Inlägg

Inlägg som PsyLO har skrivit i forumet
Av PsyLO
Skrivet av Zotamedu:

Nej det är skillnad på olika återförsäljare. En del köper upp nycklar billigt i Ryssland och säljer dem vidare i Europa och tar mellanskillnaden. Här cirkulerar även en del skumma företag som har sålt stulna nycklar och nycklar köpta med stulna kreditkort. Sen finns det några vettiga återförsäljare som inte gråimponrterar från Ryssland. Att alla gör det är lögn och förbannad dikt.

https://www.youtube.com/watch?v=Lwo96d_rP1U
http://unknownworlds.com/blog/beware-shady-key-resellers-and-...

Vill gärna att när du kommer med påstående om stulna kreditkort att du har fakta på bordet och framför dig. Det finns scammers. Tyvärr finns det alltid ruttna ägg bland alla de fina äggen eller hur?

Jag har faktiskt inte stött på en enda nyckel som har varit stulen.. Har du? Gå nu inte och gå på "hörsägen" ingen tror på det.

Av PsyLO
Skrivet av Mars SSX:

Ditt eget fel. Dom är inga etablerade key-sellers utan dom snor nycklar från typ russland osv. Köp från Steam, Amazon, GreenManGaming osv.

Alla nycklar som köps, köps direkt ifrån speltillverkarna. De säljs såklart i Ryssland, Kina med mera. Vilket gör att det blir billigare. Vart tror du Greenmangaming får tag på sina nycklar? De köper också ifrån Ryssland, Kina med mera. Men också direkt ifrån tillverkarna. G2PLAY tex. de köper sina nycklar ifrån dubai, företaget heter Codewholesale, de förhandlar med ubisoft med mera.

Jag säger detta igen, då ingen verkar lyssna ALLS.

Det finns inga etablerade och auktoriserade återförsäljare från något håll förutom Valve, Ubisoft, Origin, Microsoft osv.
ALLA utöver det, så köps och det säljs nycklar som det säljs en skinka på ICA.

Det är fullt tillåtet att sälja nycklar, vare sig Valve osv, har ensamrätt på dessa försäljningar. Detta beror på att tillverkarna av spelen vill öka sina intäkter från alla olika håll.

Av PsyLO
Skrivet av Frankoz:

aldrig riktigt förstått all hype i watch dogs, köpte på steam när dom hade rea, inte alls nöjd med spelet

men jo, hur då? Via vpn eller? Spelet släpps ju i natt.

Av PsyLO

TheRadBrad har börjat med en let's play. Jag tycker det ser rätt bra ut!

Dold text
Av PsyLO

Först och främst, vad har du för operativsystem? Om du har Windows 7 så högerklickar du på skrivbordet ---> Skärmupplösning --> Avancerade inställningar --> Monitor -> Sen har du där en lista att välja mellan. Du måste också installera in nya drivrutiner till ditt grafikkort om du inte gjort detta. En upplösning på 1024*768 är inte direkt optimalt för en 144hz skärm. Så byta till en bättre upplösning. Du borde ha 1920x1080.

Av PsyLO

haha. Be comviq att spärra inkommande utlandssamtal bara. Tror de kan göra det.

Av PsyLO

Har läst alla inlägg och jag kan inte mer än skratta åt företaget. HAHA.. Skärp er, ska ni bluffa er till pengar så få det i alla fall att se proffsigt ut. Men ni kanske har några thailändare som knappt kan engelska där bort som fixar hemsidan?

Av PsyLO
Skrivet av Swe.Stars:

Det är ju bra att du lägger fram argument/solid bevisföring för ditt påstående. Du kanske missade det här?

Bolaget är kanske inte reggat där ännu.

Av PsyLO
Skrivet av Swe.Stars:

Ser ut som riktigt fuskbygge. Utomordentligt ful hemsida inger knappat förtroende.

Du har tyvärr fel där. Kolla efter igen!

Av PsyLO
Skrivet av Crewsom:

Usch nej inte den kylaren! Låter skit mycket! Ta ett 290 från MSI eller Asus eller liknande men inte den referenskylaren.

Okej okej!

Ett MSI 290 eller Asus. Got it!

Av PsyLO
Skrivet av Melinho2895:

Köp ett R9 290 så himla värt. Sen så kan du om du har tur låsa upp det till ett 290X och då har du verkligen gjort en bra deal.

