Inlägg

Inlägg som Anaii har skrivit i forumet
Av Anaii
Skrivet av Ixos:

Och du tror att onlinefunktionaliteten kommer inte bli grundligt testad om man bara testar 10% av spelet och struntar i att testa vissa funktioner såsom skillrunes helt?

Vad jag frågade efter var en bekräftelse för att de inte kommer utvidga betan senare eftersom det är mycket vanligt i beta sammanhang att bara testa en liten del åt gången och låsa upp mer och mer allt eftersom för att få fokuserad feedback och kunna börja testning innan 100% av spelet är finslipat o klart.

Har du en sådan bekräftelse?

Med tanke på att det inte finns någon NDA så tror jag knappast de tänker visa upp hela spelet innan release. Men det är mina 2 cent.

Av Anaii
Skrivet av undrande:

har aldrig lirat 2an så är lite kass på ordningen.
1 normal (lättast)
2 nightare
3 hell
4 inferno(svårast och endast tillgänglig efter att man klarat igenom allt på hell)

stämmer detta ?
så när d3 släpps kan man tex starta på hell direkt ?

Skulle gissa att det kommer funka som d2. Dvs att man måste klara normal för att låsa upp nightmare, klara nightmare för att låsa upp hell, etc.

I d1 så låstes nightmare och hell upp vid ett bestämt värde på din karaktärs level. Men så tror jag inte d3 kommer funka.

Av Anaii
Skrivet av Undrium:

Jag som också läst den kursen vill tillägga att det är betydligt svårare problem i den kursen än det ni trilskas med. Jag tror Anaii har missförstått lite sammanhanget här och tänker på det klassiska tärningskasts-problemet som inte alls är samma sak.

Inte direkt missförstått, men måste nog säga att det var dumt att ta upp det över huvud taget då ingen kommer bry sig. Ville bara försöka få fram att även om chansen ökar så ökar det inte med en multipel av antalet registrerade accs. Vad jag sedan tänkte på med "ytterligare grejer som krånglar till det" så var det dragning utan återläggning utan hänsyn tagen till ordningen: CN,n =N!/(n! · (N − n)!) = (μ över N)

Men nu släpper vi det och återgår till ämnet.. jag tror vi snackade om diablo

Ps: Jag blev bara lite väl nyfiken och var tvungen att googla fram formeln xD Matte är kul!

Av Anaii
Skrivet av Knuppe:

1 på miljonen=0.000001
6 på miljonen=0.000006

0.000006/0.000001=6

Jooodåååå...

PS statistik är ju Matte A-kurs om jag inte minns fel, inte direkt avancerat matematik (division) men däremot lätt att göra tankevurpor. Förklara gärna vad jag gör för fel.

Du glömmer räkna upp det totala antalet.
Förenklat: Från början har du 1/3 chans. Sedan väjer du att lägga till två chanser. Då får du inte 3/3 chans utan 3/5 chans.
Det finns ytterligare grejer som krånglar till det. Men jag har inte den kursen färskt i minnet och orkar inte plocka fram böckerna bara för att försöka förklara i ett intresseforum för ett spel.

Skrivet av IceDread:

Hehe hur klarade du din matte?

Med goda betyg.

Skrivet av Noobenu:

Nians matte Kommer till och med ihåg det

7,5hp Matematisk statistik på högskolan för min del.

Av Anaii
Skrivet av Knuppe:

Sweet, 4ggr så hög chans än om du bara hade haft 1 acc iafalla

Skrivet av Diablo_Lino:

har utökat till 6st :P, jag blir sur ifall jag inte får va med på betan!

Det här har diskuterats förr... statistisk sannolikhet funkar inte så. Jag orkar inte förklara matematiken, men man ökar inte sin chans nämnvärt genom att göra så. Och jag misstänker att det är långt mycket mer än slumpen som spelar roll.

