Inlägg

Inlägg som the_creator har skrivit i forumet
Av the_creator

Varför inte bränna på vanlig dvd-skivor? Men fråga på piratbyran.org, där får du nog det svar du vill ha, och inte en massa näsvisa fjantar som fyar dig när du vill ha hjälp som det kryllar av här..

Av the_creator

tjenare, glömt av lösen på MIN dator, hur tar man sig förbi

tjenare, glömt av lösen på MIN dator, hur tar man sig förbi

Av the_creator

Men det skiter jag i, jag å min andra brorsa vill lira frozen throne, och det är just tillfälligt hans och min dator som funkar på det... Han får endå inget märka,
så hur tar man sig förbi.. vill nu inte höra att det e fel å knäcka sig förbi, utan HUR MAN TAR SIG FÖRBI, så är ni bussiga,

Av the_creator

komma förbi lösen

Tja, jag vill in på brorsans dator, han har givetvis lösenordsskyddat den, hur tar jag mig förbi lösenordet, puss

Av the_creator

microstore är en av de mer populära datorbutiken som finns i göteborg och borås... Tänkte att nåt freak visste va ja mena.... möjligen kanske inte DU!!!

Av the_creator

skärmsläckaren

tjenare, jag var på microstore för att köpa mer ddr, vid en av testdatorerna fick jag se den grymmaste skärmsläckaren jag någonsitt sätt, en analog klocka, man kunde se en massa kugghjul bakom själva uret..
nu e det så att jag vill lägga vantarna på den skärmsläckaren, då jag även e en tidsnörd som jämt måste se vad klockan är hela tiden..

Ni som vet var man får tag på den skicka en länk, men vet ni andra också så tipsa gärna om dom också...

puss på er

Av the_creator

umh, okay, sidan ska bytas ut mot en annan sida med samma innehåll och namn, så det har inte hänt mycke på den senaste tiden...

Av the_creator

min hemsida wannabe-designs

tjenare, min sida www.wannabe-designs.tk har legat uppe en stund nu, vill få lite feedback, allt innehåll står jag även själv för också, feedback på det också vorre nice....

Av the_creator

DELTA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Av the_creator

jag väntar fortfarande på att ett likvärdigt spel av goldeneye 007 till n64 ska släppas, nåt sånt spel som har samma feeling som det, tyvärr verkar det inte komma, perfektdark va ju toppen också, men inget modernt spel i samma anda har släppts...
Sedan kom jag på mig igår när jag lirade mariobros på ett gammalt dammigt NES i timmar, och datorn med quake4, hl2 och 100tals andra spel fick stå avstängd i ett hörn...

Det krav jag ställer på grafiken är att det inte ska vara fult, men det behöver inte betyda att det inte kan vara primitivt. NES Mariobros är blandannat inte FUL-grafik enligt mig, utan bara enkel och ren.
Jag diggar sen mestadels mariokart, alla mariokartspel, Och inte minst legend of zelda..
Nintendo är nog dom som inte fastnat i grafiken för mycke, kanske bara i metroprime, där jag tycker grafiken är påkostad, men resten av spelet halvdant, plastigt!

Dock har jag inget emot grym grafik, jag diggar fps rätt så hårt endå. I alla fall hl2 som jag älskar, dock engångsspel man spelar en gång riktigt hårt. Sedan så får det bli cs:s
Doom3 å q4 är inget ja diggar, har dem båda, men ja har aldrig diggat dom hårt, fuskade igenom mig doom3 för att bara varva det snabbt och smärtfritt.

mina favospel genom tiderna är: supermarioworld 1 & 2 (SNES), goldeneye (n64), legend of zelda ocarina of time (n64) och mariokart (n64)

Av the_creator

köra ps2 via datorn

tja, jag har just nu mitt ps2 inkopplat i tvn, fast med den vinkeln tvn har, så får jag snabbt ont i nacken, jag vill alltså koppla mitt ps2 så man spelar från skärmen..
Hört att det ska gå med tvkort och sån där adapter för ps2an från scart > antenutag...
Men finns det nån billigare å smidigare lösning? Jag har inte orginaladaptern till min ps2a då mina spel har en tendens att bli svartvita med den...

Av the_creator

själv använder jag asus, kör på det.

Av the_creator

asså, är mitt graffe verkligen så dåligt? jag köpte det för en tusenlapp för ett halvår sen, strax efter köpet försvann den ur sortumentet.
sedan skrev jag fett fel, det e en 256mb graffe, inte på 512 jag råka skriva.

sedan så undrar jag hur mycke det går att klocka ett 2500+ (1.8ghz) amd socket A. just nu e den klockad på 2.2ghz, vad e max den pallar?
Jag har bara typ ändrat bushastigheten (tror jag), inte pillat med voltcore å sånt.. nån som kan ge lite tips. utan att jag bränner cpu rakt av.

Av the_creator

kostar la ca 500kr...

Av the_creator

tack för inläggen Henry och B0bzor..
Angående Henrys där, jag kollade faktiskt lite på 754, men jag har tänkt köra min socket A i botten först, typ byta ut den när det är kris, klocka sönder den i värsta fall. Men då blire nog en 939 för mig nästa gång.

1 fråga till. Om uppgradering. jag har datorn mest som speldator, och vad bör min nästa uppgradering bli?
min dator är en: socket A 2.2ghz, 1gb ddr, 512mb geforce inno3d fx5600-xt, 20gb + 120 gb hårddiskar ATA, givetvis dvd å dvdbrännare

Av the_creator

Socket A cpu:er är svårt nu att hitta nytt, men leta upp nån efterbliven datorbutik eller kolla på blocket eller nån motsvarighet där folk försöker kränga av gamla prylar.

Av the_creator

2 frågor, powwa om socket och overklockingsgrejs

okay, 2 frågor...

fråga 1: Är ett moderkort & cpu av typen amd 754 snabbare än vad en socket A är, när båda är klockade på exempelvis 2.0 ghz

fråga 2: Har AMD kraftfullare GHZ än vad Intel? Eftersom jag har sett Intelcpu på 3.0ghz å över, medans amd ligger på max 2.5 ghz.

fråga 3: Jag har ett moderkort av typen ASUS a7n8x-x och en cpu som igentligen är på 1.8ghz men som är överklockad på 2.2ghz, jag har inte lyckats klocka den mer, nån som vet hur jag kan nå nya höjder? kylningen verkar palla gott å väl än så länge..

Puss på er mina små godingar

Av the_creator

hur får jag in det i min nec e606, en sån där 3g-telefon

Av the_creator

http://www.microstore.se/ItemInfo?itemId=34767051
detta har jag fastnat för, inte en massa plast

Av the_creator

hmm, nån som vet hur man kan lägga in javaprogram/spel via från datorn till mobilen, det verkar inte gå som standard