Inlägg

Inlägg som Kega har skrivit i forumet
Av Kega

Avbokade min kopia pga:

GOA tilsammans med Mythic lovade en Open Beta för alla preorders, vilket inte GOA klarade överhuvudtaget. Konto sidan kom upp på Torsdag, c:a 4 dagar efter OB startaten.

GOA tog ner sina servrar för patch idag kl 3 CET och lovade access igen kl 4 . Klockan är nu 23:55 och servrarna är fortfarande nere... ger mig en ganska bra bild av GOA.

Av Kega

Du patchar beta klienten, behöver inte installera om nånting.

Av Kega

GOA's 'tekniker' är lirare som inte fick jobb på ISS (städ delen ) och istället pluggade PC Tekniker på Komvux.

Av Kega

Kom in och kunde patcha US betan på första försöket, lite skillnad ja

Av Kega

Fixade US key på ett par minuter, tankar klienten nu

Av Kega

Finns det nån torrent till US Betan ? Orka köa på fileplanet

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dalhedaren
Hur kommer det sig att samma bild genereras i både firefox och IE, det är som att det är samma picture för alla :S

Precis så det är!

Av Kega

Lyckades regga mig efter ett 20 tal försök, inget mail ännu dock.

Av Kega

Som sagt, det funkar ju i USA varför inte här? Är kanske som andra kända MMO's, dom underskattar Europa och tror att det är 10 spelare här... vissa gör det fortfarande efter snart 4 år

Av Kega

Förstår inte varför dom slänger upp account sidan idag?! Blir lite nervös när man läser all skit om GOA hur dom skötte DAOC ... kanske man borde spela på en US server

Av Kega

Sverige ligger i Central European Time ja

Av Kega

280 nycklar kvar nu på warhammermovies.com

Av Kega

När man ska regga sitt konto , kan man göra det på warhammeronline.com eller måste man göra det via war-europe?

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Överkill
Även standard edition?

Fick Beta Clienten länkad som en torrent av någon här på forumet. Hur vet jag att det är den som gäller? Är den officiell eller något som en privatperson knåpat ihop? Skulle vilja ha en länk till den officiella torrenten.

Finns en .torrent på war-europe som dom länkar till själva.

Men vad är det med deras hemsida ? Funkar ju ju inte alls... visserligen har dom massor av besökare just nu men det borde dom väl räknat med. Funkar ju sämmre än vissa andra stora spelutgivares Europe hemsida, nämner inga namn.

Av Kega

Köpte också via D2Drive, väntar med spänning ! Inte brytt mig så mycket om WAR faktist, spelat lite closed beta för ett år sen men fastnade inte.

Men efter att ha sett alla nya filmer & bilder så verkar det bli riktigt kul, hoppas verkligen det lever upp till förväntningarna och att man får den där överväldigande känslan man kan få av MMO's. Som första gången man testade SWG

Av Kega

Jag tänkte köpa spelet via D2Drive, är det någon skillnad mot t.ex Webhallen? Anledningen är att jag håller på flytta om inte vet min kommande adress ännu men vill förboka iaf

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zosma
Finns det någon tak hur mycket det kostar att ändra talents? Ändrade inte nu, men kollade vad det skulle kosta, och nu var det uppe i 10 g.

50g är taket.

Av Kega

Ska man Glida så kör aboslut inte på "public" profiler som finns bl.a på mmoglider och diverse sidor. Blizzard har koll på en hel del gamla profiler på kända "bot" ställen och risken att bli bannad ökar ganska rejält.

Bästa är att göra egna eller betala nåra dollar till nån snubbe som fixar det.

Glidade en hunter till lvl 50 för ett tag sedan och är fortfarande inte bannad. Har dock inte rört charen på länge, gjorde det mest för att leka med Glider men tröttnade.

Började istället med Multiboxing, helt ok från Blizzard och hur kul som helst. Boxade 1 Prot Paladin och 3 Shamaner som alla dingade 70 för ett par veckor sen.
Kostar visserligen en del men kul är det

Av Kega

Problem med bränning, MacbookPro

Har ägt min MacBook pro i c:a en månad och har varit nöjd med den. Men nu uppstod det lite problem när jag skulle bränna en DVD skiva. Det var en ISO fil jag skulle bränna, men den stannar hela tiden på ~50% och säger att enhenten inte svarar korrekt, provat med 3 olika program. Samma sak händer om jag försöker bränna bilder till en DVD.

När jag stoppar i en tom skiva så varvar enheten upp och ner flera sekunder innan det verkar hitta en skiva. Har jag fel på min läsare eller sväljer den inte alla sorts skivor?

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av skorpion
Om du befinner dig i Finder så kan du trycka äpple+K så får du upp en anslutningsruta (samma som att trycka på Anslut till Server i Gå-menyn i Finder). Skriv smb://vistas-ip för att ansluta till vista-datorn och smb://vistas-ip/katalog för att ansluta till en specifik katalog på vista-datorn.

PS. När du har monterat en samba-share så tycker jag du ska ta en noga koll på ikonen som uppträder för den monterade katalogen, det är en bildskärm med blå bakgrund som man ofta ser i windows

Tusen tack för det. OSX kan vara lite förvirrande när man använt windows hela livet

Ett underbart OS iaf, gillar det mer och mer för varje dag.