Inlägg

Inlägg som ricke har skrivit i forumet
Av ricke

Tony-Avesta

Har inte orkat läsa alla trådar mellan dig och fredrik för mycket gnabb, och fredrik förlorar, inget intressant mao. Vill bara ha sagt att jag inte vet om du har fått något svar angående zepto - dell.

Jag kan då däremot berätta lite, har erfarenhet från båda.

Jag äger en zepto 3415 sen 3-4 veckor tillbaka. Har en kompis med en sprillans Dell. Hårdvaran i dessa datorer är som på när likadana, presterar i princip lika dant. Så den biten behöver vi inte gå in på. Tänker mer berätta om kvaliten.

Köper du en zepto betalar du en, för mig iaf, hel del mindre för samma hårdvara jämfört med Dell. Orden "Du får vad du betalar för" är helt sant. Zepton känns faktskt mer budget, tangentbordet är inte lika stabilt, det känns inte som om laptopsen har samma kvalitet. Däremot så är jag riktigt nöjd med zepton, jag var beredd på att inte få samma robusta stabila känsla som i en dyrare dator, t.ex dell. Men allt som var "utlovat" har fungerat, mer eller mindre. Datorn presterar som zepto har gått ut med, den genererar inte för mycket värme, alla finesser som fingeravtryckaren är fungerande. Detta kan ju ha att göra med att jag beställde Win-Vista med datorn och att drivrutiner etc var ordnat på zepto. Alla som ska mecka in sina *host* piratade ( eller opiratade ) XP'n verkar stöta på problem. Detta kan ju var p.g.a okunskap, kanske inte många som känner till hur drivrutiner från t.ex nvidia fungerar med laptops etc.

Så all in all, du får samma kräm i zepton som i dellen, men en märkbar skillnad i kvalitet tycker jag det finns. Måste du ha 100% kvalitets dator utan lite svikt på vissa knappar så köp Dell, klarar du dig med några millimeters förändring i plasten så köp zepto. Menar, allt annat fungerar ju, så kan inte klaga på något utöver plastdetaljerna på datorn, dvs främst tangentbordet.
Observera. När jag säger att kvaliten är bristfällig så är det minimalt, jag kan faktiskt inte klaga på det, för mig är den klockren. Men jämförelsevis, visst, lite skillnad är det. Men som för dig då, köper du en ny häftig bmw för 450k så får du lite mer än en för 250k

Finns endast ett problem jag haft, det var att bluetooth inte fanns med datorn, som det stod på speccsen. Nej jag beställde inte från dustin eller liknande, utan direkt från zepto.se. Detta ordnades med ett telefonsamtal, och dom skickade den gratis. Kanon zepto!

Uppskattar deras telefonsupport också, alltid varit angemämna samtal, så länge man har förmågan att föra ett vettigt samtal.

Hoppas du blev lite klokare?

Svarar gärna på mer specifika frågor om du, eller någon annan skulle ha några.

Mvh Richard

Av ricke

Jag har ägt en zepto 3415 i drygt 2 veckor nu, jag är grymt nöjd.

My 2 cents.

Av ricke
Av ricke

Sabeln:

Gjorde ett litet film test igår, batteritid.

60 minuter motsvarar ungefär 28-30% av batteriet, under alla tester verkar det som om att 1% är ungefär 2 minuter film.

Då kör jag visserligen i energispar, resulterar dock endast i en mörkare bild, och det märks inte av.

Någon som har lite tips till mig om readyboost? Är helt nollställd på den fronten, går de att konfigurera det?

Av ricke

Fick min laptop i torsdags, och kan ju summera lite kort vad jag tycker efter ett första provåk..

Spec lite kort:

3415 zepto
2.2ghz
2 gb ram
120 gb hybrid disk
9 cells batteri

Beställde den med vista premium - swe.

Iaf, fick avin, sprang ner på poten, plocka ut den, sprang hem fort som fan, packa upp den och ner i datorväskan sen fort som fan till centralstation. Fick nämligen reda på att datorn hade kommit samma dag som jag skulle till norge, så jag chansa på att jag skullehinna hämta den och ta mig ner till station efter jobbet,vilket jag gjorde. Så jag sitter i norgemed begränsade möjligheter till at prova datorn utförligt. Men lite har jag hunnit med.

