Permalänk
Medlem

dela internet

problemet e så.. att jag precis har flyttat o min sambo har kvar bredbandet. jag skulle täckna nytt men stationen e full. o innom ett halvår skulle den vara utbygd. nu till mitt problem

någon granne till mig har ett öppet nätverk, vilket jag surfar på. men jag har en dreambox o xbox och en x360 som oxo ska vara med i närverket.
allt hade vartit hur enkelt som hellst om inte min granne hade sin router att gå på 192.168.0.1 vilket inte fungerar när man delar nätverket via nätverkskortet i XP . den ena chans jag har e att göra en nätverksbrygga. vilket då blir ett jävla problem om jag tex ska kolla film på xboxen, då ska den via xboxen kontakta min burk som sen ska kontakta grannens router, som i sin tur ska börja streama filmen från min burk. tillbaka till routern o sen tillbaka till min burk o sedan till xboxen...

är det någon som vet ett bra program eller hack till windows som gör det möjligt för mig att ha ett lokalt nätverk? vilket inte innebär att jag måste ha 192.168.0.1 för att dela ut internet på det lokala närverket..

vore glad om jag kunde få några tipps.

/mallorz

Visa signatur

Går Gött i Röört

Permalänk
Hedersmedlem

ja mitt tips är ju att flytta, orka bo i askersund eller?
alla vet ju att det är bättre i karlsborgs kommun, eller hur malle

näe men jag kan inget om detta

men kul att se att du inte kan allt heller

Visa signatur

PSN: SoL-WiK (PS3 250gb + 1000gb My Book + 500gb My Book @ Sony BRAVIA + Logitech Z-5500 + PS Vita)
Eigenbrötler - I dont give a FööK, cant fail if i dont try.

Permalänk
Medlem

Koppla ner nätverket till grannen och se till att den inte har kvar något Ipnummer i 192.168.0.x serien, dela ut kortet, ändra Ipnummret på ditt andra nätverkskort från 192.168.0.1 till något annat, kanske 192.168.1.1 eller liknande, sen ansluter du till grannens trådlösa igen.

Det är ett sätt, dock råder jag dig att skaffa bredband på något annat sätt, då du förmodligen inte får nyttja grannens lina utan dennes tillstånd.

Visa signatur

[Arrogance]-[5800X+6900XT]-[Win10]

Permalänk

Nää det kan bli dyra böter om dom märker dig. Tyvärr men skaffa ett eget, PRIVAT!!!!

Personligen hade jag blivit rosenrasande om någon surfat på mitt nätverk! Jag skulle hackat mej in i personens dator och totalförstöraden!!!

Visa signatur

I desperata situationer är ALLA metoder tillåtna!