Inlägg

Inlägg som Ludnis har skrivit i forumet
Av Ludnis

När jag anger den rabattkod jag fått från csn-kortet.se, så händer det ingenting med prissumman. Någon som vet vad detta beror på?

Av Ludnis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nalta
Nån som har en skön setup för en thorax som ska köra lvl3 missions tillsammans med en myrmidon? Kör just nu 5x 150mm rails men funderar på att gå över till medium blasters men är inte helt 100 på hur de kommer funka. Frigs kan bli jobbiga men man har ju alltid drones man kan skicka in då.
Ni behöver inte räkna på T2 turrets då jag inte kan använda dom än =(

Att inte använda mediumturrets på en Thorax är ju bara dumt, du har ju en skitfin damagebonus till just medium hybrids.

Av Ludnis

Jag är också sjukt sugen på att prova detta! Om någon har en buddykey till övers så får ni gärna maila den till mig. ludnis@hotmail.com

Av Ludnis

Börjar 939 att bli förlegat? Jag funderar också på att köpa en ny cpu, och undrar om jag kommer klara mig med en socket 939, eller om jag borde uppgradera till am2.

Av Ludnis

kan nångon snäll själ PM:a en 3-dagars trial till mig? Vore bussigt...

Av Ludnis

Snabb fråga, vad är en TN panel?

Av Ludnis

Min dator vägrar att starta!

I morse när jag försökte starta den så hände ingenting, när jag tryckte på powerknappen så hände ingenting. Efter några sekunder så gick den igång och pep 5 gånger i rask följd, det första pipet var något längre än de andra fyra, sen stängde den av sig. Nu när jag trycker på powerknappen så händer ingenting, den klickar bara och vägrar starta.

Det enda jag gjorde annourlunda igår när jag stängde av den igårkväll var att jag stängde av strömmen helt på min förgreningsdosa på golvet istället för att bara stänga av datorn. Eftersom det trådlösa nätverket är kopplat till samma dosa, och andra personer i huset brukar surfa.

Jag tar gladeligen emot tips på vad jag ska börja att felsöka någonstanns. Är inte så jättehaj på datorer...

Av Ludnis

Bytte till filezilla och håller numera maxhastighet upp!

Av Ludnis

Samma sak för mig. Har också 30/30. Vet dock inte vad det beror på...

Av Ludnis

Gammal tråd kanske, men jag har precis samma problem med samma router. Någon som vet om det fungerar med någon annan firmware? jag har v6.

Av Ludnis

Varför kommer jag att få en svartvit bild?

Är det enda sättet att komma undan den svartvita bilden är att löda en egen?

Av Ludnis

Om jag nu saknar både kunskap verktyg och pengar till att bygga en egen kabel. Så om ingen vänlig själv i faluntrakten vill göra detta åt mig så står min fråga kvar:

Är det här allt jag behöver för att kunna kolla på film med hyffsad bild?

http://www.dustin.se/dacsaportal/?ProdID=5010034023

Av Ludnis

Kabelhjälp!

Jag undrar vad jag behöver för att koppla min dator till min crt tv. Grafikkortet i min dator är ett Radeon X850XT som och tvn är en Philips 28PT4458/01.

Är det här allt jag behöver för att kunna kolla på film med hyffsad bild?

http://www.dustin.se/dacsaportal/?ProdID=5010034023

Eller måste jag löda och greja för att kunna titta?

Lite info om tv:n:

http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/tree/TV_GR_S...

Av Ludnis

Min underbara flickvän förser mig ständigt med nya fodral som hon har sytt skälv. Väldigt praktiskt, + att jag får välja vad jag vill ha för motiv på också!

Av Ludnis

Låsa upp SE z800i

Holla!

Vart sugen på en ny mobil häromdagen och impulsbeställde en SE Z800i. Den skickades ut till posten i morse, och när jag fick bekräftelsen om att den var på väg såg jag till min fasa att den var operatörslåst till 3/TRE/tre! (man ska inte beställa saker sent om nätterna, man ska sova!!)

Nu råkar det vara så att jag faktiskt är väldigt sugen på just denna mobil och började spana runt lite efter vilka alternativ som finns. Jag bor i falun, så om inte någon kan tipsa om ett ställe här som kan låsa upp den så får jag väl skicka iväg den. Vad jag förstår så påverkar ett sådant ingrepp inte garantin, stämmer detta?

Två företag som återkommer hela tiden i trådarna här på Sweclockers är mumien.se och gsmteknik.se. Men det finns knappt någon som yttrar sig hurvida dom är bra eller inte, bara att dom finns.

Så min fråga är; är det någon som HAR skickat in sin mobil till någon av dessa ställen och vad säger ni om resultatet? Någon som kanske t.o.m. har gjort det med samma telefon?

Av Ludnis

Gräver upp denna tråden eftersom problemet kommit tillbaka efter några månaders frånvaro. Men den här gången så låter det som ett högfrekvent piiiip. Jag har lokaliserat källan till ljudet och det är från nätagget som det låter.

Pipet är som högst när datorn bara står och idlar i windows. Sätter jag igång ett spel så slutar det direkt, samma sak när datorn jobbar. Så jag brukar öppna EVE utan att logga in bara för att få datorn att arbeta lite och sedan göra vad jag nu ska göra med EVE igång i bakgrunden.

Det skulle ju dock vara trevligt om det gick att fixa på något annat sätt.

Datorn krånglar inte något annars, inga konstiga omstarter eller felmedelanden som man kanske skulle väntat sig om det var något fel på aggrigatet.

Av Ludnis

Jag hade ett liknande problem när jag spelade kotor2, jag körde på maxinställningar och det var aldrig några problem. Men på en av planeterna (minns ej vilken) så började spelet toklagga, det känndes typ som om min framerate gick ner till 2fps. Så fort jag gick in i skeppet så slutade det, och alla andra ställen i spelet funkade prima!

Av Ludnis

Uppdaterade till den senaste firmwaren och det funkade prima, kom upp i 30Mbit/s genom routern och jag har kunnat surfa problemfritt hitills. Jag skriver här igen om det skulle bli nåt knas.

Anyway, tack för hjälpen!

Av Ludnis

Netgear WGR614 är dum mot mig!

Jag köpte denna router för lite drygt en månad sedan och den har funkat prima ända fram till nu.

http://www.webhallen.com/prod.php?id=23579

Nu har den plötsligt fått för sig att jag ska kunna ladda ner saker bra, spela spel över nätet bra, men INTE kunna surfa normalt. Med routern i så går det nästan inte att surfa, det går seeegt och för det mesta så får man "sidan kan inte visas" efter 5 minuters laddande. INTE KUL!

Jag provade även att köra TPTEST5 för att kolla om det var något skilland med och utan router, och det var det verkligen! 30.2Mbit/s utan och 19.3Mbit/s med router. Och då kör jag inte trådlöst utan med sladd från datorn till routern. Eftersom jag bara kört TPTEST5 innan jag köpte routern och för en stund sedan så vet jag inte riktigt om det alltid har varit såhär eller om det är något nytt.

Är det verkligen meningen att man ska finna sig i en sån prestandaförlust? Och kan inte för mitt liv förstå varför det skulle gå så segt att surfa, det är ju inte som om det kräver 30Mbit/s i bandbredd. Jag behöver ju routern för att min flickvän ska kunna surfa på sin bärbara, men som det är nu så är det helt olidligt.

Några tips?

Av Ludnis
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Def_Dog
Du kanske behöver en hårtork till hårdisken så den funkar ordentligt.

Jag provade det, funkade skitbra! tack för hjälpen!!!!!111