Boota laptopen på vägen till oslo, gick helt smärtfritt men tog en liten stund för vista att styra upp sig. Laptopens batteri var även laddat, vilket var gött som tusan.

Kommer in i windows, allt funkar mer eller mindre. Fingerläsarn funkar, kort funkar och drivrutiner är redan inne. Jag har inte behövt installera någonting än för att nåt inte fungerar, förutom Wow video och Wow audio knapparna.

Har kört 3dmark06 på 1280x800 och fick 3321 poäng. Ska ordna upp med 1024 test när jag kommer hem. Skall även testa lite andra drivrutiner och mjukklocka och se va man kan komma upp i.

Batteritiden verkar vara över min förväntan. Satt ute på altan igår och installera och fixade med olika saker, som man alltid får göra med en ny dator. Efter 1½ timme hade 35% av batteriet tömts. Hade dock på energisparläge och körde inget grafiskt.

Överlag så är jag nöjd, enda som känns lite underligt är att uppstarten är lite trög, även med hybriddisken, jag kan inte heller hitta readyboost konfig någonstans, vista är nytt för mig. Disken känns lite halvtrög annars också, men inte jättemärkbart. Ska göra mer tests senare när jag är tillbaks i gbg.

Tangentbordet känns väl okej. Knapparna kan verka lite budget ibland då de är lite väl plastiga. Känns inte topnotch helt enkelt. Sen värkar det som om att inte tangentbordet vill hänga med på alla bokstäver ibland, när man skriver väldigt fort. Ska testa det utförligare sen.

Detta är väl det jag har sett hittils. Kan fylla på med lite fler intryck sen när jag stöter på allt. Och om någon funderar på nåt i eller på datorn så fråga, kanske kan svara på vissa saker om någon har funderingar.

Edit, när ni läst inlägget ser ni kanske att det saknas mellanslag och bokstäver här och var. Det är problemet med tangentbordet, den missar liksom att man trycker känns de som.. vet inte om det beror på att tangentbordet är kefft, eller om jag har problem att klicka ner tangenter.. ska kolla på de

Av ricke
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mojito
Är det någon som förresten vet om hur zeptos beställning/leverans fungerar.
När jag beställde min dator fick jag att den skulle levereras den 11:e men om jag kollar på sidan nu så står att man kan få vänta upp 15 dagar för vissa saker i min produktkonfiguration. Så tror ni att deras beställningssystem är så smart att det går efter hur många beställningar som kommit in och räknar ut det på så sätt eller sätts det ut de märker att de fått slut på komponenterna i danmark?

Skulle tippa på att det som står idag på sidan inte påverkar din beställning. Men man kan ju alltid ha oturen att få en seg leverans. Jag sitter själv och väntar på min 3415 och påbörjar nu den tredje veckan som jag fått vänta, från utsatt leveransdatum.

Ring deras support, dom är väldigt trevliga och kollar upp saker utan något tjaffs. Har legat varm på deras telefon och bett om upplysningar, då jag börjar få mentala störningar utav att vara utan dator ;]

Av ricke

Tackar för alla svar!

Ser bra ut, nu vet jag vad det kostar för ett okej system.. Så knepigt nu bara med allt nytt

Hur stor är skillnaden i prestanda när man jämför ett X2 och ett dual-core system? Är en relativt stor prisskillnad..

Mvh

Av ricke

Datorköp, låg budget, fattig student.. help!

Hallå alla glada swecare. Önskar lite hjälp här.

Situationen är som sådan att jag behöver en ny dator för att kunna njuta lite av alla goa spel som dyker upp nu.

Pengar är ett problem för mig, precis som för så många andra studenter.. Har inte tid för ett jobb på sidan så jag lever under existensminimum ( fullt studielån )

För en tid sedan hängde jag med på dittan och dattan, vad som hände på hårdvaru marknaden. Nu när jag är i smått behov av en vassare maskin så letade jag runt lite på nätet och upptäckte att jag inte alls har en susning om vad som försigår på marknaden.

Jag har inga enorma krav egentligen, för stunden är det WoW, och en gnutta wc3, som liras utanför studierna, men jag tänkte prova på c&c 3 som kommit och känner att jag skulle behöva någonting nytt inför "framtiden".

