Inlägg

Inlägg som Nilssonnet har skrivit i forumet
Av Nilssonnet

Kappy: Har för mig att det var så hos mig också. Kan du lira infantry only och på banan Road to Jalabad så ska det vara rätt patchat.

Av Nilssonnet

Hade samma problem som dig, körde Testdisk så att partitionen återställdes, dock inte i utforskaren men det gick iaf att fixa med den igen i PM. Gjorde om det jag hade hållt på med när det sket sig (i detta fallet slå ihop partiotion med opartitionerat utrymme). Gick finfint.

En annan gång skulle jag göra en partition och då sket det sig då med, datorn hängde sig... Fick köra med CHKDSK /r och sen fungerade det igen.

Av Nilssonnet
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Danne888

Socket F har jag aldrig hört talas om, men det lär ju ta år innan den kommer eftersom AM2 nyss kommigt

Socket F är till för AMDs nya Opterons (jmf Athlon64- socket 939 och Opteron- socket 940).

Av Nilssonnet

Jag hade bytt ut chassit till ett P150. Kostar mer, men det är värt det.

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=314780

Av Nilssonnet

Testdisk.

Av Nilssonnet

Orsaken till att du inte kan ändra tillbaka till .daa kan vara att filen har blivit mountad, så välj unmount i Daemon så kan du ändra tillbaka.

Av Nilssonnet

Fett ös att spela inf. only, iaf på Return to Jalalabad (rätt antal l? ), dock var det lite småjobbigt att springa runt på Dalian Plant. Var väldigt lätt att komma upp i poäng (iaf som medic), snittade runt 50-70 varje runda (dock fick jag 110 på Dalian Plant).

Av Nilssonnet

Orginalkylaren är temperaturstyrd (iaf var min det, till 3500+). Låg runt 3600rpm vid uppstart och gick upp mot 4500rpm vid full fart.

Av Nilssonnet
Citat:

Ursprungligen inskrivet av hunden
Text

Jag tycker det bara låter intressant med lite mer komplex spelstil, dock är frågan (iaf angående QW) hur det kommer fungera, ifall man måste spela från start till slut eller om man kan hoppa in i matchen någon gång? För ifall man måste spela hela tiden måste man avsätta en väldigt lång tid, och det kommer de förmodligen förlora på. Fördelen med BF2-spelstilen är att man måste inte spela flera timmar nonstop, utan det går bra att hoppa in i första bästa lediga spel och spela så mycket som man hinner/orkar.

Av Nilssonnet

Vissa saker måste man dock göra inom en runda, typ få 10 kills eller köra stridsvagnen 15 min.

Av Nilssonnet

jo, det var en varningsklocka som lät när jag skulle trycka in nätagget... dock var det försent då.

Av Nilssonnet

Har du satt disken på de översta SATA-portarna (ej de röda)?

Vad står det direkt efter det att minnet och det har räknats upp, då skriver VIAn ut om det är en disk ett och två, annars står det Port empty (eller nåt sånt).

Av Nilssonnet
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ballistic
Här har du en film som visar både en Titan och när folk åker pod.

http://video.google.com/videoplay?docid=-7468333101897963999&...

Börjar runt 1:40 in i filmen.

Ser rätt så fett ut! Är det enda sättet man kan komma upp i Titanen med en pod, och går de att styra (som fallskärm)?

Av Nilssonnet

Okej, då kopplar jag lite mer!

Av Nilssonnet

Ha! Manualen låg som sagt i förpackningsklossen under skyddspappret, hade aldrig letat där om du inte hade sagt något... Skumt värre.

Edit: Liten uppdatering, har monterat in rubbet i Solo-chassit nu, och det var en klar förbättring från mitt gamla skrot! Krokarna på baksidan gjorde att insidan blev clean och fin, monteringen av hårddiskarna och brännaren gick som en dröm, dock höll jag på att få hjärnblödning när jag upptäckte att det var totalt mer eller mindre omöjligt att få in nätdelen efter att jag hade satt in moderkortet! Efter lite pillande, plockade ut brännaren och vinklade nätdelen och höll på fick jag in den. Det är en stagning som sitter precis bredvid nätdelen och den är lite för högt upp. Kasst...

Det ena monteringsparet till 5.25" enheter hittade jag när jag plockade av baksidan, så chassit var ju komplett!

Av Nilssonnet

Tja, kunde "spela" ungefär en sekund, hinner bara starta innan det hänger sig...

Av Nilssonnet
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Lezziter
Som dom är nu när du är nära en Titan..

Vet inte om du märkt det, men om du är nära en titan nu så flyger poden som FAN, men är då långt borta fjuttar den knappt iväg alls.
Förut flög den som fan överallt, och man tog sig LÄTT över halva banan på en launch.
Var 2 APCs per team med, så ofta kunde man lagom landa på den andra och flyga vidare.. Ruggigt kul imho, slapp allt springade och kunde ligga på alla möjliga luriga ställen

Jag hängde inte med tillräckligt bra där... Titan och podar flyger iväg? Är titan ett fordon eller en spelkarraktär (typ medic) och vad är en pod? Antar att ni inte pratar om iPods just nu...

Av Nilssonnet
Av Nilssonnet

Har fått hem mitt solo idag, har bara hunnit stoppa in två fläktar i fronten samt en diskettstation så jag kan inte säga så mycket, dock kan jag ge Antec lite negativ kritik för att de är så snåla att de inte skickade med manual, utan jag var tvungen att skriva ut från nätet. Sen så skulle det finnas sex st 5.25"-monteringskit (två per enhet) men jag hade bara fyra.

Fast de uppvägs helt klart att den gedigna känslan man får från chassit, jäklar vad det känns fint att bara kolla på!

Av Nilssonnet

Satan vad surt att man inte kan regga sig längre... När släpps den riktiga betan, så att man kan få prova på?