Inlägg

Inlägg som noob007 har skrivit i forumet
Av noob007

fråga om hur sätta ram-minnen!

Hej har en fråga ang. hur man ska sätta ram-minnen för bästa prestanda, Får man en snabbare dator om man har 2st 2048mb i två dimm platser än om man har 4st 1024gb i 4 dimm platser?

Av noob007

ja alla dessa delar fungerar utmärkt, bra minnen också.

Av noob007

så svaret är att det aldrig ska klicka i ljudet när jag lyssnar på musik eller kollar på en film?

Av noob007

Hur ser backlight blödning ut?

Hej jag undrar hur backlight bleeding ser ut? är ljuset extra mycket vitt, och hur svart kan svart bli på en lcd-skärm? kan svart vara lika svart som en crt-skärm? jag är väldigt van en helt kol svart färg på min gammla crt-skärm, och nu sitter jag med en ny lcd skärm.

Av noob007

samsung t200 / t220! beroende på om du vill ha 20 eller 22 tum.

Av noob007

Hej nu har jag haft min t200 ett tag och ser att det är lite ljusare i övre delen av skärmen, om man delar i den i två bitar. är det för att jag inte har en riktig samsug panel? eller blir det så på alla lcd/samsung skärmar? eller sitter är för jag sitter lite snett uppifrån och kollar på skärmen. och det är inte så att skillnaden är enorm, utan man ser att det blir lite mörkare bara, kan vara lite störande,men om detta inte finns på samsung paneler kanske det är värt att skaffa en sådan =P ?

Av noob007

Hmmm, det va som fan, men om det är så att även riktiga samsung paneler har blödning så är det nog inte värt att krångla till sig en sån, den lilla blödning skärmen har , så lite har nog en samsung skärm isåfall. Det är även så att min skärm är lite mörkare på ovansidan, är detta ett problem nästan alla lcd skärmar har? eller ska man kanske gå lämna den tillbaka på elgiganten och köpa någon annanstans och hoppas på en bättre =P

Av noob007

eeh som sagt så är jag inte så kunnig i detta område,så jag vet inte. men måste det vetas? kan man bara inte säga om det är på ett visst sätt eller inte.

Av noob007

sprakande ljud, varför ?

Hej jag har ett litet störande problem, jo det är så att när jag inbland kollar på film med VLC så klickar det till helt plötsligt,och det blir alltid vid samma ställe och samma film, och samma när det gäller VISSA låtar,men då undrar jag är det fel på filmerna/låtarna? eller är det så att mitt ljudkort inte kan hantera ljud-frekvensen eller vad det heter..., för om det är ljudkortet som felar så får jag köpa ett nytt isåfall. Jag använder det integrerade i Asus p5q-e =P

Av noob007

Hej jag införskaffade mig en samsung t200, och jag fick dock ingen samsung panel, enda jag kan anmärka över är att det är en tunn linje av blödning i överkant och lite i underkant. är det så att samsung paneler inte har någon blödning alls? om det är värt att försöka krångla till sig en skärm med samsung panel ist!?

Av noob007

Kan en lcd skärm vara helt utan blödning?

bump

Av noob007

aha okej tack för svaren =). då räcker med att köra på orginal volt 1.9

Av noob007

jo jag menar att en del kör ju med tex 2,1 elr 2,0 volt =O? varför...

Av noob007

Vilken volt på minnet?

Hej jag undrar vilken volt man ska sätta på minnena? och vad gör till att man just ska sätta till denna volt, vore snällt om nån kunde säga och förklara och behöves det mer information får du säga till.

Moderkortet är ett Asus p5q-e
Har dessa minnen "Corsair TWIN2X 6400 DDR2, 4096MB CL5 800mhz"

.

Av noob007

för hög temp på CPU =S?

bump

Av noob007

Hur mycket utrymme tar vista ultimate??

Hej jag har kollat runt i alla trådar gällande hårddisk partion utrymme för vista, men hittar inget direkt svar , då alla skriver olika och inte skriver exakt vilken vista version dom använder. så jag frågar, kommer en gammal Westen digital raptor disk på 36gb räcka för WINDOWS ULTIMATE 32-BIT med SP1 räcka + alla uppdateringar som finns!??

Av noob007

Är Cod 3 - Cod 2 ?

Hej, jag undrar om det är så att call of duty 3 som bara finns till konsoll är det gammla cod 2 fast med förfinad grafik! Jag har hört för jätte jätte länge sen att det skulle vara något sånt, men eftersom minnet är bra men kort så kommer jag inte ihåg hur det var... är det någon som vet hur det ligger till?

Av noob007

jag vill också säga att det är enbart i detta spel! crysis m.m flyter helt utan problem! jag spelar i 1024x768, och det blir samma hackande ovastt högsta elr lägsta grafik =S

Av noob007

Hur fungerar det??

Hej jag fick en liten fundering idag. Jag funderar på att skaffa mig en raptor hdd, kommer mina ladd tider minska i spel då , om jag har Win OS på raptor disken och tex bioshock på en Seagate 320gb Sata2, kommer spelets laddnings tid att baseras på seagate disken eller raptor disken? eller är det så att bara det som läggs på raptor disken kommer att förkorta laddnings tiderna i spel ?..

Av noob007

Fel på min processor??

Hej var så att jag testade "3d mark 06" och vid ett test blev fps:en bara 1 konstant =S, tror det var för processon. ska det bli så eller har jag en defekt processor =S. sitter med en Q6600 @ 2,40ghz och GF 8800GTS 512mb.

tacksam för svar!