Budgeten är: ju mindre desto bättre

Chassi, hd, skärm, mus, tangentbord behövs inte, inget lull-lull mao.
Primärt så är jag i behov av processor, moderkort, ram och grafikkort. Resten återvinner jag från det jag har nu. Bygga ihop det kan jag göra själv.

Jag hittade detta uppgraderingspaket på datorbutiken.com

http://www.datorbutiken.com/office/default.aspx?Product=UPA25

Men jag erkänner att jag har inte den blekaste om prestandan och vad som kommer och inte kommer att kunna spelas med den setupen.

Att spekulera i kommande stortitlar är kanske lite abstrakt då det alltid i viss mån går att spela om än inte på högsta grafiknivå.

I dagens läge är det Wow och C&C: Tiberian Wars som är intressanta. Mot ett senare -07 är det Crysis ( vet att dx10 och stödjande kort är optimalt, men inte ett krav ) som lockar. Som sagt, kräver inte top notch grafik, bara en spelduglig burk som inte underpresterar så man får skavsår i hjärnan och extra utgifter för aggroutbrott mot musen p.g.a laddningstider och hack-lagg.

Det kanske finns någon fattig student som nyligen fyndat och känner att de har ett gott spelsystem som de kan dela med sig utav?

Mvh

Av ricke

DVD fel - Brända skivor är tomma

Jag skulle behöva lite hjälp känner jag. Har sökt igenom forum efter forum efter forum men lyckas inte hitta någonting som verkligen stämmer in på mitt problem.

Jag har en relativt nyinköpt, NEC AD-7170 Optiarc DVD RW, brännare.

Problematiken infinner sig när jag ska bränna en IMG fil. Har provat Nero 7 och ImgBurn. I nero har jag provat alla möjliga sätt att bränna, recorder -> burn image, även dvd movie och manuellt lagt alla vob, osv, filer rätt från mounten. Har även extraktat allt från mounten och provat att manuellt lägga in filerna på dvd'n. Har provat att göra disccopy från mounten. Allt fungerar, den bränner skivan, allting blir "successful". Nu, nu börjar det underliga, dvd'n kan inte läsas. Dvd'n är tom. Den registreras som -empty disc- om man kör ctrl+i i nero och står som empty disc i total commander och i explorer.

Dvd'n läser vanliga skivor utmärkt och jag kan titta på dvd filmer / kör dvd skivor till spel och annat. Men inga img filer jag själv bränner ut vill fylla dvd'n.

Jag har även provat att leta efter en ny Firmware, men det verkar som att det ej existerar någon till just NEC AD-7170?

Allting är jävligt knepigt iaf. Jag får bara ut "tomma" skivor oavsett om brännoperationen är lyckad eller failed. Bara för att prova så skulle jag se om det gick att bränna om skivan ( ej RW ) och visst, den registreras som tom och operationen tickar på i både Nero och ImgBurn, det blir success men skivan är fortfarande tom.

Är det någon som varit med om något liknande, vet vad som är fel eller kanske har en firmware, url eller liggandes, som fixar problemet? ( om det nu är problemet )

Här kommer ett loggurklipp från ImgBurn:

