Inlägg

Inlägg som videfix har skrivit i forumet
Av videfix

Hittade bara manual för en 40" Full HD Sandström på nätet och enligt den ska du i Picture settings ha ett val för Aspect ratio som ska stå i läge Dot to dot för att visa bilden pixelmappat. Vad för modell är det exakt?

Av videfix

Öppnat datorn och kollat så att alla kablar sitter i som de ska?

Av videfix
Av videfix

Se punkt 4 i http://www.sweclockers.com/forum/2-kylning-och-overklockning-...

§ 2 Innan du skapar en tråd
För att undvika att samma frågor och diskussioner upprepas om och om igen:

§ 2.1 Läs de klistrade trådarna som finns i respektive forumdel innan du ställer frågor.
§ 2.2 Använd sökfunktionen. Din fråga kan mycket väl redan vara ställd och besvarad.

* Tråd låst *

Av videfix

* Tråd flyttad *

Av videfix

§ 3.4 Det är inte tillåtet att skapa trådar som saknar diskussionsvärde. Det inbegriper trådar där man ber någon att utföra en tjänst, svara på en enkätundersökning eller delta i ett evenemang.

* Tråd rensad och låst *

Av videfix

Den du länkar till funkar bara åt 'fel' håll.
http://www.teknikproffset.se/Datorer-Kringutrustning/Kablar--...
Har du inte jättebråttom finns det kanske billigare på Ebay, Dealextreme eller Fasttech.

Av videfix

Förstärkarens antenningångar är bara för AM/FM radio. För att få Comhems analoga ljud in i förstärkaren får du först koppla vanlig TV-antennkabel till din TV och sedan ta ut ljudet från TVn till förstärkaren. Har TVn ingen ren ljudutgång så kan man oftast få det via SCART-kontakt.

Såg nu i en annan tråd vad du har för TV. Den har ju HDMI v1.4 med ARC vilket innebär att du redan kan ha TVns ljud in i förstärkaren. Är dock inte helt hundra på om analoga kanalers ljud också omvandlas till digital för överföring via HDMI men det är ju bara att prova.

Av videfix

En tråd räcker...

§ 3.3 Det är inte tillåtet att skapa flera trådar om samma ämne (så kallad korspostning). Detta gäller oavsett om trådarna placeras i samma forumdel eller i olika forumdelar. Om en moderator har låst en tråd är det inte tillåtet att skapa en ny tråd om samma ämne. Regeln finns för att alla ska få samma chans att få sina trådar uppmärksammade och för att forumet ska bli så överskådligt som möjligt.

* Tråd låst *

Av videfix

i setup - speakers - configuration, sätt Front speakers 'Large' och Extra bass 'On' för att få bas i både sub och fronthögtalare.
sid 72 i engelska manualen http://download.yamaha.com/search/product/?language=en&site=u...

Tillägg:
Om man använder monokabel (1xRCA) brukar subbar kopplas på left in.

Av videfix

Panelen är alltid LCD. Det är backlighten som numera är LED istället för lysrör.

Av videfix

Det låter lite likt det problem jag fick efter att ha installerat win7. Har skärm(primär) via DVI och TV(utökat skrivbord) via HDMI. Bägge skärmar igång, inga problem men så fort jag stängde av TV så försvann skrivbordet från DVI-skärmen och visade bara tom skrivbordsbakgrund. Tydligen sattes HDMI som primär utgång så fort jag stängde av den!? Löste det genom att ha bägge skärmar igång, öppna windows kontrollpanel för bildskärmar, dra det fönstret till TV, stänga av TV. Då syntes kontrollpanelens fönster på den DVI-kopplade skärmen och jag kunde ställa in den som primär. Det kanske funkar för dig också. Har tyvärr inget tips om MSI Afterburner.

Av videfix

för 50W effekt duger 2x0,75 mm2 lampsladd utmärkt såvida du inte har audiofilöron med diamantbeströdd trumhinna.
http://www.biltema.se/sv/Bygg/El/Kabelinstallation/Kabel-oval...
Skruvas fast i terminalerna.

Av videfix
Av videfix

Säljaren borde kunnat svara dig direkt om det gäller en Pioneer från 2013 eller nyare då märket numera ägs av Dixon, som även äger Elgiganten, och tillverkas på licens av Thomson. Gäller det en äldre Pioneer så är jag tveksam till att den skulle ha Smart-TV-funktioner och stöd för tangentbord då det är nåt som kom stort efter att Pioneer ursprungligen lade ner TV-tillverkningen. Hittar iaf inget på nätet om Smart-TV på gamla Pioneer.

Av videfix

Finns sjuttielva trådar om detta. Var vänlig sök i forumet.

* Tråd låst *

Av videfix
Skrivet av videofilmaren:

Tack för din länk men dom där kassetterna är dessvärre inte CRO2 (Typ II) utan Fe2O3 (Typ I) och dessutom av den absolut lägsta kvaliteten. Sådana som oftast såldes på bensinstationer förr.

Jag var i kontakt med Svalander i våras men de har inga originalpickuper kvar. Inte heller några originalnålar tyvärr.

Ajdå, var visst lite skumögd i morse. Hade en länk till chromeband men måste ha kopierat fel och nu hittar jag inte tillbaks. Tråkigt med Svalander att inte ha alla grejer som de annonserar med.

Av videfix
Skrivet av Nico.v:

min äldre samsung 32" har någon bugg i sina rca utgångar, volymen på dem går ej kontrollera via fjärren, så jag kör förstärkare via AUX sedan in i Hörlursuttaget, fungerar bra + att TVns egna ljud stängs av.
Mitt tips om man vill ha bra ljud till hyfsat pris och slippa förstärkare:
https://www.hifiklubben.se/hogtalare/aktiva-hogtalare-till-t.... , trots storleken så låter dem
alt.
https://www.hifiklubben.se/hogtalare/aktiva-hogtalare-till-t.... (Kanske för små till större rum)

Det är ingen bugg utan helt normalt. En line-utgång (RCA) skall ha fast nivå för koppling till extern föstärkare där nivån styrs. En del apparater har både line och justerbar utgång, men det är inte jättevanligt.

Av videfix

Metallband hittar jag inga direkt men Ginza har iaf chrome http://www.ginza.se/product/kassettband-maxell-ur-c-90-3-pack...

Lämplig pickup kan du hitta här http://www.svalander.se/shoppen/tillbehoer_till_skivspelare/p... Måste inte vara just 400-serien så länge fästet är samma.

Av videfix

Funkar troligen inte automatiskt men när du lagt in w7 på en egen disk kan du mha programmet EasyBCD skapa dual boot. Har själv gjort det för att kunna behålla min 12 år gamla XP setup med massa numera otillgängliga program.
http://neosmart.net/EasyBCD/
http://en.wikipedia.org/wiki/EasyBCD

Tillägg:
Beror lite på hur datorn hanterar bootsektor/startdisk. På min burk var jag tvungen att välja i BIOS att start skulle ske på w7-disken annars gick XP igång utan möjlighet att starta w7.