Inlägg

Inlägg som Killer.X har skrivit i forumet
Av Killer.X

Räkna inte med att hitta en sådan bit i handeln, lär bli någon form av specialbeställning vilket gör ett redan dyrt material svindyrt. Jag byggde för övrigt ett par högtalare i vintras utav ett antal planhyvlade ek-plank limmade dem i bredd och sen girade jag ihop hörnen.
Men till en förstärkarlåda skulle jag köra planhyvlad ek och och sen låta ändträet synas, då det kan se riktigt bra ut om man gör det ordentligt! Ek är förövrigt snyggt och jäkligt hårt

R

Av Killer.X

Kanske inte så litet men ta en titt på logitech andra t-bord i dinovo serien, dinovo edge! Jag använder det i soffan osv och det är helt underbart. Samt att det likt dinovo mini går på bluetooth vilket ger en bra räckvidd

Jag tittade på mini varianten när jag köpte mitt och det kändes "för litet" om man ska skriva på det över huvud taget. Men oavsett så är det viktigaste räckvidden!

Killer.X

Av Killer.X

Tangentbord: Dell mini 10v
Resultat: THKBNFJSTHLAYDG

Resultatet var väl kanske inte det bästa man kan tänka sig

Av Killer.X

Tyvär så fårman inte in tv6genom satelitsändningar från andra operatörer än viasat. Däremot så har comboboxen och tror även hd-boxen möjlighet att ta emot marksänt då de har två mottagare en för dvb-s och en för dvb-t. Kör själv det på komboboxen för att få tv6!

Av Killer.X
Citat:

Ursprungligen inskrivet av daolo
Gör du den bedömningen utifrån svaret du fick på ditt eget förslag på nätagg?!

Scythe mini kanske vore en bra kompromiss. Vet du säkert att den får plats?

Den passar jag har den i mitt fusion remote det blir dock väldigt trång men det funkar.

Av Killer.X
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pantheus
Och då kan man stoppa i den i HTPC ändå? eller vad menar du?

Jag antar att det borde funka när de bytt system sen ja

Av Killer.X

Den första modulen som heter "CAM CONAX PAIRING CANALDIGITAL" kan användas med conax nya kort när de senare i vår byter kodningsystem och då börjar para korten med boxarna.

Av Killer.X
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Thallid
Är denna din eller? http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_764...

Blocket är äckliga. Alldeles för ensamma på marknaden, hoppas det dyker upp någon tjänst som tar annonserandet på allvar och pressar blockets hutlösa priser i botten.

Nejdå mitt var ej chippat osv jag löste det genom att skriva "Givetvis är allting original" i slutet av annonsen . Man kan tycka att det gått till överdrift dock. Jag tycker bara de ska skita i om det är original el inte.

Av Killer.X
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Raz84
h3bo får man inte bränna ens för att kopiera dom spel man redan har köpt ? som en personlig backup?

Jag är lite osäker på vad lagen säger men på forumet är det förbjudet att diskutera det iaf!

Av Killer.X
Citat:

Ursprungligen inskrivet av oobum
Konstigt det där, ofta säljer man tv-spels konsoler och spel tillsammans. Då klagar dem inte.

Bil med bilstereo?

Soffa med fåtölj dvs en soffgrupp?

Osv...

När jag sålde min vanliga Xbox för några år sedan var jag tvungen att ha med ordet "original" i annonsen för att säkerställa äktheten hmm. Var bild på kartongen och allt så vettefan hur de godkänner annonser.

Av Killer.X

Men frågan kvarstår om han har canal digital över satelit eller com hem över kabel nätet ;)?

Av Killer.X
Citat:

Ursprungligen inskrivet av EpicBoobs
Man får väl bita i det sura äpplet och slå till på ett FireDTV-S2 då.
Tack för hjälpen

Just det floppy dtv s2 är samma kort fast internt kanske är något billigare men det är inte så stor skillnad

Av Killer.X
Citat:

Ursprungligen inskrivet av apophis_84
Jag tror inte det finns billigare tv-kort att få tag på som har plats för ca-modul för att kunna spela in/upp kodade kanaler.

Jag är rädd för att det är så och Firedtv-s2 är ett riktigt trevligt kort. Sen att det är ett S2 kort är skönt också dvs det klarar att ta emot HD-kanaler.

Av Killer.X

FireDTV-S2 funkar klockrent ihop med en conax CAM och kort. dock är det inte särskilt billigt :/

Av Killer.X

Jag får ursäkta hade lite bråttom när jag skrev det där, men iaf hittar du kanalerna i listan? kolla isåfall hur bra signalstyrka du har är den för låg kan man bara få bild på vissa kanaler.

Sen angående CAMen så ska det funka med den nya 5.0 CAMen ska inte vara någon skillnad mer än att 5.0an är nyare o kommer funka längre.
Du kan också kolla att du har rätt codecs för de kanalerna jag tror nämligen att iaf 3an använder ett lite annat format än de övriga.

Sen vore det bra om du skrev ut vilket mottagningsätt du använder, jag antar att det är via satelit då det är frågan om Conax? Jag har tyvär heller inte testat särskilt mycket med mitt abbonemangskort då de sitter i en annan box hemma. Och att jag har alla kanaler på mitt andra kort också!

Har du bra signal osv så har jag ingen aning tyvär!

Hoppas man kunnat hjälpa till

Vänta nu var har du abbonemang hos då det är canal digital som har conax medans Viasat kör NDS videoguard vilket det inte finns någon fungerande CAM så du kommer inte att få in Viasat med en conax cam och tvärt om. Hade

Av Killer.X

Du måste givetvis ha ett abbonemangskort och de kortet låser upp de kanalerna du betalar för vad trodde du? CAMen gör bara så du kan använda ett abbonemang i datorn! Jag har annars samma setup fast en conax 4.0 cam

Av Killer.X

Jo tyvär är det så men ska se när jag kommer hem om jag kan hitta fakta om den parade CA-modulen då!

Av Killer.X
Citat:

Ursprungligen inskrivet av daweeeBD
Att man bara kan använda korten i boxen den är pairad med och därigenom hindras man att använda inbyggd digitalbox i tv (som många har) eller i mitt fall att jag inte kan använda en htpc

Tyvär är det så men som sagt canal digital har pratat om det väldigt länge nu men de har inte börjat ännu och de kommer släppa en ca-modul du kan paira korten med. Och viasat som använder videoguard går att använda via ca-modul dock ej en vanlig ca-modul som vi kan diskutera här.

Av Killer.X

Jag vet inte men i regel så är ju inte ljudkort värdlens starkaste källa helst skulle väl signalen gå genom en hörlursförstärkare för att få bra ljud med bas och allt.

Av Killer.X

Skit på kontaktytorna? Damm kan väl få rätt förödande konsekvenser då det är ljus du överför. Eller så har du helt enkelt fått en dålig receiver men men