I 01:21:51 ImgBurn Version 2.1.0.0 started!
I 01:21:51 Microsoft Windows XP Professional (5.1, Build 2600 : Service Pack 2)
I 01:21:51 Initialising SPTI...
I 01:21:51 Searching for SCSI / ATAPI devices...
I 01:21:51 Found 1 DVD-ROM and 1 DVD±RW/RAM!
I 01:22:46 Operation Started!
I 01:22:46 Source File Sectors: 2_292_803 (MODE1/2048)
I 01:22:46 Source File Size: 4_695_660_544 bytes
I 01:22:46 Source File Volume Identifier: M
I 01:22:46 Source File File System(s): ISO9660; UDF (1,02)
I 01:22:46 Destination Device: [0:2:0] Optiarc DVD RW AD-7170A 1.02 (E:) (ATA)
I 01:22:46 Destination Media Type: DVD-R (Disc ID: RITEKF1) (Speeds: 2x; 4x; 6x; 8x; 12x; 16x)
I 01:22:46 Destination Media Sectors: 2_298_496
I 01:22:46 Write Mode: DVD
I 01:22:46 Write Type: DAO
I 01:22:46 Write Speed: 16x
I 01:22:46 Link Size: Auto
I 01:22:46 Test Mode: No
I 01:22:46 BURN-Proof: Enabled
I 01:22:47 Filling Buffer...
I 01:22:48 Writing LeadIn...
I 01:23:30 Writing Image...
I 01:31:22 Synchronising Cache...
I 01:31:41 Image MD5: 05b3cd6dca22b2517482857c3db05aa9
I 01:31:41 Operation Successfully Completed! - Duration: 00:08:55
I 01:31:41 Average Write Rate: 9_715 KB/s (7.0x) - Maximum Write Rate: 20_348 KB/s (14.7x)
I 01:31:41 Cycling Tray before Verify...
I 01:32:02 Device Ready!
I 01:32:02 Operation Started!
I 01:32:02 Verifying Sectors...
W 01:32:38 Failed to read Sector 0 - Illegal Mode For This Track
W 01:32:41 Failed to read Sector 1 - Illegal Mode For This Track
W 01:32:42 Failed to read Sector 2 - Illegal Mode For This Track
W 01:32:42 Failed to read Sector 3 - Illegal Mode For This Track
W 01:32:42 Failed to read Sector 4 - Illegal Mode For This Track
W 01:32:43 Failed to read Sector 5 - Illegal Mode For This Track
W 01:32:43 Failed to read Sector 6 - Illegal Mode For This Track
W 01:32:43 Failed to read Sector 7 - Illegal Mode For This Track
W 01:32:43 Failed to read Sector 8 - Illegal Mode For This Track
W 01:32:43 Failed to read Sector 9 - Illegal Mode For This Track
- Insåg att detta skulle pågå i ungefär 2 miljoner clusters ( 2 miljoner continue klick, så jag avbröt )
E 01:33:11 Failed to read Sector 127 - Illegal Mode For This Track
E 01:33:11 Failed to Verify Sectors!
E 01:33:14 Operation Failed! - Duration: 00:01:08

Tacksam för svar. Saknar ni någon info om något så fråga.

Av ricke
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Monkej
Klart det är olika, men jag skulle inte säga att deathbringer är spelets bästa mainhand vapen för fury (eller att brutality är det bästa för off heller iofs ;p)... Fast det är ju olika vad man tycker. För mig känns det som att 2.90 är alldeles för långsamt för mainhand fury vapen. Då skulle jag hellre sätta Chromatic Tempered Sword i main och neffe yxan i off som bästa combon eller något, men då gäller det mig och det är som sagt personligt ;>

Nu vet jag att du brukar att säga emot folk.. så jag tar det i betänkande.
Du kanske resonerar på detta sätt, "deathbringer är långsam och inte det bästa vapnet, för jag gillar när det går fort" då är det en personlig åsikt om vad du föredrar att spela med.
Saken är den dock, ska du göra mest skada i spelet med både PvE och PvP i åtanke, så är det Deathbringer samt Ancient Qiraj Ripper som gör mest skada ( ja HW / FM vapnen finns, men jag snackar PvE drops ). Enkel mattematik ( och kom inte och säg Theorycraft ). Ja, chromaticaly tempered gör insane med skada, men deathbringer gör mer, slutdisskuterat.
Problematiken som uppstår ifall du sätter DB i offhand är, du kommer ha svårt att bygga rage, för att den är för slö. ( Och innan du säger "jag kommer visst få rage", ja det kommer du få, men inte lika mycket, fort eller effektivt som med ett snabbt offhand vapen )
Läs, kör du med Heriocstrike ( aggropuller skillen i PvE ) så måste du hinna bygga upp 15 rage mellan varje mainhand slag, med hjälp av din offhand. Det är inte ens möjligt med ett offhandvapen som är långsammare än din mainhand. Men, fortfarande så får inte offhanden vara för snabb så att du kastar bort flurry slag som inte gynnar din mainhand.

Så, din personliga smak för att du ska ha så kul när du lirar som möjligt, så kanske bästa combon är tempered - main, deathbringer - off. Men om man ska se vilken combo som är absolut bäst i damage syfte, så får du vända på tempered och DB'n. End of story.

Börja ifrågasätta nu.

Av ricke
Citat:

Ursprungligen inskrivet av FrOst I SWE
Iaf så hade jag tänkt mig Brutality blade i main och kanske deathbringer i off, kan de va nåt?

Ehm.. varför skulle du ens överväga att sätta spelets bästa ( okej nu finns det ett bättre i AQ40 från frankriss ) vapen för mainhand, i offhand?
Och viseversa, brutality är ett av spelens bästa vapen för offhand.

