Inlägg

Inlägg som phoenix96 har skrivit i forumet
Av phoenix96

450 kr för NH-D15 + frakt

Av phoenix96

350 kr för NH-D15 + frakt

Av phoenix96

Acern for sure

Av phoenix96

@Maldergho Ingen fara, men du vet inte något man kan göra åt detta mer än att kanske skriva till OnePlus support och fråga?

Av phoenix96

@juniorjesper Hade med en iPhone 6 innan, känner igen mig där haha! Okej, så det verkar som ett Android-fel alltså?

@Maldergho Okej, jo det förstår jag att mediavolymen sänks för att notifikationen ska höras men borde inte volymen hoppa upp igen till max (om vi säger nu att man lyssnar med max volym)? Som jag skrev i första inlägget så sänks volymen vid en notifikation, om jag får en till därefter så blir ljudet "normalt" igen, det är det jag inte förstår mig på.. Finns det någon tredjepart som kan fixa detta, tänkte det är väl lika bra att testa åtminstone?

@Ruzikx Jajamen, håller den uppdaterad

@Antagligen Telefonen duger, men det var inte kring samtal detta inlägget handlade om, utan att volymen sänks efter en notifikation och höjs upp igen efter nästa. Om det finn s

Av phoenix96

OnePlus 5T ljudet sänks vid notifikation?

Hej!

Detta har pågått sen jag fick mobilen men idag tar jag tag i problemet.

Som rubriken lyder, när jag har musik igång på högsta volymen och får en notifikation (gäller Messenger/Snapchat osv) så sänks volymen till kanske 3/4 av max volym? Efter en notifikation till så hoppar volymen upp till 100% igen.. Händer bara när telefonen inte är ljudlös.

Jag har testat att ominstallera apparna som påverkar ljudet, fabriksåterställt telefonen utan vidare lycka och därmed vänder jag mig hit! Har googlat på problemet och de flesta får samma resultat som jag får. Finns det någon lösning till detta så är jag otroligt tacksam, då det stör mig något vansinnigt mycket!

Väl mött,
phoenix96

Av phoenix96

250 kr för kylaren!

Av phoenix96

Antar att det är något här man använder, läser själv fysik men har inte kommit in på det kapitlet än. http://www.studerasmart.nu/kurshjalpen/fysik/fysik-2/relativi...

Av phoenix96

2 st EK Vardar 120 mm 200 kr+frakt

Av phoenix96

@Arcec Tackar för tipset, ska göra detta så kan jag återkomma!

Av phoenix96

Datorn startar om sig själv? (Windows 10)

Tjena!

Som rubriken lyder så har datorn börjat starta om sig själv helt utan förvarningar.. Detta hände efter att jag satte igång Windows Update efter att ha stängt av processen via "Tjänster" (oklart än idag varför jag ens gjorde det..). Som förväntat hade jag flertal uppdateringar så jag uppdaterade datorn. Efter någon dag så började det poppa upp "Uppdateringen kräver att du startar om datorn, vill du göra detta nu eller senare" flertal gånger så jag startade om datorn.

Sen då till problemet.. Jag har haft igång datorn hela dagen och har inte sett en enda Windows Update ruta och använt den för att se så att inget händer. När jag gick afk i ca en timme så kommer jag tillbaka till datorn och ser att den har startat om sig. Vad i hela friden pågår?

Googlade lite snabbt och det var en artikel (kanske inte vara legit, men den lades upp för 2 dagar sedan https://windowsreport.com/random-restart-windows-10/ ), men det var som jag förväntade mig att man skulle vända sig till energialternativen osv vilket jag redan har ställt in sen långt tillbaka och läste även denna tråd ( https://www.sweclockers.com/forum/trad/1501625-efter-senaste-... ) men inget verkar fungera för min del..

Har aldrig haft problem med detta innan, men efter uppdateringarna så verkar ju något strula. Så om någon har gått igenom detta och vet vad

Mvh,
phoenix96

Av phoenix96

300 kr + frakt för Razer Naga Hex

Av phoenix96

200 kr + frakt för kylaren

Av phoenix96

200 kr + frakt för kylaren

Av phoenix96

Hyper 212 150 kr + frakt

Av phoenix96

200 kr + frakt för D14

Av phoenix96

150 kr + frakt för kylaren, inga fläktar som hänger med?

Av phoenix96

@svalle Får se hur höga buden blir, tack!

@tcntad (Det jag skrev ovan), annars får man väl kanske köra på den du länkade. Hoppas bara den inte strular som AC51Un gör Tack för hjälpen annars!

Av phoenix96

@Pirum Tänkte inte ens på grannarna, bra påminnelse där! Kommer bo i ett studentområde så kommer säkert vara så att 2,4 GHz-bandet kommer vara en aning kasst.

@Christley Föräldrarna har en RT-AC66U som fungerar klockrent i en villa, men en aning dyr prislapp. Letar efter en liknande för lägre pris, men jag kanske inte har så mycket till alternativ

@tcntad Okej, men kan man dra till på någon billigare då eller vad rekommenderar du?

@Ceogar Kan vara något att köra på, med tanke på prisklassen.

@svalle Just routrar har jag hört från folk att det kan vara känsligt just på den fronten. Nackdelen är att om den inte fungerar så har man ingen garanti och man blir utan router i värsta fall 2-3 dagar

Av phoenix96

@tcntad Nej precis inget särskilt behövs kanske, men man vill ju ändå vara på den säkra sidan. Datorn i signaturen går nog 99% via kabel, allt annat trådlöst. Chromecasten till Netflix, så det blir mycket påfrestning allt som allt?

@Christley Tror det blir lite overkill med att köra på den routern?

@madtop Jag har absolut ingen erfarenhet av att byta firmware osv, bättre att köpa en som är redan redo "out of the box" kanske? Blir ganska tråkigt om något strular sen måste man skicka tillbaka och köpa ny osv?