Inlägg

Inlägg som 135711a har skrivit i forumet
Av 135711a

Det beror på om du vill titta på HD-material. Det borde dock gå med 720p, så det är nog ok. Det finns nån gammal tråd som behandlar hur du bygger en adapter till vga som ger bra bild på tv med just ATI-korten.

Fast det där med 3 GHz är nog fel, vad du troligen har är en 3000+.

Av 135711a

Ta hem ett program från M$ som heter "tweak ui", där kan man ställa in så att det inte behövs skrivas lösenord varje gång. Det är bättre än att inte ha nåt lösen alls.

Av 135711a

Det var ett rätt luddigt sätt att formulera frågan på...det givna svaret är förstås ett annat 9800 pro.

Men det du söker är troligen bästa pris/prestanda idag. Då är det frågan om budgeten, men förhoppningsvis någorlunda vettiga tips är x1950pro eller 8800GTS 320MB. Beroende på vad du ska lägga.

Av 135711a

Har spelat dem alla, och är böjd att hålla med om att tvåan är den bästa. Det hade varit grejer i ny varianten. F.Ö. hade även tvåan dinosaurier.

Av 135711a

Tror det var -98 som jag gick över till den mörka sidan efter att tills dess ha varit mac-frälst. Då köptes en P2 266 med 128 MB minne och en 4.3 GB HDD. Det fanns helt enkelt fler spel till pc. Jag hade dock mac fram till 2001 eller möjligen -02, minns inte helt exakt.

Av 135711a
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fr0hike
Vilken värld lever du i?

Tydligen inte i samma som du.

Jacob_g: hur har det gått?

Av 135711a

Det är DITT anseende som får sig en (tämligen berättigad) törn, och om du reagerar såhär inför varje rättelse du råkar ut för kan det vara idé att fundera lite på ditt humör.
Det är mänskligt att fela och inget konstigt i att erkänna när man har fel. Det är däremot oerhört påfrestande att råka ut för människor som inte kan erkänna sina fel.

Vi är, som du mycket riktigt påpekar, här för att kunna hjälpa varann och dra nytta av den samlade erfarenheten. Detta sker bäst i sansad diskussion.

Det kan även vara idé att läsa igenom sitt meddelande innan man kllickar på sänd, så att det inte är något man får ångra senare (här balanserar du på klippkanten) och är proppat med stavfel (där har du drullat över). Fast nu kanske du har dyslexi?

Försök se detta som konstruktiv kritik.

Av 135711a

Om vi förutsätter att det var utgång du menade:
http://www.prisjakt.nu/kategori.php?k=v516

Av 135711a

Du kan alltså inte ens starta datorn med cd som första boot-enhet? Försök först nollställa bios, prova sen igen, när du satt cd som första boot-enhet igen förstås. Kolla i manualen hur det går till.

PS om man inte gör nåt fel får man heller inte påhälsning av polisen, eller hur?

Av 135711a

Börja med att sluta kalla datorn för en "data", det driver en till vansinne. Tala också om det för alla dina vänner och släktningar att göra det med, och att dessa i sin tur talar omdet för sina vänner så att detta otyg får ett slut.

Gå in i bios, sätt cd:n som första boot-enhet, stoppa in windows-skivan i cd:n och starta om. När du får frågan om du vill starta från cd:n, gör då det. Sedan formatterar du hårddisken enlligt de instruktioner du får. Voila! En helt ny intallation av systemet.

Av 135711a

Det är ju ett trevligt problem, men är det verkligen vettigt att i stort sett slänga ut pengar, även om man råkar ha gott om dem?

Av 135711a
Av 135711a

Den kontakten kan användas ändå, de extra två raderna är oftast löstagbara, och även annars finns det bara ett sätt att (utan våld) få ner kontakten i moderkortet. Det gör inget om de två extra hänger utanför.

Av 135711a

Börja med att benämna det en "dator", för det är precis så det heter. "Data" lagras i "datorn". Lär dessutom ut det till alla dina släktingar och vänner och säg till dem att göra detsamma så kanske detta otyg dör ut till slut.

På din beskrivning är det svårt att säga vad som skulle kunna vara fel då det inte är en särskilt detaljerad beskrivning. Vill du ha hjälp får du helt enkelt ta dig tiden att skriva ut allt, att du inte "orkar" lär medföra att ingen "orkar" hjälpa dig heller.
Det lär dock inte vara cpu eller minne då du inte ens hade kunna starta datorn isf. Kan det vara ett klent/tveksamt nätagg?

Av 135711a

Hade prollen varit dual med 2x1 GHz hade den hetat dual 1 GHz. Det är INTE den totala "kapaciteten" som anges. Du är mycket riktigt ute och cyklar :-).

Av 135711a

Well, här är ett sätt att se på saken:
http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=187&card2=41

Av 135711a

Det spelar ingen roll vilket uttag/dvi du tar. Svagt nätagg låter som en trolig orsak.

Av 135711a

Tomb Raider: angel of darkness
Homeworld 2
Unreal 2 var snyggt, men fän så tråkigt.

Av 135711a
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Lapdance
ja AMD måste ha varit helt ute och cyklat när dom släppte sina x2 939 cpu,va fan skulle man med dom till när man kunde köpa en 64 3000+ 1.8,måste ju vara minst lika bra:) inte köpte många en x2 för att retushera röda ögon på sina semesterbilder.

Nu vet jag inte riktigt om du vill vara ironisk, men om något så är det ju snarast att tacka och ta emot, att de släppte x2 till 939 förlänger ju livslängden på den plattformen avsevärt. Kanske inte till de allra hungrigaste spelen eller så, men som server t.ex. Om du nu Är ironisk kanske just detta är din poäng?

Av 135711a

Spelar ingen roll, eller i varje fall ingen markant roll. Bara den ena är master och den andra slave, eller bägge är cable select. (Det senare alternativet är antagligen det enklaste).