Inlägg

Inlägg som Ochatach har skrivit i forumet
Av Ochatach

Någon annan som minns Phantom konsollen? Inte kommit ut ännu och jag och massa andra förhandsbokade den

Av Ochatach

Såvitt jag vet så går det bara om du hanterar båda skärmarna som 1 logisk skärm, då dras din taskbar ut över båda skärmarna.

Av Ochatach

Själv tycker jag att iOS är nästintill oanvändbart om man är van hanterare av teknik och behöver kunna göra saker som Apple inte vill tillåta. Dessutom är det väldigt bra för egenutvecklare att kunna ta sig in på marknaden av att sälja applikationer och tweaks som annars inte har råd att spendera massor av pengar för att få det godkänt av Apple för att ens hamna på AppStore.

Så jag tycker inte det är konstigt att fler vill jailbreaka då chansen ges att kunna göra som man vill.

Av Ochatach

Som man ser i videon så är ju grafiken klart daterad. Vissa modeller tillsammans med lågupplösta texturer får det hela att se ut som ett spel från 2003. Däremot om spelet är bra så spelar inte grafiken någon större roll, det är bara att det släpps så få spel som faktiskt är både bra och ser bra ut.

Istället för att bygga en ny motor så borde dom satsa mer på att göra sin nuvarande motor bättre, kunna hantera bättre texturer, tesselering osv.

Just my 2 cents.

Av Ochatach

Inte första gången jag fått ett defekt moderkort, senast var det för 4 månader sen och då var det PCI Express x16 sloten som var trasig och hade ett smärre helvete att testa vad som var fel då inte alla har reservdelar att prova med. Jag skulle råda dig att prova om ens moderkortet fungerar, sen testar du PSU, RAM och sist processor.

Av Ochatach

Nuvarande:
Pentium 4 Celeron 478
Original: 2402mHz
Clock: 3090mHz
Percent: 28%
Temp: 23Celcius vid konstant användning
Stabilt: Ojah, svalt och bra

Maxclock:
original: 2402mHz
clock: 3486mHz
Percent: 45%
Stabilt: Ja, men skitvarma komponenter

Av Ochatach

Någon som kan tänka sig att bränna ut CSS?

Av Ochatach
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SvenJohan
Hur sätter man in ett minne åt fel hål ? typ 100% våld?

Hahaha fyfan va grymt!

Dock ska ja nu berätta om några saker ja gjort... saker om datorer å mindre vetande jag ^_^

1: Installerat Linux Fedora Core 3 (nyss) och skiten bootar inte som de står i "Linux for non-geeks", swichar av å på, samma sak igen, installerar om, när ja sen ska göra partitioner för att installera så tar ja bort den partition som finns å gör 5 nya "Stod så i boken" så upptäcker jag sen när ja inte pallar mer linux för min del, försöker starta upp windows xp, Och de finns inte! Doh tänkte jag och förstod sen att på partitioner lagras informationen så ja gjorde en kass formatering med innehåll av skit som inte ens funka... installera wxp igen å nu funkar de bättre.

2: Kopplade in min elgitarr i datorn å insåg att ja behöver förstärkare för att få ljud, kopplar ihop befintlig förstärkare, datorhögtalare och datorn för att sen se rök komma från ljudkortet.. skiten brann upp å ja köpte ett Soundblaster Live!

3: Köpte mitt första riktiga grafikkort ett GeForce 5200 och installerade å allt å spelade, klagade på min polare som jobbar inom datorvärlden och inom programmering på att ja hade ränder som åkte över skärmen när ja lirade Doom3 på högsta grafik (med 256 i ram), så han kom hem till mig å drog igång liret, å så började de surra om skärmen, sen så blev de ett vitt streck ca 3 cm tjockt rakt över skärmen från topp till botten å grafikkortet började pysa.... Skärmen brann upp likaså grafikkort å sen köpte ja mitt Radeon 9800Pro 256mb som håller ännu

4: Har en Intel Pentium Celeron 2.4ghz som ja ville få snabbare, så ja klockade den upp till 3.7ghz.. sen så sa de ba PANG i datorlådan så fick ja en ny på garantin ^^ underbart nu är den bara klockad i 2,73ghz å flyter som ett vattenfall

Av Ochatach

Kan man använda samma program?

Jag har alltid haft Windows tidigare, men blev lite småtänd på linux, så ja tjackade det (Fedora Core 3)
En fråga bara, först så är de krångligt att starta upp å sen måste ja fråga om man kan använda samma programn som ja alltid använt till windows? det står inte "Systemkrav:WINDOWS" direkt..

tack å hej, sossegay ^^

Av Ochatach
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Random-person
Haha, inte då. Du ser bara dåligt. Ghosting finns fortfarande, även om den är väldigt svag och bara syns vid väldigt snabba rörelser.

Jag hade rekomenderat en bra CRT-skärm istället. Bättre på precis ALLA sätt, förutom storleken.

Jag har en rätt ny CRT skärm men upptever stora ghostningar ju.. å ja har ett radeon 9800 pro 256mb

Av Ochatach

Fick 9857 poäng på mitt sketna system

Moderkort: ASRock p4 någonting
Processor: Intel Pentium Celeron 4 , 2.4ghz klockat 2.8ghz
RAM: 768 mb
Grafik: ATI Radeon 9800 pro 256 mb
HDD: 40 gb IDE
Ljud: Creative SoundBlaster Live!
+ Creative Inspire 3030 2.1 system
Skärm: Dell 17" CRT
DVD/CD: Sony dvd-ram brännare + Sony cd-rw brännare
4 st 80*80mm fläktar + 1 HDD fläkt

edit: kan tillägga att ja använde 3DMark06

Av Ochatach

Det verkar inte bra alls.. Tänkte först köpa ett 100pack med dvdr men ångrade mig nu.