Inlägg

Inlägg som Henrico har skrivit i forumet
Av Henrico
Nytt bud: 5 300 kr Kan hämta
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Henrico
Skrivet av joabor:

Det är 2020 versionen, jag hade turen och få ett tangentbord som fungerar perfekt (men jag använder pekfingervalsen när jag skriver) och det missas inga nedslag när jag använder datorn.

Tack för snabbt svar, lite synd men lägger nog ett bud ändå då jag varit sugen på att ersätta min chromebook..

Av Henrico

Är det 2020- eller 2021-varianten? Den förstnämnda hade tydligen lite issues med sitt tangentbord och det uppdaterades tydligen utan info från Razer. (till samma som på Blade 14)

Av Henrico

Svive Hydra Streaming kit - Skänkes till bäst behövande - Helst gameande tjej!

Låter denna gå vidare då min dotter fick detta kit av en väldigt snäll person från en icke namngiven datorbutik.

Fullt fungerande om än lite dammigt. Dottern har nu uppgraderat till en Yeti.

Skänkes framförallt till en yngre kvinnlig talang som börjat med gaming eller streaming då min dotter skulle uppskatta det och vi då "give it forward". Men såklart tar jag även gärna förslag på annat bra välgörande ändamål!

Spec finns här:
https://www.webhallen.com/se/product/307944-Svive-Hydra-Strea...

Finns för upphämtning i Hammarby Sjöstad.

Läs hela annonsen här

Av Henrico
Skrivet av SuperSverker:

Någon mer än jag som reagerat på att man slutat rapportera IOPS?
Det absolut bästa måttet för att säkerställa att en SSD faktiskt är bättre än en annan väljer man bara att skita i...

Hastigheten är helt ointressant

Håller med.

Ännu bättre hade varit sustained iops. Det viktigaste man tittar på är ju hur länge den klarar av vettig prestanda.. Minns den otäcka Intel 600p..

Av Henrico
Skrivet av C4B12:

Inget kvitto finns tyvärr. Ålder typ två år, men väldigt lite använd.

Tack för svar!

Ok, med tanke på att det ändå är lampor är jag lite avig. Lägger ett bud på 700 med frakt med tanke på ålder. Annars inväntar jag nog vad vännerna på Inet hittar på med Elgato nästa stream-torsdag..
(jag betalade 1090/st för mina I oktober för övrigt.)

Av Henrico

Vad är ålder på Key Light Air och finns kvitto? (Har två redan och en har varit på garantiärende nämligen.)

Av Henrico
Skrivet av DeluxXxe:

Äger varmilo va69 fast Brown, köpte det med blue också. Skitbra tangentbord , minsta som funkar för programmering i mitt tycke .

Håller helt med. Köpte från proshop när de körde kampanj för 699 för några år sedan. Svårslaget pris för ett tangentbord I den kvalitén.

Det enda klagomålet jag har är att instruktionerna för och sättet för att ställa in rgb och liknande är genom många och väldigt meckiga teckenkombinationer. Får ducky att verka smidigt.. 😂

Av Henrico
Skrivet av Evil Peter:

Jag gjorde några testsökningar för skojs skull också och det spretade åt båda hållen. En lustig sak jag märkte var dock att Pricerunner verkar dåliga på att hämta träffar från Amazon då den sidan bara visade Amazon-träffar på hälften av produkterna som Prisjakt hade sådana träffar för.

Det där är min magkänsla också, just Amazon verkar "svårt" för båda - prisjakt saknar ofta Amazons priser också. Undrar om det inte har att göra med deras hemska maskinöversättningar på vissa produkter som gör att deras filter blir helt lurade. Det förklarar ju dock inte exemplet med "Conbee II" ovan som borde vara urenkelt att indexera på Amazon där Prisjakt då tydligen misslyckades.

Av Henrico
Skrivet av GooGeL:

Circuit of The Americas (USA:s GP) har varit ett rätt så underhållande race på senare tid. Men Miami och nästa års lopp i Las Vegas, känns rätt så trashy. Riktigt trash. (tycker jag)

Circuit of The Americas i Texas är för de många riktiga intressenterna, de mer hängivna fansen (dvs petrol heads) som vill uppleva F1 med bara ett stängsel emellan. Miami liksom Las Vegas, kommer handla om enbart (fortsatt) marknadsföring och gloria, till hutlösa priser för den välvägda besökaren.

Austin är supertrevlig, både som bana och hela eventet. Har kört där men har tyvärr inte varit där över själva F1. (Jobbade där 4-6 ggr per år fram till 2018, det närmsta jag har är ett foto från flighten ut på en racepreppad bana 4 dagar innan.

Dock är ju det stora som hänt i USA att det börjat bli stort som TV-event också vilket det inte varit tidigare, vilket gör att det både finns mer pengar och intresse att få in namn som är kända i USA.

