktioner.

Av ren nyfikenhet, vilka funktioner tillkom under testets gång, har du några exempel?

Av Flamso

Vem förtjänar Pulitzer-priset för denna överskrift? Fantastiskt!

Av Flamso

Jag är en hädare av rang för den enda "julmust" jag uppskattar för närvarande är Trocamust. Ljuvligt god men den kanske inte godkänns av så många.

Av Flamso

Smidigt när det går att betala sig fri från brott! Känns verkligen rättvist..

Av Flamso

Spännande. Kul med siffror! Konstigt att jag konsumerat bra mycket Netflix men aldrig någonsin hört talas om The Night Agent? Allt är såklart efter vad man tigrar på, men spännande radioskugga.

Av Flamso
Skrivet av medbor:

50% ökning på 5 år, troligen 50% dyrare också… nja, kan inte säga att jag är direkt imponerad

Jag håller med! Samtidigt är de nog lite pragmatiska och kör på en arkitektur som är så lik PS5 som möjligt. De sparar säkert mer avancerade generationer till nästa konsol.

Av Flamso

Nu ska bara Google Home fatta vad man säger också

Av Flamso
Skrivet av EneRgiZE_MFZ83:

Hej.
En fråga, jag hade tänkt köpa Remnant 2 till pc för cirka 280 kr, men sen såg jag en artikel på fz att det skulle komma till Gamepass, undrar vad innebär det om jag köper det ifrån Gamepass måste jag betala en månadsavgift om det är 1 styck spel man köper ? Är det bättre att köpa det sidan om utan Gamepass ?

Gamepass är som Netflix, du betalar en månadskostnad och kan spela allt som finns. Men när prenumererationen upphör kan du heller inte spela något därifrån längre.

Av Flamso
Skrivet av cyklonen:

Nej, eftersom jag avskyr "mörkt läge". Ljus text på mörk bakgrund är oerhört mycket svårare att läsa. För mig är det helt obegripligt varför nån vill ha det, men jag antar att det är en trend och många hoppar på för att det "ska vara så".

Det är för att det är betydligt smidigare för OLED-skärmar. Man kan givetvis justera ljusstyrka men det blir också lite tjatigt när det inte är mörkt utomhus hela tiden som det är den här årstiden att justera ljusstyrka efter soltimmarna. En fantastisk uppgradering för både mobil och dator för egen del!