Inlägg

Inlägg som krillepille2 har skrivit i forumet
Av krillepille2

Laddat ned sedan 18:57. Över en timme kvar, enligt telefonen. Verkar dock inte hitta uppdateringen via iTunes.

Av krillepille2
Skrivet av backfeed:

Det fungerar riktigt bra för mig, både Intels integrerade och ASMedias (på mitt Asus Maximus V Gene åtminstone). Det enda problem jag stött på är dåliga usb 3.0-kablar, som glappar. Och det är inte bara en... av tre inköpta Deltacokablar så har blivit tvungen kassera två, och medföljande kablar till externa diskar har också glappat. Billiga usb 3.0-kablar verkar alltså vara riktigt dåliga tyvärr.

Du har själv skrivit anledningen till varför det glappar. Distributören Deltaco har aldrig stått för högkvalitativa produkter. Billigt? Ja. Praktiskt? Ja, då i stort sett alla butiker säljer det. Kvalité? Glöm det.

Skickades från m.sweclockers.com

Av krillepille2

Klart tråkigt i så fall, men inte helt oväntat. Plasma ger ju helt klart bäst bild. LCD med LED-dioder ger så jedra skarp bild att man får ont i ögonen. Men vad jag hört så kommer Samsung köra sista varvet med plasma i år de med. Detta kanske redan var sista modellerna (E-serien). Kommer inte riktigt ihåg vad som sagts där.

Av krillepille2
Skrivet av lolight:

Nu måste de kunna övertyga folk att inte behålla sin gamla konsol. Sedan har inte folk så mycket pengar. Varför skulle den kosta 5000? Det är väl bara ett 8 kärnigt AMD chip och en AMD GPU. Låt säga. CPU 300 kr, GPU 500, MK 300, minne 250, Låda 200, SSD 300, Kontroller och kablar 300. = 2100 Kr

Du missade en viktig aspekt: utveckling.

Historiskt sett så har ju nylanseringar legat på ungefär 5000:- till en början. Allt eftersom så har man kunnat sänka priserna. Så även denna generation tippar jag kommer att börja kring just 5000:-.

Av krillepille2
Skrivet av Gryshnozk:

Inte direkt nytt men det ser ut att fungera ganska bra. Någon som vet var jag kan hitta mer information, specs och liknande? Jag är mest nyfiken på hur genomskinliga de är

Samsung lanserade i slutet av förra året i storleken 22 tum. Det är tänkt för den professionella marknaden, så som digital signage. Samsung NL22B är modellbeteckningen. Finns väldigt många användningsområden ute på marknaden. Men för hemmamarknaden, nä...

Av krillepille2
Skrivet av Def_Dog:

Rea är fri tolkning, jag har inget emot att man gör en nyhet om det hela, det har alla andra medier gjort men att dra upp en tråd där folket går ut och kritiserar Expert för att dom inte "håller vad dom lovar" så tycker jag nog att det fallit till nära nog aftonhorans nivå, det är ett konkursbo ingen välgörenhet, man skall inte förvänta sig något annat heller.

Tror inte jag kunde formulerat det bättre. Jisses hur girigt folk är.

Av krillepille2
Skrivet av KKay:

Känns som jag sett detta moderkort förut...

Det är inte så att du känner igen Fatal1ty loggan från ett par år aedan, när Det num mer nedlagda företaget Abit använde varumärket?

Av krillepille2

Snyggt! Och tack för att du berättade vart tangentbordet var köpt. Betalar mitt nu 320:- med frakt och medföljande dongel!

Av krillepille2

Varför läser inte folk FAQ? Varför söker inte folk i forum? Vet folk vad google är?

Det här har tagits upp flera tusen gånger, minst.

Du behöver inte formatera en FAT32-disk för att få NTFS. Det går alldeles utmärkt att konvertera. Läs mer om det här: http://www.nordichardware.se/index.php?news=1&action=more&id=...

Av krillepille2

Kan bara grundläggande om linux. Sen så är det bara, vad jag får fram, bara version 7 av FreeNAS som stöder ZFS.

Jag vill att allt ska bli rätt, så att båda min(a) kommande mac samt vanliga PC ska kunna skriva till det. Känns fel att ha NTFS i BSD. Så vad rekomenderar ni?

iSCSI kommer jag inte köra. Har inte ens en aning om vad det är. Ska bara mappa upp mina diskar, helt enkelt.

Av krillepille2

Vilket filsystem på min filserver? Ska fungera med Mac och PC

Hejsan!

Är i full färd att bygga ihop en ny filserver. Är även påväg att gå över till mac. Så jag undrar vilket filsystem jag ska köra, som båda datorerna kan läsa och skriva till. Operativet på min filserver blir FreeNas.

Tacksam för hjälp.

Just det, ni får även skriva vilka födelar och begränsningar filsystemet har.

Vänligen, Christoffer

Av krillepille2

God kväll!

På "Dev-team"'s blogg kan du få fram den informationen du behöver, adressen är http://blog.iphone-dev.org/

Läser du lite snabbt där så ser du följande: "iPod Touch 2G (New iPod Touch)

Sorry, no support at this time, but Redsn0w is being actively researched and developed."

Av krillepille2
Citat:

Ursprungligen inskrivet av The Bishop
Ska du inhandla ett 260 ? eller är det bara klagomål ?
Blir det ett 260 för dej så antar jag att du vet vad du vill ha.

Spelar inte, så nej. Detta är bara klagomål. Men vad har det för betydelse?

Hade varit skillnad om de hade någon tillägsnamn efter. Som på de 2 senaste är det väl frivilligt att döpa om (Lägga till ett namn efter).

Av krillepille2

Nu finns det alltså 3 stycken OLIKA GTX 260. Liiite förvirrande måste jag säga ;-/

Av krillepille2
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Letrix
Är binärer som ligger i rar mappen
./rar
./unrar

För att koppiera filerna till bin mappen: (som root)
sudo cp rar unrar /bin

Tack så hemskt mycket! Nu fungerar det

Av krillepille2

No package available när jag ska instalera unrar. Med sista länken så har jag lyckats packa upp det, men kommer inte löngre.

Har för mig att man ska köra:

./configure och där skiter det sig. "No such command or file" eller dyilkt står det.

Fler tips?

Av krillepille2

Tack för svar. Så med andra ord så kan jag inte använda en LIF-disk till min Aspire one A110. Modifikationerna jag sett så har det använts en ZIF-disk...

Av krillepille2

Skillnad på ZIF och LIF-anslutning? (1,8" hårddisk)

Hej!

Tänkte uppgradera min SSD baserade netbook till en hårddisk. Vet att en 1,8" ZIF hårddisk passar med lite modifikation. Men så såg jag att Dustin home har en 1,8" disk med LIF anslutning. Är det någon skillnad mellan dessa anslutningar?

Mvh Krille

Av krillepille2

"No package rar available". Något mer förslag?

Tack för svar

Av krillepille2

Extrahera rar-filer med Xarchiver (Linpus), fungerar ej

Hej!

Har införskaffat mig en Acer Aspire One. Kör med det medföljande linux disturbitionen, Linpus lite. Frågan är, hur gör jag så Xarchiver får stöd för rar-filer? Det verkar inte finnas stöd för det i Xarchiver :-/

Mvh Krille