Inlägg

Inlägg som Jinxswe har skrivit i forumet
Av Jinxswe

Har tappat de lite men får gärna skrika till så kör vi

Av Jinxswe
Skrivet av I Kill:

Haha, bangar du denna modden för att man inte kan byta plats i en helikopter i rullning, ja då borde du inte spela något annat än Duke Nukem 3D, CoD, BF3.

Men hör o häpna, du kan "switcha seats"... Ta en titt i forumet och se vad folk skriver.

Men som namnet tyder. Det är inriktat realism som du inte finner i någon BF motor. Och då menar jag inte grafiken, utan allt i sin helhet. Laganda, kommunikation, tempot, respekt och gameplay.

De flesta som lirar modden har någon form av anknytning till irl militär utbildning och det används ofta samma typ av taktik och kommunikation som i verkligheten. Folk går från BF3 till PR för att de tröttnat på det snabba tempot och den arkadiga känslan.

Och det gör Bf2 100 gånger bättre... Många MÅNGA fler vapen. Flertalet Fraktioner. MEGA kartor. Bättre Game mods. Bästa teamplay spelet.

Av Jinxswe
Skrivet av anon99565:

Jaså. Vrf inte?

För detta är en "Realism" mod. Det är ett helt annat spel om man jämför mot bf2. Men ett tips är att testa de. De är riktigt bra. Ännu bättre om man spelar med folk.

Av Jinxswe

Från Ubi nordic

We recently discovered that one of our Web sites was exploited to gain illegal access to some of our online systems. As a result we recommend that all Ubisoft account holders change their password here: https://secure.ubi.com/register/ForgotPwd.aspx?genomeId=5b61f.... Please note that no personal payment information is stored with Ubisoft so your credit/debit card information was safe from this intrusion.

Full details of the incident can be found here: http://ubi.li/5zwub. We would like to sincerely apologize for any inconvenience this may cause and thank you for your understanding.

Av Jinxswe
Skrivet av anon99565:

Såg ju lite skoj ut faktiskt. Flyger man chopper också i dom banorna?

Beror på vilken karta du kör. Men det är inte alls som att köra i vanliga BF2

Av Jinxswe
Skrivet av I Kill:

Sådär. Nu är öppna betan av 1.0 släppt! Kom och testa skiten ur det!

http://www.realitymod.com/forum/f380-project-reality-news/120...

Yu4OA7zOc8M

Riktigt riktigt bra. Äntligen så är de "spelvärdigt". Vapnen funkar jätte bra. Extremt bra impakt effecter.
Och mycket bra ljud Anders!

Av Jinxswe
Skrivet av Josuroli:

Tycker själv att det inte är fullt så viktigt med jättehöga FPS i Total War-serien, blir ofta förvånad över hur jag tycker att det flyter trots ganska dålig FPS. Så länge det är över 25-30 så har jag märkt att jag tycker att det flyter på rätt bra.

Har för mig att det var sagt att de körde E3-demot på en vanlig laptop med integrerad grafik (ok visserligen Intels senaste) så man behöver nog ingen monsterrig för att köra det (även om man får sänka inställningarna).

Sorry men mitt GTX 460 SOC har mycket bättre prestanda än vad 470 hade.

Av Jinxswe
Skrivet av stn1337:

Väldigt svårt att ta systemspeccen på allvar, frågan är vilka setup man ska ha för att klara av det på High/Ultra

Min förra dator med ett 460 SOC, amd x6 klara shogun utan några problem på högsta. Dom har ju sagt att de ska va nästan samma krav i nya Rome

Av Jinxswe

köpte de igår också:)

Av Jinxswe

Tror jag har kvar min till Hawken då jag inte spelat de än.. även World of tanks XD får se om man själv använder den eller vad man gör.

Av Jinxswe

Så länge man drar ner view distans så kan man få skyhög fps. Klara av att spela in på ultra med 60 fps och det va bara för att jag limitera de så inte filmen skulle bli för stor

Av Jinxswe
Skrivet av ZeakQ:

hah, dom kunde inte använda ArmA 3 motorn för att den är exklusiv för ArmA 3 och dom hade precis börjat släppa alpha på det. Kan dock hålla med om att ArmA 3 motorn är mkt bättre.

Zombie animations är lite dåliga ja, men annars så fungerar dom väldigt bra. Dom har tom ökat antalet zombies dom kan ha per server massivt.

Sorry men dom funkar inte alls bra. Dom när nog de sämsta zombisarna i något zombie spel jag spelat.
Dom buggar i hus. Dom springer sicksack efter en. Deras attacker är jätte konstiga. Dom kan slå en från 3 meters avstånd utan att dom själva tar skada. Går man bakom ett träd så slutar dom följa en.

Av Jinxswe

Har problem med att datorn krachar när jag installerar drivrutinerna.

Av Jinxswe

Är i beta nu

Av Jinxswe
Skrivet av ZeakQ:

Dom har använt en helt annan motor än den i ArmA2, dom har faktiskt förbättrat prestandan osv.

Det är en uppgradering av arma 2 motorn... men fattar inte varför dom inte tog arma 3 motorn i stället. Mycket bättre.

Tyvärr ser zombisarna fortfarande skit ut. Fixar dom inte dom så lär det inte bli köp från min sida.

Av Jinxswe
Skrivet av Dwightschrute:

Tråkigt att alla byggnader ser likadana ut.
Synd man inte kan gå in på bottenplan på alla byggnader.

Håller med. Tyckte dom kunde öppna upp lite mer. Vill kunna rulla genom stora byggnader med en tank. Sen spränga sönder ett mega hål i byggnaden så jag kan flyga helin genom de.

Av Jinxswe

Servern är uppe igen.

Av Jinxswe

Tyvärr så har det inte gått att updatera servern av någon anledning. Det står att den har senaste versionen men den har inte laddat ner något. Så hoppas på att kunna fixa de i morgon efter jobbet.

Av Jinxswe

Close Combat.

Av Jinxswe
Skrivet av filipcombat:

Ja det ska bara vara att skriva in koden på ditt Steam account.

Funkar inte för mig