Recliner fåtölj och soffa med bra tyg för hundhår

Permalänk
Medlem

Recliner fåtölj och soffa med bra tyg för hundhår

Är ute efter både recliner fåtölj och på sikt soffa (3-sits) men har lite krav på tyget. Har hund som fäller och nuvarande soffa från Jysk (Aarhus) har väldigt dåligt tyg. Allt hundhår fastnar och det är ett konstant rengörande som jag vill slippa med nästa soffa (nej, jag tänker inte förbjuda hunden från att vara i soffan).

Har läst att förutom skinn (som jag inte vill ha då det blir för varmt med mindre kläder på) så är mikrofiber bäst för husdjursägare. Problemet är att jag inte kan läsa att någon soffa på vare sig Jysk eller Mio har det. Beställa online är mindre kul då jag inte kan provsitta. Undrar därför om någon vet om något tyg eller mer specifikt recliner fåtölj/soffa från Jysk eller Mio som är lämpligt för hundhår eller är de som min Aarhus soffa?

Tänkte börja med en enkel recliner.

https://jysk.se/vardagsrum/fatoljer/reclinerfatolj-vonsild-el... - Tveksam på tyget, känns snarlik min?
https://jysk.se/vardagsrum/fatoljer/positionsstol-abildskov-e... - Tyget känns annorlunda mot Aarhus men vet ändå inte om det är bättre/sämre?

Ska kolla på ovanstående. Sen har Mio en del.

https://www.mio.se/p/lazy-f%C3%A5t%C3%B6lj-el-recliner/327679...
https://www.mio.se/p/brando-el-recliner/506590?id=M2133252 Dyr men gillar snurrfunktionen. Kanske blir billigare under Black Friday.

Ni som har beställt från nätet, har ni några tips? Prisklass säg runt 10k för 3-sits (bara de yttre sittplatserna behöver vara recliner). Störst krav på tygklädsel, gärna mikrofiber. Elektrisk.

Permalänk
Medlem

Jag tror nog att du iaf. bör överväga skinn ändå.
Det är ju överlägset bäst för småbarnsföräldrar och husdjursägare.
Vet att det inte är vad du ville höra, men skinns fördelar vs tyg är ju så uppenbara.