Av Anaii
Skrivet av KKay:

Jaha?
I mailet som media fått om betan så står det, vad jag minns, att om man inte har nått account så måste man skapa ett. Skapar du ett nytt, så har du varken wow eller sc2... Jag vet att det inte är samma beta, men varför skulle dom göra det annorlunda?
Skickades från m.sweclockers.com

Som Hallonglass skrev så behöver du inte wow eller sc2. Du kan skapa ett nytt b.net account och registrera en gammal d2 eller wc3 nyckel och registrera dig till betan. Jag, och säkert många andra här, har gjort just så. Så att det går att "sign up for beta" utan wow eller sc2 är ett faktum.

Det som följer är vad jag hört. Har ingen källa på den och orkar inte leta. Enklaste sättet att bekräfta är väll att testa att gå med i forumet och se vad som händer:
Vill du skriva på beta forumet så kan du göra det utan att vara uttagen till betan, men då måste du ha ett aktivt wow account eller sc2.

Jag antar att detta är för att de vill begränsa det hela på något sätt. Och jag antar att de som får en beta key även får access till forumet på samma sätt.

Av Anaii

Inga skillbyten i pvp känns ju vettigt iaf. Så måste man förbereda sin strategi i förväg och hålla sig till det. Begränsningar i pvp gör pvp mer intressant

I pve skiter jag fullständigt i hur folk väljer att spela, med eller utan macro. Det påverkar inte mig.

Av Anaii
Skrivet av ozo64:

Hur sjutton ska de kunna se att du kör ett knappmacro på din dator?

Det är lätt. Det är bara att mäta hur lång tid det tar att utföra en sekvens av kommandon. Om tiden understiger vad som är mänskligt möjligt att utföra så är det ett macro.

Går så klart att övervinna genom att lägga in delay i macrot, men då försvinner liksom stor del av tanken bakom det hela.

Av Anaii
Skrivet av Bashiok Blizzard Poster:

We don't want skill/passive switching to be a meta game, but we want to make sure when someone just leveled up in the field they can try out a new skill they unlocked.

Right now we're thinking no swaps in boss fights or the arena will be enough, but we're still taking a wait and see.

I kind of like the idea of making it difficulty restricted. No swapping outside of town in Nightmare/Hell. But maybe that just makes people jet back to town more to swap out and it drags out play sessions? I don't know. I'm kind of back and forth on it. (note: I do not make these decisions)

http://forums.battle.net/thread.html?topicId=27822632389&postId=278201085936&sid=3000#3

Av Anaii
Skrivet av Scirocco:

http://www.badongo.com/file/24519583

Hittade med en google sökning, vet ej om det är rätt fil.

Stora tack! Funkar klockrent.

Undrar vad som hänt med sidan som brukar hosta filen. Den är fortfarande nere. Kommer spara filen och ta minst en backup på den xD

Av Anaii
Skrivet av Scirocco:

http://www.badongo.com/file/24519583

Hittade med en google sökning, vet ej om det är rätt fil.

Sjyst! Ska kolla på måndag. Sitter på fel dator för tillfället.

Av Anaii

Efterlyser libskype.dll. Skype -> pidgin. Hjälp mig få tag på filen.

Som titeln antyder måste jag få tag på libskype.dll.

Den används av Pidgin för att kommunicera med Skype. Normal får man tag på den från eion.robbmob.com men siten ligger nere och har gjort det ett tag nu.

Om någon har skype plugin för pidgin och skulle vilja dela med sig av sin dll så skulle jag vara tacksam.

Av Anaii

Bra googlat!

Alltid lika sjyst när någon hittar något bra och delar med sig av lösningar. Själv har jag inte problem men det hjälper säkert någon.

Tummen up för NiklasN!

Av Anaii

jag hade något problem när jag installerade minns jag. Just med att det inte startade. Men jag har för mig att jag fick ett felmeddelande.

För mig var det något som saknades, någon fil eller register som inte var omedelbart relaterat till just spelet. Något som spelet använde iaf. Jag googlade på det och hittade något som jag laddade ner och körde har jag för mig.

Det måste vara minst ett halvår sedan så jag är ledsen att jag inte minns det bättre än så.

Av Anaii
Skrivet av {SWEC}Rool82:

Installationen av betan klart, dags att testa

Dela gärna med dig av första intryck osv.