Av ricke

finns inga "Trial Keys"

Av ricke

Haha yes, de gick fort ;] stämmer mkt mkt bra.. tackar!
Och ja, det är faktiskt en riktigt skoj känsla i de.

Av ricke

Söker ett gammalt bilspel, hjälp tack.

Okej, såg en tråd här nyligen om någon som sökte ett lir och tänkte se om jag kan få hjälp jag med.

Har tänkt på detta spel ett tag nu, men kan fasicken inte komma ihåg vilket det är. Här är allt jag halvt minns:

Bilspel, ganska arcadigt..
Spelvyn är ovanifrån.
Man har typ nozgas ( ? ) nån sorts av boost iaf.
Kommer ihåg att man kan ha en skolbuss ( amerikanska stuket, gul )

Ringer det några klockor? jag har letat och kikat o kollat men kan för allt i världen inte placera spelet, vet att de va ganska underhållande dock..

Hoppas på hjälp!

Av ricke

Okej, detta med att csspelare reagerar på låg fps osv etc m.m. Det är enkelt, jag skiter i om miljön / spelare osv, men. Siktet har en tendens till att inte vilja flyta ihop igen om fpsen är låg. Om ni kört cs med 90+ fps och 40 fps, så märker ni att efter en burst / spray så är tiden till att siktet är minimalt igen oerhört mkt lägre när fpsen är 90+.

Därav allt whine om fps i cs. ( tror jag, iaf från min sida :] )

Av ricke

Okej, dom två i särklass bästa pvp klasserna ÄR shaman, varför?

Deras skills, användna på rätt sätt, kan kontra ALLA klasser. De kan kita, de kan göra bra burst melee dmg, de kan interupta spells, de kan absoraba spells, de kan enkelt få "hög" resistance, de har hyffsad melee absorbation också, mail / sköld. De kan heala, de kan instant heala. De kan skjuta från distans ( med bra spell dmg, mkt dmg. ) De kan purga buffs, de kan fly.

Scenarion

De kan oskadligöra rogues poison.
De kan kita warriors ( relativt tufft dock ).
De kan interupta heals från druid / priest.
De kan Purga Paladins/mages/druider/warlocks/priests. Vitala buffs, sköldar etc.

Ja asså, kontringsspells vs klasser är shamanernas "overpower" situation.

Men, dom är inte bäst. Men en sjukt skillad shaman KAN ta alla klasser, dom har chans att vinna över alla andra. Just detta kan ingen annan klass. Vissa klasser har nåt bra mot alla utom en annan klass, ungefär.

Om detta är vad dom menar med "Overpower" så är de väl det.. Anser fortfarande att shamanen kräver ordentligt med skill för att klara av, en dålig shaman kan förlora mot alla, en sjukt duktig shaman vinner i princip mot alla..

Av ricke

Flickan överaskade mig med en Razer Diamondback.. det var välkommet! Utöver det, icke gejming relaterat, så fick jag strumpor och inget mer

Av ricke

Inte orkat läsa tråden riktigt, så detta kan bli dubbeltips ^^

Tyr's Hand, enklast grindat i en duo.
Hearthglen, samma vilkor.
Deadwind Pass, ogres ( bra om du är melee )
Ogres i Blasted lands, går ner fort som f*n, droppar dugligt med runecloth.
Minns ej vad dom heter, men blasted lands, shadow occult maybe? norr om ogres iaf.
Demoner i Aszhara.
Yetis i Winterspring.

Dessa var helt och hållet cash / runecloth drop mobs. Finns dock andra saker att grinda, beroende på hur servern är för tillfället. Några tips:

Felwood, Essence of water från Water elementals.
Golden Pearls, Feralas.
Grupp grindande, demoner i Winterspring. Kan droppa Eye of shadow, beroende på servern kan detta va värt massor.

Enbart för rogue och druid med mining:
Dark Iron ore i BRD, stealth mina hela instancen om och om igen.