Vilken tillverkare är det då man ska välja? Finns ju en sjö med uppsättningar Finns flera versioner av R9 290.

Detta?
http://www.inet.se/produkt/5410055/xfx-radeon-r9-290-4gb-hawa...

Av PsyLO

Hej! 660Ti vs ??

Har ett 660ti från EVGA. Samt en i5-3470k. Ej klockad!

Numera har jag börjat att tycka att grafiken har försämrats för min del(Kör på medium) på bf4 och vill gärna köra på high med 60+fps konstant.
Har försökt att kolla runt vilket som skulle kunna passa mig och min plånbok. Men har svårt för att bestämma mig. Är det t.ex värt att ta ett 770 eller ett 780? Min budget ligger på 3500kr.

All hjälp uppskattas.

Av PsyLO

ingen uppdatering här ännu i alla fall.

Av PsyLO
Skrivet av Pittsa:

Jag brukar köpa blizzards spel via battle.net men har inte vart så jättesugen på RoS så jag tänkte att jag köper det billigt via fast2play istället. Men tji fick jag.

Om man ska kräva pengarna tillbaka gör man det enbart via paypal eller måste man gå via fast2play då eller?

Om Fast2Play inte vill ge dig dina pengar så starta du en dispute på paypal, att de tagit dina pengar och att du önskar få tillbaka dem. De brukar lösa det inom 24h.

Av PsyLO
Skrivet av Bull3tM0nk:

Har köpt från Fast2Play innan. Men nu på 2 dagar så har jag inte fått min key till diablo 3 reaper of souls. Har skrivit in till dom och har fortfarande inte fått något svar. Tycker detta är väldigt konstigt då jag har köpt därifrån innan.

EDIT: Kommer inte ens in på deras sida..

Nycklarna är slut dessvärre på många håll. Kollade min källa nyss och det var totalt slut där. Köp direkt från blizzard?

Av PsyLO

Jag känner att jag måste säga något om det här. Många här vet inte ett skvatt om vad som är lagligt eller inte. Jag är själv återförsäljare till nycklar och det är fritt fram att göra detta. Så länge nycklarna inte kommer ifrån stulna kreditkort eller shady paypal konton.

Det finns INGA auktoriserade återförsäljare för steam nycklar. Det är inte ens Valve som delar ut dessa. Det är företagen som tillverkar spelen som skapar nycklarna och som sedan skickar ut till grossister osv. Jag köper själv ifrån en säker källa och jag säljer som sagt själv. Så ni som inte håller på med det här själva har INGEN aning om vad ni snackar om. PUNKT.

Av PsyLO
Skrivet av TrACiD:

Min boxee börjar bete sig konstigt, den buffrar lite då och då, har den aldrig gjort innan. har provat att återställa den, det funka bra ett tag sen så börja den buffra igen..kör den med sladd och filerna ja streamar är från en dator. båda är inkopplade till en router.
Nån som vet vad det kan va för fel?, eller håller den på att gå sönder..

har haft boxeen ca 1år nu, aldrig varit några problem med den innan.

Detta problemet hade jag också. Jag skulle nog kollat din hdd på datorn. Det är ingen fara med din boxee. Skulle dock rekommendera att du hackar den, med boxee+ Det bara å gå in här: http://boxeeplus.com/ Sen följer du guiden bara.
Detta hack gör att den också kan köra XBMC på den. De har också ändrat så att boxeen buffrar mindre och klarar av större filer..
Prova dig fram, men kolla först och främst din HDD på datorn.

Av PsyLO

Okej, vart laddar man ner då? Finns ju inga filer på deras repo...........................

Av PsyLO
Skrivet av ODDNAME:

Innan du skämmer ut dig och kräver saker hit och dit som du inte har rätt till. Kan du bevisa att det är Pioneer som är boven i dramat?
Och inte kringutrustning som router, telefonen i sig med nya uppdateringar etc?

För sådana problem är väl inte Pioneers problem....

Nu tycker jag att du ska ställa dig i skamvrån. Vart fick du attityden till att säga sådär? Tänk om det verkligen är fel på mjukvaran? Tänkt på det? Nej.. shit asså.

Av PsyLO

Seriöst, du har rätt att reklamera din produkt. Få tillbaka din summa helt eller till ett nedsatt pris. Tror de drar av 10-20% av det du köpte de för.

Säg att du har rätt att reklamera, och ge dig inte.