Av Anaii
Skrivet av v1ctory:

Efter att ha läst era tankar om att starta en Sweclockers guild tänkte jag komma med ett förslag:

Vad säger ni som är intresserade om att hänga på Friskyttarna i GW2? Vi är i dagsläget aktiva i LotRO och RIFT men med ett flertal Guild Wars meriterade spelare, bland annat undertecknad. Förutom all "infrastruktur" runt omkring såsom Hemsida/Forum kan vi erbjuda en trevlig gemenskap som redan är aktiv och stabil.

Eftersom Guild Wars 2 sektionen är i uppbyggnadsfasen är det inte bara möjligt att ansöka som medlem utan också som officerskandidat. Det sistnämnda görs med fördel via PM, antingen på vårt egna forum eller här på Swec.

Communityn som helhet strävar efter en avslappnad attityd i spelandet där personen bakom tangenterna sätts framför karaktären han/hon representerar. Tanken är att vara aktiva inom både PvE och PvP med ett par större PvP eller Raidaktiviteter i veckan utöver vanliga grupp-aktiviteter.

Besök oss gärna på http://friskyttarna.eu för att läsa mer eller författa en ansökan, eventuella frågor kan ni ta upp direkt i tråden eller via PM.

Välkomna!

Lägg upp en rekryteringstråd när GW2 släpps, alltså inte beta utan retail, så kanske jag hakar på

Kommer själv inte lira beta så det är lite tidigt att leta guild redan för min del.

Av Anaii
Skrivet av Da´Russian Stallion:

Min låg också på en vind, men för ett år sen så tog jag hem den igen och nu har den används rätt flitigt, har bland annad spelat om Ocarina Of Time igen, och Star Fox 64. De andra spelen jag har har jag dock inte haft så mkt glädje av längre..Mario Kart och Mario tennis är dock roligt när folk kommer över. Smash Brothers har jag inte till N64, dock till Wii, men det spelas inte mkt.

Ahh.. Star Fox! Hade det inte själv men lånade det av en kompis. Det var riktigt bra. Zelda spelen (ocarina of time och mask grejen) har jag spelat om flera gånger då jag även har dem till GameCube. Någon collectors edition pryl jag fick tag på med 5-6 konverterade zelda spel.

Tror ärligt talat att mitt N64 kommer ligga kvar på den där vinden många år och sedan glömmas bort. Det kommer (tack och lov) så många nya bra spel att det inte känns vettigt att plocka fram det annat än för nostalgi.

Av Anaii

Hmm, N64... Tror jag har en liggande på mina föräldrars vind. Om de inte slängt den, det var trotts allt ett bra tag sedan jag flyttade. Minns inte ens vilka spel jag har förutom mariokart, golden eye och zelda.

Ytterligare en av alla konsoler som packats ner och inte sett dagens ljus på åratal

Av Anaii
Skrivet av adfi:

Nej. både D3 och GW2 kommer troligtvis samtidigt. skulle gissa på vår/sommar 2012 :/

Inget av dom har ens beta än så.

både arena.net+blizzard jobbar ju dessutom efter att spelet ska vara helt klart innan de releasar.

Blizzard satsar fortfarande på Q4 för D3 och beta start i Q3. De har samtidigt gått ut med att Beta i augusti inte är troligt, vilket gör att D3 fans som sitter och suger i sig all info som knark (mig själv inräknad) har rätt stora förhoppningar på betastart i september.

Men oavsett när de två spelen kommer ut så kommer det krocka. Det är ju inte så att man spelar något av dem i endast ett par månader. Båda lär ju ligga på hundratals speltimmar om de är så bra som de verkar. Jag har spelat D2 till och från sedan release. Senast nu får några veckor sedan Kommer bli svårt att få tid till båda spelen. Dessutom är det 2-3 titlar till som jag är intresserad av som släpps Q3 2011 - Q2 2012 och som kommer ta mycket tid. Dagens ilandsproblem

Av Anaii
Skrivet av villers114:

Jag har g35 ahahahahahhahah dom äger

Enda minuset är väll att dom är tunga och att man ser ut som en äkta gamer i dom men i själva verkat ganska noobig xD

Just det med vikten gör att jag aldrig kommer köpa dem. Jag vill helst att det inte ska kännas att jag har dem på mig.