Dire Maul grindning:

Solo, eller i par. DM West, finns en kista och en tome i första rummet. Chans på blåa / gröna drops i kistan. Samt Compendium of.. och Class böcker i tomen.
5 manna grind i DM, kör East, bra 5 manna grupp kan cleara den delen på kort tid, vi är nere under 10 minuter nånting. En person plockar allt, vendorar / ah, delar vinsten på 5. Detta är i mitt tycke det mest effektiva sättet, om man har en bra 5 manna grupp som kan nöta DM ett par timmar. Blir oerhört mkt g. Detta är även ett stabilt sett att grinda, då du alltid är garanterad blåa drops för bra g värde. Alla andra ställen är lite förlitande på att man får in flax drops, blåa / gröna osv.

Fler tips än så får ni inte

Av ricke
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Monkej
Nja, du tog över försäljningen av Essence of Water, right? Men jag har inte påstått att man inte kan göra så. Men antingen är din server rätt liten, eller så fanns det dåligt med Essence då bara. Det vi snackade om med att ta över tidigare var väl lite mer än så ^^ Men jag förstår din poäng, har som sagt inte sagt att det inte är möjligt att göra så. "Ta över AH" är ju att äga alla aktioner i stort sett, och lycka till med det på en stor server

1. Daggerspine. En av de servrarna med flest aktiva spelarei hela Europa. Brukar köa i snitt 40 minuter för helg raidsen. Så nej, ingen liten server.
2. Det var inte dåligt med Essence under den tidperioden ( jag valde essence just då, för att det var bra flyt, mycket på AH, många billiga stacks att köpa bort. ) tänk själv, snitt priset på Essence ligger runt 10g, du kan köpa upp 20st med 200g ( tro mig, du säljer tillräckligt fort för att kunna göra detta, p.g.a att Essence of water är ett riktigt valuble item ( till och från ). Kan förklara mer sen när jag pmar informationen du fråga efter.
3. Ja, säg att jag gör detta under en tidperiod, samtidigt som jag grindar lite mer cash för att öka min buffert. Vad kan jag ge mig in på sen, säg.. runecloth? Kan utan problem köpa upp allt som ligger på AH med bara några 100g i fickan, och sen styra marknaden till min favör. Okej att vinsten inte alls blir lika stor när priset är så lågt, men många bäckar små under lång tid = stor vinst. Det är ju bara för mig att köpa upp vilken vara jag känner för, när tiden är rätt, när efterfrågan är stor. Finns oerhört enkla knep för att se hur marknaden är för just en sorts vara. Jag kan ta över hur många varor jag vill, så länge jag har cash att backa upp med. ( vilket jag endå får tillslut genom detta )
4. Tack, men jag behöver ingen "lycka till", då jag redan har klarat av det.

Av ricke

Jag orkar egentligen inte ge mig in i disskusionen angående om det är rätt eller fel att köpa guld, hyra en levlare.

Det jag tänker poängtera dock, är att Monkej har fel. Angående att en spelare inte kan påverka priserna på AH, mycket dvs.

Jag kan ta mig själv som ett bra exempel.

jag ägnade en dag i felwood, jag grindade upp 10 essence of water. Jag hade ungefär 100g i en buffert på mitt konto också . Gissa vad jag gjorde med dessa tio essence och 100g? Jag tog över AH.

Hur?

Högsta AH pris under den tiden på Essence of water var ungefär 15g, ingen köper. Lägsta pris, 9g. Jag sålde mina för 11g, köpte upp allt under 10g. Alla essence of water jag köpte för mindre än 10g åkte ut igen för 11g. Enkelt. jag gjorde en smalprofit på alla köp. Detta är grundkonceptet.
Det som hände tillslut var att jag sålde Essence of Water för 15g på AH, och gjorde konstant vinst. Hade jag fortsatt så hade priserna blivit ännu högre.

Detta är gjort av en spelare, med 210g som startpengar. ( då 10 Essence motsvarade 110g till )

Vad leder då detta till, ja.

För att en casual player skall kunna köpa dessa måste han ägna mer tid åt att grinda pengar, eller ägna egen tid åt att grinda Essence.
Han kan vända sig till guldsäljare för att kunna köpa dom.

Så i grund och botten, för att citera "Krexx", Jag säljer faktiskt på ett sätt någon annans tid.

Om någon nu vill ha mer detaljerad information om AH's taxes, när man ska logga AH för att gå in med mest profit över dagen ( för ni skall inte tro att jag campa AH 24/7 för att lyckas med detta ), vilka items som är valuble ( som man kan göra detta med ) så kan ni Pma, jag tänker inte posta allting här.