Det finns för övrigt rätt många sportevenemang i USA som är rätt trashiga, men det tjänas rätt mycket pengar på dem. Men jag håller med om att Vegas nog riskerar att bli smaklöst så det räcker och blir över - räckte ju att se PR-eventet därifrån för två helger sen..
https://www.youtube.com/watch?v=1pHCgdCmmeQ&ab_channel=FORMUL...

Av Henrico
Skrivet av Alphahanne:

Han är dock spanjor.

Absolut, men enormt poppis i USA.

Bör väl även lägga till Pato O'Ward som ytterligare en kandidat, även han enormt poppis och underhållande förare. (mexikan för tydlighet.)

Av Henrico

Silly season kommer definitivt bli väldigt fånig nästa år.

...men tror att om inte De Vries gör bort sig så är det nog RB som gäller. Sedan tror jag som sagt att Alex Palou kommer in i F1, han har varit enormt underhållande i Indycar i år och jag tror F1 kommer fortsätta växa i USA och de behöver fler Amerikanska affischnamn.

Av Henrico
Skrivet av Ecthelion:

HAAS försökte nog välja Ricciardo, snarare är det Ricciardo som inte vill komma ner på den nivån i Formel 1. Magnussen har visat sig kapabel i bilen flera gånger, men dels så tror jag inte att bilen med Ferrari-motor passar Ricciardo särskilt bra, sen tror jag inte Ricciardo är sugen på ett backmarker team för 2023. Han försöker nog ge sig in i mittfältet för 2024 i alla fall.

Tror helt klart på den förklaringen.

Däremot tror jag inte Ricciardo kommer kunna komma tillbaka 2024 med tanke på hur många förare från tex indycar med fetare sponsorer och mer appeal i USA som testkört i år men inte har tillräckligt med poäng på superlicensen. Tror vi kommer se Palou i F1 2024.

Av Henrico
Skrivet av Ninotramp:

Blev en s8 platta tack så mycket!

Beställde en till frun, nästan så man tror att priset är fel dock, för det var ju löjligt bra rabatt. (även om jag aldrig tror att Samsung själva sålt den för 8900...)

Av Henrico
Skrivet av zaibuf:

Blir ju vad man gör det till. Har man 50 känns det ju normalt och man vill ha mer. När jag tjänade 25 kunde jag inte ens tänka mig hur det är att tjäna 50. Nu när jag ligger på 50 så börjar det kännas som 25 gjorde förut, man blir van.

Sedan blir ju även skatten väldigt mycket högre från 25 -> 50 och även vidare uppåt så skillnaden blir ju mindre per extra krona.

För egen del så var de stora förändringarna när man började jobba efter att ha pluggat på studielån/studiemedel och sedan nedåt när man var föräldraledig 9 månader per barn.. Väl värt den ekonomiska smällen dock. (men räckte med två... 😁)

Av Henrico
Skrivet av thornierlamb:

Så knappt 20% snabbare än ett 3090ti men nästan dubbelt så dyrt som du kunde köpa 3090ti för en månad sen… rent skit helt enkelt.

Precis vad jag tänkte också. Undrar om begagnatpriserna på 3080/3090 kommer ticka uppåt igen efter detta? De var ju rätt låga precis innan 4090-lanseringen...

Känner fortfarande att mitt 3080 för 7990 kr beställt 15:02 på releasedagen fortfarande är ett av mina bästa hårdvaruköp genom tiderna. (Om man inte räknar när Elgiganten hade 200% prisgaranti för 20 år sedan och jag köpte ett grafikkort och en cd-brännare och fick 1500 kr i handen... )

Av Henrico

Det är ju tydligt att det finns något mer bakom här som vi utifrån inte har den blekaste aning om....

Av Henrico
Skrivet av andreasa64:

Snacka om att låta besviken. Uselt efter hur mycket han stöttat Verstappen under två års tid.

Av Henrico
Skrivet av GooGeL:

Ham var något före men båda förlorade mycket pga incidenten.

Ja, undrar om inte Hamilton vunnit utan den där stängningen... Verstappen hade inte haft farten idag oavsett och Hamilton hade inte tappat placeringar på samma sätt.

Av Henrico
Skrivet av heatm:

Fan va grisigt av Max att inte ta team orders att släppa förbi Perez. Där sjunk han enormt i mina ögon.

Ja, otroligt dåligt!

Dock irriterande att man inte hör team-radion live, man har ju ingen aning om hur sent meddelandet kom, Perez var ju ändå fem sekunder efter och Verstappen bara 0,6 efter Alonso, nästan så man blir sugen att lyssna på sändningen med radio/direkt från förarperspektiv för att se hur det var i realtid.